@vuque
Tabii ki yorumlar kişiden kişiye değişecektir. Benim yorumlarımında yanlışlığı vardır benim dışımdaki insanlara göre. Para mevzuusu sakat bir mevzuu. İlk sezonda Rıza Hoca'nın parasının ödenmediğini bilirim. Hatta parası ödenmediği için elektrik parasını ödeyemediğinide. Ancak bunun dışında başkanın basına açıklasa Rıza Çalımbay'ın yüzünün kızaracağı gerçekleride biliyorum. Yani artık yollar ayrılmış. Çıkıp; "Golleri ben mi yedim?", "Golleri ben mi atayım?" gibi açıklamalar ne kadar saçma ve bir teknik direktöre yakışmayan açıklamalar. Bugün çoğu kişinin beğenmediği Hakan Kutlu kaybettiği maçlarda kendine muhakkak bir eleştiri getirmiştir. Hatta Manisaspor taraftarı 3 hafta önce onu istifaya davet ettiği zamanda direk istifasını vermiştir. Oysa Rıza Çalımbay'a ilk istifa çağırısı geçen sezonun sanırım 18. haftasında yapıldı. Meseleyi fazla uzatmayayım.
Listede ki isimlerin çoğu tanınan hocalar diye duyumum var. Yine tekrarlıyorum listenin bir numarasında Fatih Terim var. Ama gelme ihtimali çok çok düşük.Listenin 1 numarasında Fatih Terim'in olmasıda abes birşey değil bana kalırsa.
Boşta olan en iyi yerli hoca olduğu için böyle bir teklif olabilir neden olmasın? Zamanında Manisaspor 2. ligde iken Mustafa Denizli'yi getirmişlerdi takımın başına. Ayrıca gelen haberler arasında Ersun Yanal ve Hakan Şükür'ün bizi reddettiğide var...