Ben Rijkaard'ı suçlu bulmuyorum, bu seneki kadromuz bana göre yeterli değil. Keşke Keita takımda kalsaydı, Pino, Serdar ve Aydın'ın 3ünü topla 1 Keita etmez.
Ben Rijkaard'ı suçlu bulmuyorum, bu seneki kadromuz bana göre yeterli değil. Keşke Keita takımda kalsaydı, Pino, Serdar ve Aydın'ın 3ünü topla 1 Keita etmez.
E hadi öyle diyelim.. Şu takım UEFA'da elendiği Karpaty takımından kötü müydü, veya ne bileyim şu anda karşısında 3 pas yapamadığımız Karabük'ten yetersiz mi kadromuz.
Misimovic'ten, Elano'dan, Cana'dan, Pino'dan tam verim alındığına inanıyor muyuz? Hatta bunları geçtim Baros'tan, Kewell'dan, Neill'dan tam verim mi alıyoruz sanki? Bunları da geçtim Servet'ten, Barış'tan, Hakan Balta'dan faydalanabiliyor muyuz? E hadi bunları da geçtim Rijkaard gelene kadar tüm Türkiye'nin ayakta alkışladığı Arda'dan tam verim alabiliyor muyuz?
Kabul edelim, bu ülkede bu tip bir hocayla iş yapamayız. 1 yıldır ileri gideceğimize sürekli geri giden bir takım halindeyiz, taktik otursun dedik 1 yıldır laf etmedik, ama cidden iyiye giden herhangi birşey göremiyorum. Kaldı ki Gerets bu takımı rekor puanla şampiyon yaptığında bundan iyi bir kadro yoktu elinde..