Barış attı 2-1.
Barış attı 2-1.
Kaçırdık Pino'yla.
Bu arada FM 2006'nın delilerinden Ferdi oyuna girdi.
Az sıkın dişinizi.
Sabri'nin yaptığı ortaya bakın.
Kadromuz şampiyonluk için yeterli olmayabilir ama Karabüğü yenemeyecek kadarda kötü değil ki kaç aydır kötü oynuyoruz.Ortada ne sonuç ne de oyun var.Kadrodan da adam akıllı yararlanmıyoruz.Adam şaka gibi kadrolar çıkarıyor.Rijkaard'ın sırf ismine bu yılda dayanacağız heralde.Seneye inşallah iyi birilerini getirirler.
sabri canlandırdı resmen gsyi ama yetmedi kazandı karabükspor tebrikler haddini bilen ve dengeli bi takım yapmışlar üst sıralarda bitirirler ligi
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Vay be..
Şu son dakikalarda Kewell atsaydı çok farklı olacaktı.
Yaşandı ve bitti saygısızca ne diyelim.
Bitti hayırlı olsun.Karabük kötü takım değil,yendiğimiz maçta d asöylemiştim bunu.Bu galibiyet büyük hitimal bunu gölgeleyecektir ama daha çok can yakar bu takım..
Beklediğim gibi Karabük kazandı,Tebrikler...7 maçta 13 puan çok iyi, Bank Asya'dan çıkan bir takım için...
Ne yapalım, olmadı. Önce Karabük'ü sonra Sayın Durmaz'ı yenemedik.
Çok mutluyum Karabüksporum adına.Süper bi galibiyet oldu ve iyi gidişatımızı sürdürdük eğer Konya maçını da almış olsaydık 4 maç üst üste kazanmış olacaktık cidden helal olsun takımıma.Galatasaray'a gelince bu kadar rezil top oynayıp böyle diri bi takıma karşı kazanması beklenemezdi.Böyle takıma yazıklar olsun.Geçen sene yuhladığımız Jo'yu ve diğer ruhsuz diye nitelendirilen tüm oyuncuları(Leo Franco hariç)arıyorum
Geçen sayfada Aydın abinin söylediği gibi takımımız değil,adımız büyük artık.
Büyük takım olsak doldur boşalt oynamazdık bugün,şişirdik tüm topları Deumi'de en kolay maçlarından birini oynamıştır Kewell'a karşı.Emenike son dakikalar da gördüm de Ali Turan'a karşı topu sadece ileri sürürek çalım atıyor,ya bu Emenike superstar biz göremiyoruz,ya da bu oyuncular Bank Asya oyuncuları.
Burada kimse bana Galatasaray hak etti,kaçırdık diyemez.Karabük alnının akıyla kazanmıştır bu maçı.Ferdi'nin bir pozisyonu var,Emenike'nin 2-3 tane.Demek ki her takıma kötü oynayarak kazanmak mümkün olmuyormuş.Tebrikler Kardemir Çelik Karabükspor.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
hakem felaket bir yönetim gösterdi fakat galatasaray kazanmak adına çok da birşey ortaya koymadı. eğer bu şekilde fizik gücünden uzak ve kazanma arzusu olmadan devam edersek sonumuz kötü....tebrikler karabükspor.... hakem kötüydü ama rakibin de hakkını vermek lazım
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
şahsi fikrim ilk 2 golde bariz hakem hatası olduğu yönünde ama o goller olmasa biz çok mu iyi oynayacaktık ? büyük ihtimalle hayır . maçı tamamen hakeme bağlamak istemiyorum çünkü çok çok kötü oynadık gole kadar . ama golden sonraki pozisyonları görünce insan acaba penaltı olmasaydı demeden edemiyor .
bu arada bu sahası böyle olanlara bi yaptırım falan uygulanmalı böyle rezalet olmaz . milyon dolarlık adamlar getiriyoruz oynattığımız sahalara bakın . digitürk bir dünya para ödüyor bi de kulüplere . sahayı düzeltmeyip avantaja çevirmeye çalışmak bildiğin hırsızlıktır gözümde .
serkan ve aydın'dan başka beğendiğim futbolcu yok malesef bugun takımımızda . ali turan stoperde de oynayamayarak beni yanıltmadı . bu adam Galatasaray futbolcusu falan değil hatta futbolcu bile olmayabilir .
Bu da penaltı pozisyonu
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Hakem bahane, daha birkac hafta evvel BJK yine ilk dakikalarda gol yedi ayni takimdan ayni sahada, mac 1-4 bitti. GS tonla pozisyon verdi, ilk pozisyonunu 60. dakika civari buldu, macin kontrolu tamamen Karabuk'te idi. Bu sartlarda hakemden bahsetmek sacma, ki GS hatalardir iyi oynamiyor zaten, tek fark maclarini kazanmasi idi, ama bu da uzun sure devam edemezdi elbette/
Galatasaray'dan böyle bir yenilgi beklemiyordum, büyük süpriz oldu.
Penaltı dışında hakemin karabükspor lehine hatası yok.tamam 11-0 geri düşürmüştür bu hata gs'yi ama 3 büyükler için o hakemlerin yaptıgı hatalar genelde hep olumlu sonuclar dogurur.Ve dakika daha 1-2 bişeydi yani 85te hatalı gol yeyip geriye düşmedi bu takım.Hakeme edilmeyen hakaret kalmadı bugün bu forumda sonra insanın biri hakem bahane yazınca olay oluyo sizlerin söylediklerinden çok daha masum bir sözdür hakem bahane.Bugün benim ligde desteklediğim 2. takım olan Karabük farka bile gidebilirdi biraz becerikli olsaydı hücumcuları maçın özeti budur
Last edited by GeNç KaRTaL : 02.Ekim.2010 at 00:35 Reason: Silinen mesajla ilgili bölüm düzeltildi.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Açıkcası benim için bu sezon hiçbir sonuç sürpriz olmaz. FB evinde lig sonuncusuna da yenilebilir, BJK gider deplasmanda fark yer, GS içerde yenilir... Yani sonuçta artık her takımın kasası dolduğu için iyi oyuncular alıyorlar. Anadolu ekipleri çok iyi çalışıp üst düzey fizik seviyesine geliyorlar. Üstüne bir de büyük takımlara karşı ekstra motivasyon eklenince her maç zor geçiyor... Yani artık hiçbir takım için hiçbir maç çantada keklik değil... Öyle 85-90 puanla şampiyonluk da göremeyiz artıkBence bu sezon ligde 75 puanı aşan ilk ikiyi garantiler...
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bu maçın 2-1 bitmesi mağlubiyetin penaltıya bağlanmasına neden oldu ama Karabükspor'un iyi oyununuda gölgeliyo bu maça bakanlar az çok görmüşlerdir Karabüksporun kaçan gollerini oynadığı oyunu vs vs eğer Karabük bugün kaçırdığı 5-6 pozisyondan sadece 1'ini atsaydı ne hakem ne başka bişey konuşulurdu ama skorun böyle olması böyle tartışmaları beraberinde getiriyo
Last edited by GeNç KaRTaL : 02.Ekim.2010 at 00:41 Reason: Silinen mesajla ilgili bölüm düzeltildi.
yaww neyse, zaten bu aralar günde 30-40 dk ancak giriyorum nete. onda da foruma bakıp 2 selam edeyim diyorum. burda maç tartışmasına da girmeden edemedim yine. 100 yıldır aynı şeyleri konuşuyoruz. sezonda 1-2 maç dışında hiç kimsenin rakip takımın maçları hakkında çıkıp da " yahu arkadaş gerçekten de hakem bugün çok kötüydü ve bizim ezeli rakibin aleyhine düdükler çaldı" dediğini görmedim. o sebeple uzatmayı çok da lüzumlu bulmuyorum. herkese iyi geceler... artık süper lig öylesine kabak tadı verdi ki daha 6. haftadan sogudum maç izleme işinden...
hata 1.dakikada olursa 10-0 da olmuş olsa hakem konuşulur . çünkü herkesin bir maç planı vs. var . hiç hesapta olmayan şeyler olabilir tabi ama maçın kaderini bu kadar değiştiren , galatasarayı mutlaka saldırmak zorunda bırakan moral olarak çökerten bi hata illa ki konuşulur . tabi ki bu hatanın arkasına sığınmak kesinlikle yanlış çok kötü oynadık gole kadar çünkü . ayrıca karabük'ün kazandığı pozisyonların birkaç tanesi de zincirleme reaksiyon olarak hakemin hatasına bağlı .
net olarak söylüyorum ki ben futboluda çok iyi bilirim her zaman objektifte olurum uzun yıllardır forumdayım bilenler bilir.Gs hiç birşey yapmadı ki bu konuşulan mesele için yapılacak bi yorum değil kötü oynadıysa oynadı bu hakem kötü karar verdi karsısına cıkarılan bi cevap olamaz tabiki ama gs'yi hakem 75 dakika ezmiş sürekli ev sahibi takım lehine karar vermiş vs bunlar bahaneden de öte sözlerdir bence.hakem ilk yarı herkesten çok koşmuş mesela gördüğünü çalmaya çalışan bi hakemdi penaltıyı yanlış gördü ama gerisinde ben öyle vay arkadaş bu ne biçim karar gibi bi tepki veremedim izlerken tabi gs'li olarak izlemek ve gs'li olmayarak izlemek fark yaratır illaki herneyse güzel başladı hafta
Galatasaray sezon başındna beri kötü oynuyordu ama son maçları birşekilde alıyodu bu maçta patlak verdi kötü oyunu dirençli karabük karşısında
bu arada cana'nın 25.dakikada çıkması intihar oldu bizim için . Rijkaard'ın uzun zaman sonra ilk anlam veremediğim hamlesi oldu ..
bütün takımlar 1.dakikada haksız penaltıyla geriye düşme ihtimalini düşünerek sahaya çıkarlar tabiki .. hadi 1-0 geriye düştün 10dk'da falan üzerinden atacaksın diyelim . "bence" olmayan , yaratılan bir faul ve ona buna çarpıp giren ve 2-0 olan maç ..
futbol sadece kağıt üstünde alınan tedbirlerle oynanmıyor . bir sürü dinamik var bunu sen de biliyorsun . moral-motivasyon da bunlardan biri , karşı takımın dirençlenmesi 2.si . Galatasaray'a kötü oynadı diyoruz ama oynamaya fırsat bulamadan 2-0 oldu zaten . Ki bence 2si de hatalı karar gollerin .
ayrıca öyle bi mesaj oldu ki sanki hakem hatasının arkasına sığınıyormuşum gibi oldu kesinlikle böyle bir şey yok eğer sen büyük takımsan yeri geldiğinde hakemi de yeneceksin . bugun bunu beceremedik maalesef . ama hakem hatasının etkisi de tartışılamaz tabi ki