Şu Türk medyası Mesut'a niye bu kadar sardı anlamadım madem Türk asıllılara saracaksınız Gökhan İnler'i , Eren Derdiyok'u koyun .
Şu Türk medyası Mesut'a niye bu kadar sardı anlamadım madem Türk asıllılara saracaksınız Gökhan İnler'i , Eren Derdiyok'u koyun .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
şu an en popüler one yapsınlar... birisi R.Madrid'de, diğerleri Udinese, Leverkusen'de
![]()
Yine Bayern Munich'in doğru transfer politikası tebrikler. Elinde varsa almıyor. Çünkü sahaya 12 kişi çıkılmıyor. Real Madrid Schweingster'e teklif yaptığında borcumuz yok demişlerdi. Yani hedefleri kadroyu korumak elinde varsa fazlasına gerek yok diye almıyorlar. Eğer elinde varsada daha iyisini bulmadan satmıyorlar. Yoksa Bayern Mesut'u rahat alırdı çünkü Alman Ligindeki bütün kaliteli futbolcular Bayern'e uğramıştır. Beğenilen oynamıştır. Beğenilmeyen başka takımlara gitmiştir.
Doğru transfer politikası izlenmiş ama, (''çok üstün performans sergileyebileceklerinden şüphe duydukları'' için) gibi bi açıklama yapmaları sadece takımda o mevkiide oynayan oyuncuların moral ve motivasyonunu artırmak yönünde olmuş. Aksi halde, bahsi geçen oyuncular arasında Mesut biraz önde.
Schalke 'şoktan' çıkamıyor
20 Eylül 2010 10:42 | NTVSpor.net
Schalke 04 Teknik Direktörü Felix Magath, hayatının en kötü günlerini yaşadığını belirtti.
![]()
Sezona yaptığı flaş transferlerle iddialı giren, ancak haftasonu Ruhr derbisinde Dortmund'a 3-1 yenilerek ligin ilk 4 maçında sıfır puan alarak büyük hayal kırıklığı yaşayan Schalke'de çanlar Felix Magath için çalıyor.
Daha önce Wolsburg ve Bayern Münih ile şampiyonluk sevinci yaşayan Alman teknik adam, maçın ardından yaptığı basın toplantısında, Dortmund'a yenilmenin Schalke için çok kötü olduğunu belirtti.
Magath yaptığı açıklamada, "Bu durum daha önce hiç tecrübe etmediğim bir durum. Artık kredimizi tamamen kaybettik. Derbideki mağlubiyet Schalke'deki en kötü günüm" şeklinde konuştu.
Kadrosunu Raul ve Huntelaar gibi yıldızlarla güçlendiren Schalke, 4 maçta aldığı 4 mağlubiyet ile son sırada bulunuyor.
Şoktan çıkarlarsa tam çıkacaklar.Sanırım bize bu yönden çok benziyolar. Bizde beklediğimiz gibi başlayamadık...
I'm back...
Bayern Münih'te, sakatlığı bulunan Arjen Robben'in ne zaman sahalara döneceği henüz belli değil.
29 Eylül 2010 Çarşamba - 11:30
AA
Robben'in dönüşü hala belli değil! Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'de sakatlığı bulunan Hollandalı yıldızı Arjen Robben'in, ne zaman sahalara döneceği hala belirsizliğini koruyor.
Robben, Fransız L'Equipe gazetesine yaptığı açıklamada, ''Bu konuda hiç fikrim yok. Belki 1 ay sonra, belki 3 ay sonra dönerim. Kesin bir şey söylemek imkansız'' dedi.
Bayern Münih yetkilileri, sezon başında sol bacağından sakatlanan Robben'in 3 aydan önce sahalara döneceğini sanmıyor.
Almanya Bundesliga'da 6'da 6 yaparak sezona harika başlayan Mainz, 7. haftada da sahasında Hoffenheim'i 4-2 devirdi.
2. dakikada Allagui'nin attığı golle öne geçen Mainz, 41'de Demba Ba'nın attığı gole engel olamadı ve ilk 45 dakika 1-1 sona erdi.
47'de Szalai'nin attığı golle tekrar öne geçen Mainz, 59'da Holtby'nin golü ile durumu 3-1'e getirdi.
64'de Sigurdsson ile durumu 3-2'ye getiren Hoffenheim'e 74'de Schurrle'nin penaltısı ile cevap veren Hoffenheim, sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrılarak ligdeki 7. maçında da galip geldi.
Kaynak: HTSPOR
Baladamlar bu sene gerçekten baya iyi.
Bir kaç sene önce Hoffenheim da böyle bir başlangıç yapmıştı.Hafta İbisevic de Szalai gibi her maç bir gol atıyordu.
Schurrle. FM 2011'de hemen kapatın derim süper bir profil bekliyorum. En azından bu oyunun hak eden bir profil alırsa zaten o profil süper olur.
Bundesliga gerçekten çok ilginç bir lig. Hiç bir skor şaşırtmıyor beni. Şampiyonluğa giden bir takım rakibinden 5 yiyebiliyor yada bir sezon önce Şampiyonluk yarışında olan bir ekip ertesi sene küme kalma savaşı verebiliyor en son işte hiç adı geçmeyen bir takım Şampiyonluk yarışında olabiliyor.
Gerçekten çok enteresan ama artık şaşırtmıyor beni.
Önemli değil.Wolfsburg da şampiyon olmuştu ama devamı?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Şampiyon yapan teknik direktör gitti devamı da gelmediBir kaç oyuncusunu da kaybetmişti Wolfsburg.Şimdi yeni bir süreçteler Misimovic'in yerine oturtulmaya çalışan çok büyük bir oyuncu Diego var.Her şey iyi olacak
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bundesliga'da herşey olabilir.Herkesin,herkesi yenebildiği bir lig.Mainz'de büyük iş yaptı 7'de 7 yaparak.Şampiyon olmaları zor ama,Avrupa kupalarına katılabilecek bir pozisyonda bitireceklerini düşünüyorum.
A Milli Takım forması giymek istediğini açıklayan Hamburg futbolcusu Tunay Torun, Mesut Özil'e destek verdi.
Bundesliga takımlarından Hamburger SV'nin (HSV) formasını giyen Türk kökenli oyuncu Tunay Torun, en büyük hedefinin Türk Milli Takımı'nda oynamak olduğunu söyledi.
Torun, yaptığı açıklamada, Almanya Milli Takımı'nın Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil'in çok iyi bir futbolcu olduğunu belirterek, "Alman Milli Takımı çok güçlü ve disiplinli bir takım. Mesut da çok iyi oynuyor. Türkiye-Almanya karşılaşmasında Mesut'u ıslıkla protesto edenleri anlayamıyorum. Real Madrid gibi dünyanın en güçlü takımına transfer olan bir Türk sporcusu olan Mesut Özil ile gurur duymalıyız" dedi.
Mesut Özil'in, maçlarda Alman milli marşını söylemediğinin hatırlatılması üzerine Torun, şu görüşleri dile getirdi:
"Ben de olsam söylemezdim. İstiklal Marşı'nı söylemek benim için daha önemli. Almanya-Türkiye karşılaşmasında Mesut Özil, gol attıktan sonra kökenine olan saygıdan dolayı sevincini tam olarak gösteremedi. Ben de olsam aynı şeyi yapardım. Gelmiş olduğun ülkenin milli takımına gol atmak acı verici elbette, ama profesyonel futbolda bunların olması gerekiyor."
Türk Milli Takımı'nın aldığı yenilgilerden dolayı büyük üzüntü duyduğunu da ifade eden Torun, milli takımın yetenekli sporcuları bulunduğunu, ancak bazı teknik hatalar yapıldığını savundu.
Torun, "Türk Mili Takımı kendini toparladığı takdirde, dünyanın ilk beş takımı arasına gireceğine inanıyorum. Oyuncu değişikliğinden ziyade, belli bir sistem uygulanmalı ve bu sistem daimi olmalı" dedi.
Sağ diz ön çapraz bağı koptuğu için ameliyat olduğundan 6 aydır sahalardan uzak kaldığını anımsatan Torun, iki hafta sonra antrenmanlara yeniden başlayacağını belirtti.Torun'un HSV ile olan sözleşmesi, bu sezon sonunda bitiyor.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
İşte asıl Türk budur. Helal sana be.. Bu adamıda çok seviyorum. Geçen sezon izlemiştim maçlarını Hamburg'da. Milli takımımıza yararlı olacak bir isim..
Tunay bize lazım. Milli takımımızın güçlenmesi için Tunay, Gökhan Töre, Ömer Toprak, Engin Bekdemir gibi yeteneklere ihtiyacımız var...
I'm back...
Bu kimmiş ya ilk defa duydumiyileşsinde izleyelim
Durdurdular sonundaama benım sayemde oldu çünkü iddaa da mainze vermiştim kusura bakma mainz
![]()
Görüyoruz münihin halini![]()
Kesinlikle Milli Takımımızın geleceğini oluşturan oyunculardan biri Tunay'da...
Mesut keyfinden söylemiyorki, Alman marsini bilmedigi icin söylemiyor Almanya'da almanlar bile kendi marslarini bilmiyorlar![]()
Almanya Birinci Ligi'nde (Bundesliga) mücadele eden Borussia Dortmund'un milli futbolcusu Nuri Şahin'in gelecek yıl Bayern Münih'in gündemine alındığı bildirildi.
Alman Kicker dergisi ''sağlam kaynaklara dayanarak'' ifadesiyle verdiği haberinde Bayern Münih'in gelecek yıl Nuri Şahin'i renklerine katacağını iddia etti.
Kicker dergisi 24 kez milli olan futbolcunun bu sezon çok başarılı bir performans gösterdiğini vurgulayarak Bayern Münih'in Hollandalı teknik direktörü Louis Van Gaal'in bu futbolcuyu istediği ifade edildi.
Borussia Dortmund ile 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan Nuri Şahin'in gelecek yıl 6 milyon Avro bonservis bedeli karşılığı serbest kalacağı belirtilen haberde ayrıca Şahin'in bu konuya olumlu baktığı kaydedildi.
Haberde ayrıca, Bayern Münihli futbolcu Mark van Bommel'in gelecek yıl 34 yaşına gireceği ve kariyerinin memleketi olan Hollanda'da sona erdirmek niyetinde olduğu için onun yerine en iyi adayın Nuri Şahin olduğuna dikkati çekti.
Öte yandan, Bayern Münih teknik direktörü Louis Van Gaal, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, bu tür haberlerin Şahin'in menajeri Rıza Fazelli tarafından lanse edildiğini düşündüğünü ve futbolcu hakkında yorum yapmak istemediğini ifade etti.
Hollandalı teknik adam Şahin hakkında bir açıklama yapması durumunda bu futbolcunun transfer değerinin daha da yükseleceğini ve ayrıca futbolcuları Mark van Bommel ile Sebastian Schweinsteiger'e hakaret edilmiş olacağını savundu.
Sporx
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bayern iyi olur ama bence başka bir ülkeye gitmeli Nuri.![]()
Premier Lig'de Everton veya Tottenham gibi bir kulübe gidebilirse çok iyi olur aslında![]()
Bayern'de forma sansi bulamaz.