1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: Emenike Türk mü oluyor ?

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Tamamen karşı değilim, büyük ölçüde devşirme oyuncuya karşıyım. Ancak eğer Aurelio'nun alındığı dönemdeki kadar sıkışırsak da devşirme oyuncuya olumsuz bakmam, hatta olumlu bakarım. Aurelio'nun alındığı dönemde o mevkide Mehmet Topal haricinde oyuncumuz yoktu. Mehmet Topal da henüz Aurelio seviyesinde bir oyuncu değildi, yavaş yavaş ısınıyordu. Dolayısıyla o dönemde izlenen yol doğruydu. Şuan milli takımımızda forvet olarak Mevlüt, Semih, Halil, Sercan hatta Tuncay var. Ben hücum bölgemizi yeterli görüyorum.
    Huseyin, Selcuk vs de oynayabilirdi. Saydigin oyuncularin Semih disinda milli takim performansi oldukca kotu, Tuncay zaten santrfor degil. Bence yabanci konusu prensiptir ve ona uymaliyiz. Ya bu ulkenin genclerine guvenecegiz, ya da isimize gelenleri (Bobo, Emenike vs.) alip oynatacagiz. Benim icin 1 yabanci veya 8 yabanci arasinda fark yok....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Huseyin, Selcuk vs de oynayabilirdi. Saydigin oyuncularin Semih disinda milli takim performansi oldukca kotu, Tuncay zaten santrfor degil. Bence yabanci konusu prensiptir ve ona uymaliyiz. Ya bu ulkenin genclerine guvenecegiz, ya da isimize gelenleri (Bobo, Emenike vs.) alip oynatacagiz. Benim icin 1 yabanci veya 8 yabanci arasinda fark yok....
    Selçuk, Hüseyin kendi takımlarında bile en beğenilmeyen oyunculardandı. Aurelio-Hüseyin/Selçuk arasında uçurum vardı. Oysaki şuan Emenike-Semih/Mevlüt/Halil/Sercan arasında uçurum yok. Hatta bu saydığım oyuncular daha ağır basar. Bu konuda radikal olmanın lüzumu yok. Birgün yine bir mevkide 70 milyondan 1 tane X gibi oyuncu çıkaramıyoruz durumuna gelirsek; devşirme oyuncu güzel olur derim. Ancak bunun haricinde elimizde zaten o mevkide oynatabileceğimiz adamlar varken bir de Emenike'yi almak pek mantıklı gelmiyor. Bana göre 1 yabancı ile 8 yabancı arasında fark var. Milli takımımızda sadece Aurelio'nun oynaması bana hiç rahatsızlık vermez ancak Fransa gibi olsak aşırı rahatsız olurum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri