1 ile 30 arası toplam 73 sonuç

Konu: Galatasaray'da Hagi Dönemi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hagi'nin hoca olarak tek bir başarısı var.O da Türkiye Kupası şampiyonluğu.Ondan başka yönettiği takımlarda elde etmiş olduğu başarılar yok bildiğim kadarıyla.Bu yüzden ben de iyi bir teknik direktör olmadığını düşünüyorum.Tabii bu sefer başarılı bir performans sergileyebilir.Kesin başarısız olacak gibi bir öngörüde bulunmak birçok şey için olduğu gibi bunda da sağlıklı olmayacaktır.Ancak şunu söyleyebiliriz.Takımının havasının değişecek ve bu değişim gösterilen performansa olumlu yansıyacaktır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Hagi'nin hoca olarak tek bir başarısı var.O da Türkiye Kupası şampiyonluğu.Ondan başka yönettiği takımlarda elde etmiş olduğu başarılar yok bildiğim kadarıyla.Bu yüzden ben de iyi bir teknik direktör olmadığını düşünüyorum.Tabii bu sefer başarılı bir performans sergileyebilir.Kesin başarısız olacak gibi bir öngörüde bulunmak birçok şey için olduğu gibi bunda da sağlıklı olmayacaktır.Ancak şunu söyleyebiliriz.Takımının havasının değişecek ve bu değişim gösterilen performansa olumlu yansıyacaktır.
    Başarısız olduğuna kesinlikle katılmıyorum Şemsi.

Öncelikle en son Türkiye kupamızı onun döneminde aldık, ki bu da malum maç 5-1'lik..

Onun dışında, ligi üçüncü bitirmiştik o da şöyle:

http://www.galatasaray.org/futbol/pages/2004_05.php

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Başarısız olduğuna kesinlikle katılmıyorum Şemsi.

Öncelikle en son Türkiye kupamızı onun döneminde aldık, ki bu da malum maç 5-1'lik..

Onun dışında, ligi üçüncü bitirmiştik o da şöyle:

http://www.galatasaray.org/futbol/pages/2004_05.php
    Hagi sadece Galatasaray'ı yönetmediki Çağdaş.Romanya milli takımı,Bursaspor,Timişoara ve Steua Bükreş'i yönetti ancak bu takımlarda bir başarısı yok.Tamam Fenerbahçe'yi yendiğiniz 5-1 galibiyet önemli bir başarı ama sence yeterli mi Hagi iyi bir teknik direktördük demek için? Galatasaray'ın 100.yılında 3.olması da başarılı bir sonuç değil bence.Ki o zamanlar ligde büyük takımların formaları yetiyordu diğer takımlara karşı olan maçları kazanmak için.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Hagi sadece Galatasaray'ı yönetmediki Çağdaş.Romanya milli takımı,Bursaspor,Timişoara ve Steua Bükreş'i yönetti ancak bu takımlarda bir başarısı yok.Tamam Fenerbahçe'yi yendiğiniz 5-1 galibiyet önemli bir başarı ama sence yeterli mi Hagi iyi bir teknik direktördük demek için? Galatasaray'ın 100.yılında 3.olması da başarılı bir sonuç değil bence.Ki o zamanlar ligde büyük takımların formaları yetiyordu diğer takımlara karşı olan maçları kazanmak için.
    Ben sadece Galatasaray için konuştuğunu düşünmüştüm.

Buna rağmen yaşı çok genç, başarıyı yakalayabilir. Bundan önce olmasa da bundan sonra umarım olur.

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Zamanında aynı şeyleri Rijkard için de diyordun hatta hatırlıyorum Daum'la kıyaslayanlarla falan dalga geçiyordun.

Hagi iyi tercih falan dersin de niye ara veriyor Hagi'yi beğenmeyenler ?
    Rijkaard sence kötü bir teknik direktör mü şu anda?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Ben sadece Galatasaray için konuştuğunu düşünmüştüm.

Buna rağmen yaşı çok genç, başarıyı yakalayabilir. Bundan önce olmasa da bundan sonra umarım olur.

Rijkaard sence kötü bir teknik direktör mü şu anda?
    Değil.Ama daha birşeyi görmeden bu tip alaylı konuşmalara gerek var mı sence ?

Mesaj Yetkileri