Tugay başa getirilip onun yanına yine eski bir galatasaraylı getirilseydi daha iyi olurdu. Hagi'nin futboluna lafım yok ama bana göre teknik direktörlükle çok fazla alakası yok.
Tugay başa getirilip onun yanına yine eski bir galatasaraylı getirilseydi daha iyi olurdu. Hagi'nin futboluna lafım yok ama bana göre teknik direktörlükle çok fazla alakası yok.
Tam da Hagi t-shirt almıştım.İsabet oldu.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Çok sevinemedim..sadece tugayın gerçekten yardımcı olacağını düşünüyorum..
Hagi'nin iyi bir teknik adam olmadığını ve eğer elinde sihirli bir değnek olmadığı takdirde bu sene büyük işler yapabileceğini düşünmüyorum.. .
Hagi zaten telefonun başında Galatasaray'dan gelecek teklifi bekliyordu.Galatasaray yönetimi taraftarın sevdiği bir ismi kriz anında getirerek,hem kendi üstünde olan baskıyı azaltmış oldu,hem de taraftarın tepkisini.
Çok güzel bir haber.Rijkaard'a tanınan sabrın,Hagi'ye de tanınması gerekiyor.Geçmişte gayet güzel bir puan toplayarak ligi güzel bir puanla noktalatmıştı Hagi bize.Son kazandığımız Türkiye Kupası da onunlaydı.Yanında da çok yakından tanıdığı Tugay olacak.İnşallah her şey güzel olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
tek dileğim yönetimin Hagi'yi de Bülent Korkmaz'ı yaptığı gibi yarım sezonda göndermemesi . 10. da olsak yapılmamalı ..
İlginç bir tercih olmuş.Adnan Polat madem bir sistem oturtmak istiyordu, Rijkaard ile yola devam edilmeliydi. Rijkaard'dan iyi bir antrenör müdür Hagi? Kesinlikle hayır.Zaten Galatasaray dışında pek taliplisi de olmuyor.
başarısızlığa tahammül edilmediği için sezon sonu geri gönderilecek bence. bu saatten sonra galatasaray'ın başarısız olacağını düşünüyorum bu kadro yapısıyla. tabi birkaç hafta büyük değişiklikler gözlemlenecek, bu da kısa vadede başarı getirebilir.
zaten sezon sonu gönderilmesi kolay olan bir isim olarak seçilmiş olduğunu düşünüyorum; eğer ihtimaller gerçek olup fatih terim gelseydi sezon sonu apar topar gönderilemezdi.
tek olumlu nokta Tugay'dır.. umarım Hagi gittiğinde(Adnan polat 2,5 yılda 5 td göndermiş.) Tugay kalıcı olur.
haginin gelmesi demek elanoyu kazandık demek misimovic i takıma barıştırmak demek hagi hücum futbolu düşünüyor kritik maçlarda kilit oyuncuyu kitlemeye yönelik bir oyun anlayışı var bence 11 mayıs 2005 i yaşarsak sorun olacağını sanmıyorum 5-1 i hatırlayanlar o gün galatasarayın nasıl oynadığını bilirler
Basın Toplantısı başladı. Hagiyi görmek hala heycanlandırıyor insanı![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bişey daha sölicem misimovic cana ve hagi çok iyi anlaşırlar çünkü ikiside BALKANLARDAN GELDİLER
İnsua az önce Facebook'a yazdı (Bu adamda paso facede)
All the best for Gheorghe Hagi, I and the team will do all that we can do to reserve this situacion and put Galatasaray where the club deserve!
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
tugay kısa ve öz söledi BİZİM AMACIMIZ TAKIMI BU KRİZDEN EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARTMAK DEMEK
Arkadan taraftarların tezahuratları duyuluyor![]()
Kıyamet Kopuyo Dışarda Taraftar çıldırmış
hagi iyi teknik direktör değil diyenler futbol izlemeye ara versin biraz...
edit: tarih de atalım; "22 ekim 2010, hagi daha ilk maçına çıkmadan...."
hayırlı olsun bakalım . umarım Adnan'lar Bülent Korkmaz'da olduğu gibi günü kurtarmak için ağzımıza bir parmak bal çalmamışlardır ..
İlk defa bu kadar heyecanlıyım. Açıkcası Rijkaard takımın başındayken artık Galatasaray'ı izlemeye tahammülüm bile yoktu. Bakalım neler değişecek ?
Hagi'nin hoca olarak tek bir başarısı var.O da Türkiye Kupası şampiyonluğu.Ondan başka yönettiği takımlarda elde etmiş olduğu başarılar yok bildiğim kadarıyla.Bu yüzden ben de iyi bir teknik direktör olmadığını düşünüyorum.Tabii bu sefer başarılı bir performans sergileyebilir.Kesin başarısız olacak gibi bir öngörüde bulunmak birçok şey için olduğu gibi bunda da sağlıklı olmayacaktır.Ancak şunu söyleyebiliriz.Takımının havasının değişecek ve bu değişim gösterilen performansa olumlu yansıyacaktır.
So what?
Saike
Herşeyi geçtim, en azından 2000 ruhunu takıma aşılayacaklarından eminim. Rijkaard dönemindeki gibi ruhsuz ruhsuz oynamayacak oyuncularımız. Hagi ve Tugay hırslarını takıma aşılayarak mücadele eden bir takım ortaya çıkaracaklardır. Bundan sonra kaybetsek bile mücadele ederek kaybedeceğimizi düşünüyorum.
Başarısız olduğuna kesinlikle katılmıyorum Şemsi.
Öncelikle en son Türkiye kupamızı onun döneminde aldık, ki bu da malum maç 5-1'lik..
Onun dışında, ligi üçüncü bitirmiştik o da şöyle:
http://www.galatasaray.org/futbol/pages/2004_05.php
Ve Hagi ilk idmanında
22 Ekim 2010 Cuma * 19:18
Galatasaray'da teknik direktörlük görevine yeniden getirilen Rumen çalıştırıcı Gheorghe Hagi, yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı.
Fenerbahçe ile yapılacak derbi maçının hazırlıkları için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmanımızda Hagi de takımın başında bulundu. Bugün sarı-kırmızılı kulüple resmi sözleşmeyi imzalayan Rumen teknik adam, derbi öncesi takımına ilk çalışmasını yaptırmış oldu.
Daha önce basına kapalı yapılacağı bildirilen antrenmanın ilk 5 dakikalık bölümünde basın mensuplarının görüntü almasına izin verildi.
Hagi'nin saha içinde özellikle bu sezon henüz forma şansı bulamayan Elano ile sohbet ettiği görülürken, sakatlığı bulunan Baros kuvvetlendirme çalışmasını sürdürdü.
Galatasaray'ın bugünkü antrenmanını yönetim kurulu üyesi Murat Yalçındağ ile sportif direktör Adnan Sezgin de izledi.
Kaynak: Anadolu Ajansı
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Hagi sadece Galatasaray'ı yönetmediki Çağdaş.Romanya milli takımı,Bursaspor,Timişoara ve Steua Bükreş'i yönetti ancak bu takımlarda bir başarısı yok.Tamam Fenerbahçe'yi yendiğiniz 5-1 galibiyet önemli bir başarı ama sence yeterli mi Hagi iyi bir teknik direktördük demek için? Galatasaray'ın 100.yılında 3.olması da başarılı bir sonuç değil bence.Ki o zamanlar ligde büyük takımların formaları yetiyordu diğer takımlara karşı olan maçları kazanmak için.
So what?
Saike
rijkaard kötü hoca değil, kalite açısından daum'la kıyaslanamayacağını hala da savunurum.
ayrıca hagi iyi tercih falan değil, muhtemelen onun da sonu kötü bitebilir, bu deli saçması, akıllara ziyan, ne idüğü belirsiz yönetim baştayken...
ama hagi kesinlikle müthiş bir teknik direktör potansiyeli taşıyor.
iyi futbolcu iyi hoca olacak diye birşey yok diyorlar.
iyi de hagi sadece iyi futbolcu değildi ki? hagi aynı zamanda müthiş hırslı, inanılmaz liderlik karakteri olan, çalışma-disiplin gibi konularda sayılı futbol adamlarından kesinlikle biri olan, en önemlisi müthiş futbol zekasına sahip birisidir. yahu adam sahadaki teknik direktörümüzdü oynadığı dönem boyunca, siz neden bahsediyorsunuz ??
o "alaylı" diye -yanlış- nitelendirdiğin yorumumun nedeni ise, bu yorumu yapanların çok tekdüze bir düşünce yapısıyla, çok ilkel bir mantıkla bu yargıya varmış olması. ya adamın nasıl bir teknik direktör olabileceği konusundaki bas bas bağıran muhteşem yeteneklerini aklınızın ucundan geçirmiyorsunuz hadi, peki olumsuz düşündürecek ne gördünüz ki adamın t.d. lik kariyerinde? gördüğünüz tek şey berbat bir kadroyla son 2-3 haftada kaçan şampiyonluk, fenerbahçe'ye karşı tarihi bir zaferle kazanılan "son" türkiye kupası...
...