-
- Futbolcularin forma rekabetinde olmadigini
- Hangi takimda oynadiklarinin farkinda olmadiklarini
- Bazi futbolcularin takima ihanet ettiklerini
- Transfer edilen oyuncularin hicbirinin Rijkaard'in listesinde olmadigini
- Mustafa Yücedag da bir kac oyuncu önermis Maresca gibi Rijkaard begenmis fakat yönetim sanirim pek ilgilenmemis bu öneriyle
- M. Diarra icin M. Yücedag arkadaslarini araya sokmus bonservis bedeli ödenmeyecekmis Rijkaarda önermis o da sakatliginin ne durumda oldugunu bilmek istemis, oyuncu yillik 3.5 milyon euro alacakmis gelseymis, sonra M. Yücedag para yicek bu transferden diye kulagina gelmis oda elini ayagini cekmis bunlari duyunca
- Drenthe'yi istemis Rijkaard ama yine alinmamis.
- Rijkaard'in babasi ölmüs Servet hocaya gelip neden beni neden oynatmiyorsun diye yüklenmis bunu söyledi
- Elano geldiginden beri milli takimdaki gibi Ingilterdeki gibi oynamadi bir sorun var arastirilmali
- Rijkaardla oturup konusmuslar bu takima ve lige uyabilecek oyuncu tipi teknik ve kuvvetli yani Baptista tarzi oyuncu lazim demisler, Ibricic'le falan bu yüzden ilgilenilmis ama o yönde bir transfer yok
- Sonra otelde taraftarlar gece bagirmislar M. Yücedag da herkes uyuyacak yarin otobüse binerlerken sevgi gösterisinde bulunun demis taraftarlari uyarmis Adnan Sezgin sen karisma bu islere demis
- Tsden Selcuk'u istemis
- Bana Gs'den kimi alirsin diye sorsalar bi kac oyuncu disinda kimseyi almam dedi
- Bicok mac savasmadan top oynuyolarsa bunda art niyet vardir.Biz de zamaninda hocayi istemedigimizde arkadaslarla oturur konusur bunu yönetime iletirdik herseyin bir adabi var
Ve bircok aciklama yapti sanirim Ntvspor sitesine video yüklenir.
Gercekten anlattiklarindan sonra cogu oyuncudan nefret ettim zaten o oyuncularin kimler oldugu belli.Yönetim bunlara önlem almazsa hem kendi sonunu getirir hem de takimin kötü gidisi engellenmez.Ama artik istemedikleri bi hoca yok baslarinda simdi cikip oynarlar ama hic bir zaman bende ki ve tahmin ediyorum bircok Gs taraftarinin gözünde degerleri 0.
Mesaj Yetkileri