Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
74. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

46 62.16%
  • Galatasaray kazanır

20 27.03%
  • Berabere biter

8 10.81%
1 ile 30 arası toplam 525 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [9. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Dia ve Niang'da son durum!

Fenerbahçe'de yabancı futbolcular Issiar Dia ve Mamadou Niang'ın sakatlıkları can sıkıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında bu akşam Galatasaray ile oynanan maçta sakatlanan Fenerbahçeli futbolcu Mamadou Niang'ın, göğüs kafesinin sol kaburgalarında ezilme ve kemik batması bulunduğu öğrenildi. Golcü futbolcunun durumu önümüzdeki günlerde çekilecek röntgenden sonra belli olacak.

Bir diğer Sarı-lacivertli futbolcu Dia'nın ise sol kasığındaki şiddetli ağrılarının yanı sıra, sol arka adelesinde de yırtık şüphesi bulunduğu ifade edildi. Bu oyuncunun da çekilecek MR'dan sonra netlik kazanacak.

DHA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Galatasaray çok sert oynadı ve Fenerbahçe'nin hücüm organizasyonlarını bozdu tabi Neill atılmalıydı orası ayrı . Fenerbahçe'de hücümda Niang'tan başka olumlu iş yapan olmadı böle oluncada pek pozisyona giremedik . Galatasaray hücümda özellikle Elano'nun mükemmel oyunuyla ve Pino'yla etkili oldu Yobo'nun harika performansı olmasa işimiz çok zordu . Orhasahada Emre ve Topuz'un yeterli olmayacağını görmüş olduk arkalarına iyi bir ön libero şart . Bu arada Rijkaard'ın yerinde olmak istemezdim ne kadar nefret ediliyormuş eski Galatasaray'dan eser yoktu . Son olarak Fenerbahçe'li olmaktan gurur duyuyorum Galatasaray'lıların 1 puandan dolayı mutluluğunu gördükten sonra

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
    Galatasaray çok sert oynadı ve Fenerbahçe'nin hücüm organizasyonlarını bozdu tabi Neill atılmalıydı orası ayrı . Fenerbahçe'de hücümda Niang'tan başka olumlu iş yapan olmadı böle oluncada pek pozisyona giremedik . Galatasaray hücümda özellikle Elano'nun mükemmel oyunuyla ve Pino'yla etkili oldu Yobo'nun harika performansı olmasa işimiz çok zordu . Orhasahada Emre ve Topuz'un yeterli olmayacağını görmüş olduk arkalarına iyi bir ön libero şart . Bu arada Rijkaard'ın yerinde olmak istemezdim ne kadar nefret ediliyormuş eski Galatasaray'dan eser yoktu . Son olarak Fenerbahçe'li olmaktan gurur duyuyorum Galatasaray'lıların 1 puandan dolayı mutluluğunu gördükten sonra
    Kendi sahanızda 2 puan kaybediyorsunuz, böyle kılıflara gerek yok bence. Kaybettiğiniz 2 puana yanınız.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
    Son olarak Fenerbahçe'li olmaktan gurur duyuyorum Galatasaray'lıların 1 puandan dolayı mutluluğunu gördükten sonra

Çok büyük kalite farkı olduğunu söylüyordun maçtan önce Fenerbahçe'den 1 puan almak güzel tabi ki ama böyle bir oyunla almak bizleri çok daha fazla mutlu etti.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Kendi sahanızda 2 puan kaybediyorsunuz, böyle kılıflara gerek yok bence. Kaybettiğiniz 2 puana yanınız.
    Sonuçtan memnun değilim ama sizin bu kadar mutlu olmanız Fenerbahçe gururumu çok okşadı

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Çok büyük kalite farkı olduğunu söylüyordun maçtan önce Fenerbahçe'den 1 puan almak güzel tabi ki ama böyle bir oyunla almak bizleri çok daha fazla mutlu etti.

Hala 11'leri karşılaştırdığımda net bi kalite farkı olduğunu düşünüyorum ama bu farkı ekstra oynayarak kapattınız tebrik ediyorum

Mesaj Yetkileri