Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
48. You may not vote on this poll
  • Bursaspor kazanır

20 41.67%
  • Fenerbahçe kazanır

19 39.58%
  • Berabere biter

9 18.75%
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 96 sonuç

Konu: Bursaspor - Fenerbahçe [10. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

çok alternatifsiz bir kadro ile gidebildik maalesef ama ben her halükarda kazanacağımızı düşünüyorum.Kazım'ın maçı olabilir bu maç wederson'a üstünlük kuracaktır kazım
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Bursaspor'un Ankaragücü karşısında aldığı 5-1'lik galibiyet kimseyi yanıltmasın. Geçen yılki kadar rahat gol bulamıyorlar. Fenerbahçe'nin ise sistemi çok düz ve çözen takım puanı kapar.Savunmada Lugano eksiği çok hissedilecektir. Eğer Niang oynarsa Fenerbahçe maça ortak olabilir ama oynamazsa maçı Bursaspor zor da olsa kazanır... Oyumu Bursa'ya verdim ama inşallah berabere biter
    Nasıl düz?
    Çok yüzelsel yorum olmuş, Dia ve Stoch hızlı bindirmeler yapan, Emre ve Topuz'un çift yönlü çalıştığı sistem nasıl düz olabilir? Düz sistem nasıl 24 gol atabilir 9 haftada?

Fenerbahçe'nin Bursaspor'un savunma ağırlıklı kontratak futbolu benimseyeceği bir maçta zor da olsa 1 golle kazanacağını düşünüyorum.

Volkan Şen ve Ali Tandoğan da Bursaspor için ciddi eksiklikler.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Volkan yoksa Ozan var, Ozan yoksa Sercan var, Sercan yoksa Batalla var, Batalla yoksa Ömer var, hiç olmadı Ivankov çıkıp penaltıdan atar

Taraftarların yarattığı yeni beste çok güzel olmuş. Yarın tribünlerde söylemek çok keyifli ve güzel olucak.

Niang, Dia, Lugano, Özer ve Selçuk maçta oynamayacakmış dediler ne kadar doğrudur bilemiyeceğim. Açıkçası en büyük eksiklik olarak Güiza'yı görüyordum. Adam kimseye atamasa bizim maçta çıkıp atıyordu bir tane

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Okan tek Manisaspor maçında şans buldu fakat o zaman Manisa'nın başında Hakan Kutlu vardı. O maçı kaale almak pek yaramaz. Kazım ve Semih şans bulmalıdır bana göre.
    Sonuçta A takım düzeyinde oynadı ve hiçde sırıtmadı...
    Zaten böyle oyunculara bu tip maçlarda güvenerek oynatılmaz pek ama ben örnek olarak söyledim..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Önceki yılların tam tersi bir tabloyla karşı karşıyayız. Derbileri kazanır, ligin flash ekiplerinin havasını söndürür ama hiç umulmadık takımlara maç kaybeder, Hacettepe gibi ekiplere mağlup olurduk. Bir ara çok iyi hatırlıyorum; ligin ilk beşinde yer alan bütün takımları yenmiş, düşme potasındaki bütün takımlara puan kaybetmiştik. Son birkaç yıl içinde böyle enteresan durumlar oldu.

Bu sene farklı... Ligin iddialı ekipleriyle oynadığımız hiçbir maçı kazanamadık. Kayseri ve Trabzon deplasmanında kaybettik, Beşiktaş ve Galatasaray'ı iç sahada yenemedik. Kazanmamız gerekenleri kazanıyor, ama zor maçlarda son sözü söyleyemiyoruz. Bursa maçı bu açıdan da çok mühim... Zirve yarışındaki ekipleri de yenebileceğimizi göstermeliyiz.

Mağlubiyet bütün iyimser havayı dağıtır. Beraberliğe kötü sonuç diyemem ama kazanmak her açıdan şart... Bir kere de güçlü kabul edilen takımları yenelim artık. Onlara puan kaybetmek alışkanlık olmasın. Tamam, zayıf ekiplere puan kaybetme alışkanlığından adım adım kurtuluyoruz ama tam tersi bir alışkanlıkta hiç hoş olmaz.

Geçen yıllarda yönetim "ama derbileri kazanıyoruz" diye refleks gösteriyordu; bu sene "derbileri kazanıyordukta n'oluyordu" demeye başladılar. Ne kulübüz ama?.. Her derde derman cevapları var. Yönetimdekiler kafayı bu kadar işletmek için nasıl bir ilaç alıyorlar, çözemedim.

İyi düşünelim, iyi olsun. Kazanacağız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bursaspor'un 2-1 kazanacağına dair bir his var içimde. Umarım maç böyle biter ve zirve yarışı anadolu takımları arasında devam eder.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

2-1 Fenerbahçe alır bence semihten kesin gol bekliyorum 1inide stoch atar .

http://www.capsver.com/image/24899

Bu pankarti kaldirtirlar mi sizce?

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    http://www.capsver.com/image/24899

Bu pankarti kaldirtirlar mi sizce?
    Kaldırılacaklar kaldırıldı. Kaldırılacak olsa bunuda kaldırırlardı. Bir tane kareografi engellenmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

ilk 11ler

BURSASPOR

Ivankov
    Ali Tandoğan
    Ömer
    İbrahim
    Vederson
    Hüseyin Cimşir
    Turgay
    Volkan Şen
    Batalla
    Ergic
    Sercan

FENERBAHÇE

Volkan Demirel
    Gökhan Gönül
    Bilica
    Yobo
    Caner
    Cristian
    Mehmet Topuz
    Emre
    Stoch
    Alex
    Semih
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

BURSASPOR

FENERBAHÇE

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe dün yayınlanan programda Sergen'in dediği 11 le çıktı Valla adam bilica dedi, topuz'u sağ çekip baroni ile oynardım ben olsam dedi, forvete de Semih'i koyardım dedi..

Bizim kadro ise iyi. Ama benim sıkıntım Volkan Şen yoksa, Steinerd diye adam aldık, İsmail Odabaşı var, onlar denenez miydi? Belki deneyimsizlik yüzünden ama bu durumda Turgay'la Sercan sürekli yer değiştirecekler.. Ergic ve Ali'in olması çok iyi oldu açıkçası bizim açımızdan.. Ben Bursaspor'un kazanacağını düşünüyorum.

Not: Volkan Şen sağ kanatta yoksa demek istedim...
    Last edited by sentugo : 29.Ekim.2010 at 20:29
    Sentugo.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Fenerbahçe dün yayınlanan programda Sergen'in dediği 11 le çıktı Valla adam bilica dedi, topuz'u sağ çekip baroni ile oynardım ben olsam dedi, forvete de Semih'i koyardım dedi..

Bizim kadro ise iyi. Ama benim sıkıntım Volkan Şen yoksa, Steinerd diye adam aldık, İsmail Odabaşı var, onlar denenez miydi? Belki deneyimsizlik yüzünden ama bu durumda Turgay'la Sercan sürekli yer değiştirecekler.. Ergic ve Ali'in olması çok iyi oldu açıkçası bizim açımızdan.. Ben Bursaspor'un kazanacağını düşünüyorum.
    Yanlış hatırlamıyorsam aynı programda Ali Tandoğan sakat oynamayacak dediler Sergen'e sordular Bursaspor'un eksiklerini nasıl etkiler diye..Ali Tandoğan bence oynar demişti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sergen'e bundan sonra daha fazla dikkat etmek lazım
    Sentugo.

Kontenjan hakkı olmasına rağmen Andre Santos yedek.Cristian ilk 11'de.Zor maç olacak fakat kazanacağımızı ve Bursa'nın rahat kazanacağını düşünenlerin Fenerbahçe'nin kim olduğunu hatırlayacağı bir maç olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Semih'in golüyle 1-0 öndeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Maç düşündüğüm gibi geçiyor aynen..

ilk golü atan kazanır

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

emre... büyük futbolcu.

stoch... onun da kalbi büyük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yine duran top, bursa yine gol attı 1-1

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yine kornerden gol attık. Ergic...
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bursa kazanır umarım. Maçı takip etmiyorum ama Rıdvan Dilmen'in söylediğine göre ilk 30 dakika Fenerbahçe, 15 dakika da Bursa çok üstün oynamış. Bakalım 1-1den sonra maçın gidişatı nasıl olacak, merakla bekliyorum.

Ikinci yarida su dkya kadar Bursa daha etkili dk 58

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şu bilicadan vallahi billahi adam olmaz..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bilica şhowuna devam ediyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Bilica şhowuna devam ediyor
    öncesinde sercan'ın salladıgı tekmeyi gördünüz sanırım.tekrarlarda gösterdi daha sonra.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Stoch cogu pozisyonda kendini yere atiyor.

Volkan Sen'i nasil buldunuz ben pek etkili göremedim gecen maclara oranla, fazla top kaybi yapti.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Maçın alt bitme ihtimali nedir . Tek maça kaldık alt oynadık ama üst olacak gibi.

% 100 lük bi gol kacti Semih kacirdi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yapma sercan ya
    Sentugo.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri