çok alternatifsiz bir kadro ile gidebildik maalesef ama ben her halükarda kazanacağımızı düşünüyorum.Kazım'ın maçı olabilir bu maç wederson'a üstünlük kuracaktır kazım
çok alternatifsiz bir kadro ile gidebildik maalesef ama ben her halükarda kazanacağımızı düşünüyorum.Kazım'ın maçı olabilir bu maç wederson'a üstünlük kuracaktır kazım
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Nasıl düz?
Çok yüzelsel yorum olmuş, Dia ve Stoch hızlı bindirmeler yapan, Emre ve Topuz'un çift yönlü çalıştığı sistem nasıl düz olabilir? Düz sistem nasıl 24 gol atabilir 9 haftada?
Fenerbahçe'nin Bursaspor'un savunma ağırlıklı kontratak futbolu benimseyeceği bir maçta zor da olsa 1 golle kazanacağını düşünüyorum.
Volkan Şen ve Ali Tandoğan da Bursaspor için ciddi eksiklikler.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Volkan yoksa Ozan var, Ozan yoksa Sercan var, Sercan yoksa Batalla var, Batalla yoksa Ömer var, hiç olmadı Ivankov çıkıp penaltıdan atar
Taraftarların yarattığı yeni beste çok güzel olmuş. Yarın tribünlerde söylemek çok keyifli ve güzel olucak.
Niang, Dia, Lugano, Özer ve Selçuk maçta oynamayacakmış dediler ne kadar doğrudur bilemiyeceğim. Açıkçası en büyük eksiklik olarak Güiza'yı görüyordum. Adam kimseye atamasa bizim maçta çıkıp atıyordu bir tane![]()
Önceki yılların tam tersi bir tabloyla karşı karşıyayız. Derbileri kazanır, ligin flash ekiplerinin havasını söndürür ama hiç umulmadık takımlara maç kaybeder, Hacettepe gibi ekiplere mağlup olurduk. Bir ara çok iyi hatırlıyorum; ligin ilk beşinde yer alan bütün takımları yenmiş, düşme potasındaki bütün takımlara puan kaybetmiştik. Son birkaç yıl içinde böyle enteresan durumlar oldu.
Bu sene farklı... Ligin iddialı ekipleriyle oynadığımız hiçbir maçı kazanamadık. Kayseri ve Trabzon deplasmanında kaybettik, Beşiktaş ve Galatasaray'ı iç sahada yenemedik. Kazanmamız gerekenleri kazanıyor, ama zor maçlarda son sözü söyleyemiyoruz. Bursa maçı bu açıdan da çok mühim... Zirve yarışındaki ekipleri de yenebileceğimizi göstermeliyiz.
Mağlubiyet bütün iyimser havayı dağıtır. Beraberliğe kötü sonuç diyemem ama kazanmak her açıdan şart... Bir kere de güçlü kabul edilen takımları yenelim artık. Onlara puan kaybetmek alışkanlık olmasın. Tamam, zayıf ekiplere puan kaybetme alışkanlığından adım adım kurtuluyoruz ama tam tersi bir alışkanlıkta hiç hoş olmaz.
Geçen yıllarda yönetim "ama derbileri kazanıyoruz" diye refleks gösteriyordu; bu sene "derbileri kazanıyordukta n'oluyordu" demeye başladılar. Ne kulübüz ama?.. Her derde derman cevapları var. Yönetimdekiler kafayı bu kadar işletmek için nasıl bir ilaç alıyorlar, çözemedim.
İyi düşünelim, iyi olsun. Kazanacağız.
Bursaspor'un 2-1 kazanacağına dair bir his var içimde. Umarım maç böyle biter ve zirve yarışı anadolu takımları arasında devam eder.
2-1 Fenerbahçe alır bence semihten kesin gol bekliyorum 1inide stoch atar .
http://www.capsver.com/image/24899
Bu pankarti kaldirtirlar mi sizce?
ilk 11ler
BURSASPOR
Ivankov
Ali Tandoğan
Ömer
İbrahim
Vederson
Hüseyin Cimşir
Turgay
Volkan Şen
Batalla
Ergic
Sercan
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Bilica
Yobo
Caner
Cristian
Mehmet Topuz
Emre
Stoch
Alex
Semih
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Fenerbahçe dün yayınlanan programda Sergen'in dediği 11 le çıktıValla adam bilica dedi, topuz'u sağ çekip baroni ile oynardım ben olsam dedi, forvete de Semih'i koyardım dedi..
Bizim kadro ise iyi. Ama benim sıkıntım Volkan Şen yoksa, Steinerd diye adam aldık, İsmail Odabaşı var, onlar denenez miydi? Belki deneyimsizlik yüzünden ama bu durumda Turgay'la Sercan sürekli yer değiştirecekler.. Ergic ve Ali'in olması çok iyi oldu açıkçası bizim açımızdan.. Ben Bursaspor'un kazanacağını düşünüyorum.
Not: Volkan Şen sağ kanatta yoksa demek istedim...
Last edited by sentugo : 29.Ekim.2010 at 20:29
Sentugo.
Sergen'e bundan sonra daha fazla dikkat etmek lazım![]()
Sentugo.
Kontenjan hakkı olmasına rağmen Andre Santos yedek.Cristian ilk 11'de.Zor maç olacak fakat kazanacağımızı ve Bursa'nın rahat kazanacağını düşünenlerin Fenerbahçe'nin kim olduğunu hatırlayacağı bir maç olacağını düşünüyorum.
Semih'in golüyle 1-0 öndeyiz.
Maç düşündüğüm gibi geçiyor aynen..
ilk golü atan kazanır
emre... büyük futbolcu.
stoch... onun da kalbi büyük.
Yine duran top, bursa yine gol attı1-1
Yine kornerden gol attık. Ergic...
Sentugo.
Bursa kazanır umarım. Maçı takip etmiyorum ama Rıdvan Dilmen'in söylediğine göre ilk 30 dakika Fenerbahçe, 15 dakika da Bursa çok üstün oynamış. Bakalım 1-1den sonra maçın gidişatı nasıl olacak, merakla bekliyorum.
Ikinci yarida su dkya kadar Bursa daha etkili dk 58
Şu bilicadan vallahi billahi adam olmaz..
Bilica şhowuna devam ediyor![]()
Stoch cogu pozisyonda kendini yere atiyor.
Volkan Sen'i nasil buldunuz ben pek etkili göremedim gecen maclara oranla, fazla top kaybi yapti.
Maçın alt bitme ihtimali nedir. Tek maça kaldık alt oynadık ama üst olacak gibi.
% 100 lük bi gol kacti Semih kacirdi
yapma sercan ya
Sentugo.