Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Porto kazanır

    12 57.14%
  • Beşiktaş kazanır

    5 23.81%
  • Berabere biter

    4 19.05%
1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Porto - Beşiktaş [UEFA Avrupa Ligi L Grubu 4. Maç]

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit
    Yaş
    32
    Mesajlar
    2,458

    Default

    Maç için görüşlerim

    1-İbrahim Üzülmez bu takımda olmamalı artık. Bu adama karşı duyulan gereksiz ve sebepsiz sempatide artık bıkkınlık getirdi. Beşiktaş eğer Uefa hedefi koyuyorsa sol beki sadece mücadele eden bir bek olmamalı. 38 yaşında bir oyuncu olarak hala rakibe ilk hamlede birden dalınmayacağını öğrenememiş.

    2-Holosko ve Tabata sanırım devre arasında yolcu olduklarının farkında , neyse az kaldı zaten Ocak'a.

    3- Bobo üst düzey bir santrafordur. Bu sezon daha iyi görüyoruz bunu.

    4-Ersan Gülüm , Ernst ve Guti bu takımı canlı tutan adamlar bunlar her maç ilk 11 olmalı.

    Son olarak Avrupada ülkemizi bu yıl tek temsil eden takım olarak bu puanlara ve başarılara ihtiyacımız var. Gruptan sonra 2.turda iyi bir kura ile yarı finale kadar neden gitmeyelim.

  2. #2
    Nesil
    2009
    Yer
    İzmir
    Mesajlar
    4,369

    Default

    Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post

    Son olarak Avrupada ülkemizi bu yıl tek temsil eden takım olarak bu puanlara ve başarılara ihtiyacımız var. Gruptan sonra 2.turda iyi bir kura ile yarı finale kadar neden gitmeyelim.
    Bursaspor ne oluyor peki?

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •