Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Porto kazanır

12 57.14%
  • Beşiktaş kazanır

5 23.81%
  • Berabere biter

4 19.05%
1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Porto - Beşiktaş [UEFA Avrupa Ligi L Grubu 4. Maç]

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Bence hem penalti hem de kirmizi kart kokune kadar dogruydu. Burada hakeme degil de Hakan ve Ibrahim'e kizmak lazim, ustelik bu amatorlukleri ilk defa da yapmiyorlar....

FaLcao daha topa geLmeden kendisini atıyor zaten, kaLdı ki Hakan ona dokunmuyor biLe kendisini taktırıyor. Saçma karar.

Toramanın pozisyonunda da orada kırmızı veriLecekse Guti ye veriLir. Toraman temiz haLde topa dokunuyor ve devam etmesi gerekiyor pozisyonun. O zaman bizim eLLe kesiLen bir şutumuz var o da penaLtı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    FaLcao daha topa geLmeden kendisini atıyor zaten, kaLdı ki Hakan ona dokunmuyor biLe kendisini taktırıyor. Saçma karar.

Toramanın pozisyonunda da orada kırmızı veriLecekse Guti ye veriLir. Toraman temiz haLde topa dokunuyor ve devam etmesi gerekiyor pozisyonun. O zaman bizim eLLe kesiLen bir şutumuz var o da penaLtı.
    Yapmayin yahu, birazcik objektif olun. Falcao dusmuyor, sadece one dogru kaykiliyor, ki oyuncu dumduz dusecek diye bir kural da yok. Hakan topa dokunumuyor mu? Hayir. Falcao'ya dokunuyor mu? Evet. Bu dokunus Falcao'yu engelleyebilecek bir dokunus mu? Evet. Net penalti o zaman. Yok Falcao duz dusmedi, sol ayagi cukurda, adam sag kolunu cekti falan hikaye, daha net penalti nasil olur bilmiyorum, tamamen H.Arikan'in hatasi. Toraman icin keza oyle, sari karti varken hicbir oyuncu boyle dalmaz rakibine, dalarsa da amator topcudur bana gore. Toraman maalesef cok panik ve heyecanli birisi, ozellikle buyuk ve zor maclarda bu yapisi on plana cikiyor maalesef. Elle kesilen pozisyon zaten ceza alani disindaydi ve hakeme frikik+sarti karti verdi zaten. Turk hakemlerini gectik, artik Avrupa'li hakemlere de saldiriyoruz. Birazcik aynada kendimize bakalim bence ilk olarak.....
    Last edited by GeNç KaRTaL : 05.Kasım.2010 at 19:52

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yapmayin yahu, birazcik objektif olun. Falcao dusmuyor, sadece one dogru kaykiliyor, ki oyuncu dumduz dusecek diye bir kural da yok. Hakan topa dokunumuyor mu? Hayir. Falcao'ya dokunuyor mu? Evet. Bu dokunus Falcao'yu engelleyebilecek bir dokunus mu? Evet. Net penalti o zaman. Yok Falcao duz dusmedi, sol ayagi cukurda, adam sag kolunu cekti falan hikaye, daha net penalti nasil olur bilmiyorum, tamamen H.Arikan'in hatasi. Toraman icin keza oyle, sari karti varken hicbir oyuncu boyle dalmaz rakibine, dalarsa da amator topcudur bana gore. Toraman maalesef cok panik ve heyecanli birisi, ozellikle buyuk ve zor maclarda bu yapisi on plana cikiyor maalesef. Elle kesilen pozisyon zaten ceza alani disindaydi ve hakeme frikik+sarti karti verdi zaten. Turk hakemlerini gectik, artik Avrupa'li hakemlere de saldiriyoruz. Birazcik aynada kendimize bakalim bence ilk olarak.....

Ben objektif bakıyorum zaten. ÖyLe penaLtı oLmaz. Türk hakemde, yabancı hakemde hata yapıyorsa saLdırırım tabi. Uyduruktan verdiği korner, taç ve fauL atışının haddi hesabı yoktu dün maçta. Son anLarda heLe Necip in bir pozisyonunda sırf seyirci çıLdırdı diye adam gitti tehLikeLi noktada fauL verdi. Benim dediğim eL pozisyonu ikinci yarıda sağdan HiLbertin ortaLayıp, HoLosko nun vurup direkten dönen topa Ernst in vuruşu. Top kaLeye giderken eLLeri iki yana açık oLan adama çarpıyor. Net penaLtı o zaman. ELLer kapaLımı ? hayır. MutLak goL pozisyonumu ? Evet top direk kaLeye yöneLmiş. Ee o zaman o ne oLuyor. Sen bırak bu yabancı hayranLığını asıL.

Beşiktaş ın oyunu tartışıLır, tartışıLmaz. İLk yarıda sıfırdık ama ikinci yarı daha iyi oynadık. Ama hakem in bana göre verdiği kararLarın %70 i saçma ve yanLış kararLardı.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 05.Kasım.2010 at 19:52
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ben objektif bakıyorum zaten. ÖyLe penaLtı oLmaz. Türk hakemde, yabancı hakemde hata yapıyorsa saLdırırım tabi. Uyduruktan verdiği korner, taç ve fauL atışının haddi hesabı yoktu dün maçta. Son anLarda heLe Necip in bir pozisyonunda sırf seyirci çıLdırdı diye adam gitti tehLikeLi noktada fauL verdi. Benim dediğim eL pozisyonu ikinci yarıda sağdan HiLbertin ortaLayıp, HoLosko nun vurup direkten dönen topa Ernst in vuruşu. Top kaLeye giderken eLLeri iki yana açık oLan adama çarpıyor. Net penaLtı o zaman. ELLer kapaLımı ? hayır. MutLak goL pozisyonumu ? Evet top direk kaLeye yöneLmiş. Ee o zaman o ne oLuyor. Sen bırak bu yabancı hayranLığını asıL.

Beşiktaş ın oyunu tartışıLır, tartışıLmaz. İLk yarıda sıfırdık ama ikinci yarı daha iyi oynadık. Ama hakem in bana göre verdiği kararLarın %70 i saçma ve yanLış kararLardı.

Daha nasil olacak penalti? O zaman bizim Kadikoy'de attigimiz penalti da penalti degil sana gore? Hakan'in topla alakasi yok, rakibi indiriyor, net penalti. Ele carpan top hic dikkatimi cekmedi, senden baska kimsenin bahsettigini de gormedim. Ama cok kritik kararin oldugu macta hakem benim gordugum kadariyla cogunda dogru karar verdi ve iyi mac yonetti. Kendi oyuncularimizin sacmaliklarina (Hakan, Toraman) kizacagimiza hala hakemlere laf soylersek daha cok 10 kisi kaliriz Avrupa'da ve sacma goller yeriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Yapmayin yahu, birazcik objektif olun. Falcao dusmuyor, sadece one dogru kaykiliyor, ki oyuncu dumduz dusecek diye bir kural da yok. Hakan topa dokunumuyor mu? Hayir. Falcao'ya dokunuyor mu? Evet. Bu dokunus Falcao'yu engelleyebilecek bir dokunus mu? Evet. Net penalti o zaman. Yok Falcao duz dusmedi, sol ayagi cukurda, adam sag kolunu cekti falan hikaye, daha net penalti nasil olur bilmiyorum, tamamen H.Arikan'in malligi. Toraman icin keza oyle, sari karti varken hicbir oyuncu boyle dalmaz rakibine, dalarsa da amator topcudur bana gore. Toraman maalesef cok panik ve heyecanli birisi, ozellikle buyuk ve zor maclarda bu yapisi on plana cikiyor maalesef. Elle kesilen pozisyon zaten ceza alani disindaydi ve hakeme frikik+sarti karti verdi zaten. Turk hakemlerini gectik, artik Avrupa'li hakemlere de saldiriyoruz. Birazcik aynada kendimize bakalim bence ilk olarak.....
    hocam neresi penaltıydı izlemedin galiba. adam hakandan önce gidiyodu zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    hocam neresi penaltıydı izlemedin galiba. adam hakandan önce gidiyodu zaten
    Gidiyordu ne demek yahu? Yere dusmus muydu? Hayir. Belki adamin ayagi takildi ve one kaykildi veya kosma stili o sekilde? H.Arikan adama degdigi an 2 metre acilmisti top, adamin topla uzaktan yakindan alakasi yok bodoslama daliyor, daha nasil penalti olsun bilmiyorum.

Mesaj Yetkileri