Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor kazanır

8 32.00%
  • Fenerbahçe kazanır

13 52.00%
  • Berabere biter

4 16.00%
1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Fenerbahçe [12. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Aykut Kocaman Fenerbahçe tarihinde yazan bir isimdir. Bu Aykut Kocaman'ın ayrıcalığını, taraftarın gönlündeki yerini açıklar sanırım. Dün Kral dediğimiz adama, birkaç başarısız sonuç yüzünden sırt çevirmemeli Fenerbahçe taraftarı. Büyük çoğunluğu çevirmez de zaten.

Aykut Kocaman'a ilk kez geldiği görevinde henüz 5 ay geçmişken tepki göstermek doğru olmaz. En az 1 sezon sabretmeliyiz. Kötü sonuçlar gelse de, takımda geçtiğimiz sezonlara göre iyi gelişmeler oluyor bence. Takım bir geçiş dönemi yaşıyor. Bekleyelim, devre arası transferleri yapılsın, sezon sonunda eleştiririz hep beraber yanlışlarını.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Aykut Kocaman'in ne ayricaligi var onu da aciklar misin, cok merak ettim.
    Quote Originally Posted by di canio View Post
    Aykut Kocaman Fenerbahçe tarihinde yazan bir isimdir. Bu Aykut Kocaman'ın ayrıcalığını, taraftarın gönlündeki yerini açıklar sanırım. Dün Kral dediğimiz adama, birkaç başarısız sonuç yüzünden sırt çevirmemeli Fenerbahçe taraftarı. Büyük çoğunluğu çevirmez de zaten.

Aykut Kocaman'a ilk kez geldiği görevinde henüz 5 ay geçmişken tepki göstermek doğru olmaz.
    Di Canio'ya teşekkür ediyorum benim yerime cevap verdiği için.

Elbette Aykut Kocaman sizin için ayrıcalıklı olmayabilir, fakat bizim için öyle değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by di canio View Post

Aykut Kocaman'a ilk kez geldiği görevinde henüz 5 ay geçmişken tepki göstermek doğru olmaz. En az 1 sezon sabretmeliyiz. Kötü sonuçlar gelse de, takımda geçtiğimiz sezonlara göre iyi gelişmeler oluyor bence. Takım bir geçiş dönemi yaşıyor. Bekleyelim, devre arası transferleri yapılsın, sezon sonunda eleştiririz hep beraber yanlışlarını.

Birader futbolcu olarak yazdirdi adini, oyle degil mi? Bu ona teknik direktorluk yapma ve bunu istedigi gibi basarisiz sekilde yapma hakkini mi veriyor? Bu duygusallik nedir anlamiyorum, ayni Riza ve Ertugrul olayinda da yasandi. Bana ne abi futbolculugundan, zamaninda yapmis, karsiligini para seklinde almis, bu takima veda etmis, tamam bitti gitti. Antrenor olarak da kulube gelmek istiyorsa kendini kanitlasin ve basarili olsun o zaman. Bulent Korkmaz, Riza Calimbay, Ertugrul Saglam, Maradona geldi de ne oldu? Futbolcuyken efsaneydi diye birini teknik direktorluge getirmenin anlami yok bence...

Mesaj Yetkileri