1 ile 30 arası toplam 214 sonuç

Konu: Takımımız Ne Durumda?

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

İlk sezonunu yeni tamamladığım ve müthiş zevk alarak oynadığım Lazio kariyerimi hem paylaşmak hem önerileri almak istedimİlk sezon kadroyu çok bozmadık.Annan takviyesi ile devre arasına kadar götürdük.Sonra forvet sorunu baş gösterince Necid ile anlaştık.İtalya Kupasında Palermo'ya çeyrek finalden bir önceki turda son saniye golü ile yenilip kupaya veda ettik.Lig ise mükemmel bi çekişmeye sahne oldu.Liderlik sürekli el değiştirdi.Kilit maçlar oynadık çoğunda başarılıydık ama küçük takım diye nitelendirdiğimiz takımlara beklenmedik puanlar kaybedince bir ara şampiyon bile olabilecekken 4.lüğe razı oldukTek sevindirici yanı Ş.Ligi bileti almamız oldu tabi

Yeni Sezonda Kadroya Göre taktik değil Taktiğe Göre Oyuncu mantığına döndüm ve gereksiz oyuncuları sattım/kiraladım.Kalan oyuncularımın üstüne birçoğu kaliteli isimler alarak kadromuzu fazlaca güçlendirdik.Başta Cavani,Kolarov gibi oyuncuları transfer listesine koymaları ve görüp kapmamız süper oldu.Jenas,Trochowski,beleşe kaptığım Pander ve Sinkiewicz bu sene fazlaca işime yarayacak gibilerBu arada belitmekte fayda var.2 sezon boyunca Kolarov transferi hariç tüm transferler peşin olarak yapılmıştır

Yeni Sezon Öncesi Kurduğumuz Kadro ve Taktiğimiz

Yorum,öneri ve görüşlerinizi bekliyorum
    Son Dakika transferi ile Reginiussen artık Laziolu

Last edited by KaRaBükLü KraL : 19.Kasım.2010 at 11:23

Mesaj Yetkileri