Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

12 66.67%
  • Berabere

5 27.78%
  • Konyaspor

1 5.56%
1 ile 30 arası toplam 86 sonuç

Konu: Beşiktaş - Konyaspor [13.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ricardo Quaresma 4 Hafta Sakat.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Ricardo Quaresma 4 Hafta Sakat.

Hic sasirmadim. Ersan da GS macinda oynayamaz buyuk ihtimalle, eksik kalan tek sey hafta ici antrenmanda Ernst veya Guti'nin sakatlanmasi sanirim. Boylece lige de havlu atmis olduk, sezonu erken kapattik....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Hic sasirmadim. Ersan da GS macinda oynayamaz buyuk ihtimalle, eksik kalan tek sey hafta ici antrenmanda Ernst veya Guti'nin sakatlanmasi sanirim. Boylece lige de havlu atmis olduk, sezonu erken kapattik....
    Nedense bu sakatlıklar bir tek GS ve BJK'de oluyor.Buna bir türlü anlam veremiyorum.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Nedense bu sakatlıklar bir tek GS ve BJK'de oluyor.Buna bir türlü anlam veremiyorum.
    Sağlık ekibi,kondisyonerler,sakatlanmaya müsait oyuncu seçimleri ?!

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Sağlık ekibi falan tamam da , Hangi oyuncu sakatlanmaya müsait ? Quaresma bugüne kadar ne kadar sakatlanmış. Q7'nin kariyerindeki en uzun sakatlığı İnterdeki 1 aylık sakatlığıdır. Q7'nin kariyerine baktıgınızda belki 2-3 sezonda 1 sakatlık yaşadğını görürsünüz.

Sakatlanmaya müsait yapıdan çok ligdeki art niyetli adam sayısının fazla olması en başlıca etken bunlarda.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Sağlık ekibi falan tamam da , Hangi oyuncu sakatlanmaya müsait ? Quaresma bugüne kadar ne kadar sakatlanmış. Q7'nin kariyerindeki en uzun sakatlığı İnterdeki 1 aylık sakatlığıdır. Q7'nin kariyerine baktıgınızda belki 2-3 sezonda 1 sakatlık yaşadğını görürsünüz.

Sakatlanmaya müsait yapıdan çok ligdeki art niyetli adam sayısının fazla olması en başlıca etken bunlarda.
    Q7 için konuşmadım genel olarak söyledim,özellikle Galatasaray için.Art niyetli oyuncuları yaratan ligimizin hakemleri,sert oynayanlara ceza kesebilecek cesaretleri olsa sertlik azalacak ama o cesaret yok onlarda.

Mesaj Yetkileri