Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

12 66.67%
  • Berabere

5 27.78%
  • Konyaspor

1 5.56%
1 ile 30 arası toplam 86 sonuç

Konu: Beşiktaş - Konyaspor [13.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Güiza ameliyat olmus onun durumu ile bir degil bu. Baros hakkindada ayni seyleri düsünüyorum bir oyuncunun sürekli 2 haftada bir sakatlanmasi sana normalmi geliyor Alex 6 senedir burda hic bu kadar cok sakatlandigini gören oldumu? onada ne fauller yapiliyor görüyoruz.. bir ara lincoln'de ilk geldiginde cok sIk sakatlanirdi sonra yol verdiler ayni sey Quaresma'ya da olur bu sene bir varlik gösteremesse seneye devre arasinda yollanir.
    Lugone ve Emre ' de yatmaya gelmiş o zaman zırt prıt ceza alıyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Lugone ve Emre ' de yatmaya gelmiş o zaman zırt prıt ceza alıyorlar.
    ben bu mesajindaki mantigi anlayamadim aciklarmisin? fenerliyim diye bana lugano ve emreyimi örnek olarak gösteriyorsun? iyide ben besiktas hakkinda yorum yapmaya sahip degilmiyim neden hemen negatif olarak algiliyorsunuz yorumumu? sadece gercekleri söylüyorum quaresma oynamaya gelseydi oynardi bu zamana kadar niye oynamadi türkiyeye sanki daha önce hic yatmaya gelen oyuncular olmamis gibi konusmayin fenerede galatasarayada besiktasa da yatmaya gelen adamlar oldu hangisi tutunabildi hepsi yol aldi

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

ben bu mesajindaki mantigi anlayamadim aciklarmisin? fenerliyim diye bana lugano ve emreyimi örnek olarak gösteriyorsun? iyide ben besiktas hakkinda yorum yapmaya sahip degilmiyim neden hemen negatif olarak algiliyorsunuz yorumumu? sadece gercekleri söylüyorum quaresma oynamaya gelseydi oynardi bu zamana kadar niye oynamadi türkiyeye sanki daha önce hic yatmaya gelen oyuncular olmamis gibi konusmayin fenerede galatasarayada besiktasa da yatmaya gelen adamlar oldu hangisi tutunabildi hepsi yol aldi
    cok sacma bir yorum, yatmaya gelmis mis. Hangi oyuncu sakatlanmak ister ve oynadigi maclara bakarsak yatmaya gelmedigini anlayabilirsin.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    cok sacma bir yorum, yatmaya gelmis mis. Hangi oyuncu sakatlanmak ister ve oynadigi maclara bakarsak yatmaya gelmedigini anlayabilirsin.
    ben mac icinde skora etki ediyormu etmiyormu ona bakarim kusura bakma isterse 10km kossun skora etki edemiyorsa bana göre o adam yatmaya gelmis demektir yildiz oyuncu diye gelmedimi bu adam 7 macta 1 gol 2 asist bumu oynayan quaresma? türkiyedeki defanslari tek tek ipe dizmesi lazim bu adamin geldiginde besiktasi sampiyon yapar felan denildi türkiyedeki defanslari maymuna cevirir denildi hicbirini göremiyoruz sahada...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

ben mac icinde skora etki ediyormu etmiyormu ona bakarim kusura bakma isterse 10km kossun skora etki edemiyorsa bana göre o adam yatmaya gelmis demektir yildiz oyuncu diye gelmedimi bu adam 7 macta 1 gol 2 asist bumu oynayan quaresma? türkiyedeki defanslari tek tek ipe dizmesi lazim bu adamin geldiginde besiktasi sampiyon yapar felan denildi türkiyedeki defanslari maymuna cevirir denildi hicbirini göremiyoruz sahada...
    Quaresma'nin olmadigi maclarda zorlandik mi zorlandik, oynadigi maclari daha iyi oynadik mi oynadik.

Futbolda herşey skor değildir. Skor taraftarlarını mutlu etmekte zaten çok zordur, onları tatmin edebilecek fazla oyuncu yok dünyada...Messi, Higuain, Villa...ve onlar gibi birkaç oyuncu belki.

Mesaj Yetkileri