Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

    12 66.67%
  • Berabere

    5 27.78%
  • Konyaspor

    1 5.56%
1 ile 30 arası toplam 86 sonuç

Konu: Beşiktaş - Konyaspor [13.Hafta]

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus
    Yaş
    40
    Mesajlar
    5,258

    Default

    Quaresma'nın nasıl sakatlandığını görmedin o zaman. Topa tam vuracağı anda Konyalı bir futbolcu arkadan sert bir hamle yaptı ve orda Q7 topa vurduktan sonra sakatlık yaşayıp çıkmak zorunda kaldı. Tamam sakatlıktan yeni çıktığı için gücünü tam toplamamış olabilir, ancak bu ligimizin nasıl bir yapıda olduğu gerçeğini değiştirmez. Her maçı tvden canlı izleyip Q7'nin surat ifadesini görüyorum, adam resmen içten içe çıldırıyor aldığı darbelerden dolayı. Bir gün o darbelerin toplamı kadar isyan bayrağı açacak diye korkuyorum.

  2. #2
    Nesil
    2010
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    15

    Default

    Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Quaresma'nın nasıl sakatlandığını görmedin o zaman. Topa tam vuracağı anda Konyalı bir futbolcu arkadan sert bir hamle yaptı ve orda Q7 topa vurduktan sonra sakatlık yaşayıp çıkmak zorunda kaldı. Tamam sakatlıktan yeni çıktığı için gücünü tam toplamamış olabilir, ancak bu ligimizin nasıl bir yapıda olduğu gerçeğini değiştirmez.
    Ligimizin nasıl yapda oldugunu biliyorum da bugünkü sakatlığın ligimizle alakası yok adele sakatlıkları darbeye baglı sakatlıklar değidlir kasların güçsüzlügünden kaynaklanır.

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •