1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: FM 2011 Oyun İçerisinde Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Oyunda Bursa misali küçük takımlarla ihtilal yapabiliyorsunuz. Ben Tottenham ile oynuyorum ve ilk sene üçüncü ikinci sene şampiyon oldum .. İtalya Liginde ilk sene sıralama roma genoa napoli idi İkinci sene Genoa şampiyon napoli ikinci sırada .. Şampiyonlar Liginde Schalke final yaptı vs vs

Nesil
    2006
    Yer
    11

..........
    Quote Originally Posted by nannar View Post
    Galatasaray ile ilk sezonumda Karabükspor 33. hafta sonunda "0" galibiyet almış durumda FM gerçekliğini yitirmiş durumda yani.... Yorum sizin...

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Quote Originally Posted by Zerdüşt. View Post
    Oyunda Bursa misali küçük takımlarla ihtilal yapabiliyorsunuz. Ben Tottenham ile oynuyorum ve ilk sene üçüncü ikinci sene şampiyon oldum .. İtalya Liginde ilk sene sıralama roma genoa napoli idi İkinci sene Genoa şampiyon napoli ikinci sırada .. Şampiyonlar Liginde Schalke final yaptı vs vs
    e hocam Tottenham küçük takım mı oldu şimdi
    Hadi Genoa'yı geçtim. Schalke'de kadro olarak iyi bir ekip
    Ayrıca Bursa'ma da küçük takım dedin ya, olmadı...

İşte insanı fmden soğutacak bazı ssler :

Galatasaraylasınız, ilk sezon bir sistem oturtamayıp uefada gruplarda elenmişsiniz, ikinci sezon gruptan çıkıp schalke'yle karşılaşıyorsunuz. Beklentiler yüksek.

İlk maç iyi oynayıp evinizde 2-1 yeniliyorsunuz, np diyip 2.maça hazırlanıyorsunuz. Sizi şöyle bir tablo bekliyor:

Takım baskın oynayıp rahat 1-0 'ı buluyor sonra o da ne? 1.95 lik dağ gibi Fazio, henüz sakatlandığını hatırlamadığım Fazio sakatlanıyor, hadi bu önemli değil. 30. dakikada yiyoruz bu da önemli değil ne de olsa 2 atmamız lazım. Ama ikinci yarı aynı şekilde henüz sakatlandığını görmedim Yobo da sakatlanıyor, 2 değişiklik hakkımız da defans oyuncularına gidiyor. Hadi bu da neyse diyelim artık olan oldu oyunu soğutalım gol yemeyelim diyoruz 90 dakika bitince 3 dakika uzatma geliyor ve maç bittikten 1 dakika gol geliyor ve eleniyoruz.

Bu maç insana oyunu bıraktırır..

Bonus:

Taraftarın gözdesi Sabri Baros 25/33 yaptı bunu da belirtelim.

Bunu gariplik sanıyordum ama gerçekmiş, gene de bilmeyenler olabilir:

Transfer etmek için arattım meslek değiştirdiğini öğrenince şoke oldum (bu gerçek)

Mesaj Yetkileri