Oyunda Bursa misali küçük takımlarla ihtilal yapabiliyorsunuz. Ben Tottenham ile oynuyorum ve ilk sene üçüncü ikinci sene şampiyon oldum .. İtalya Liginde ilk sene sıralama roma genoa napoli idi İkinci sene Genoa şampiyon napoli ikinci sırada .. Şampiyonlar Liginde Schalke final yaptı vs vs
Bu nedir anlamak mümkün değil. 6. dakikada sarı kartı yedin tamam 1 dakika sonra nasıl becerdin ikincisini yemeyi.Sen bir daha o kadroya girermisin?Ancak rüyanda...
Bellamy sezon öncesinde ailesinin Cardiff'te yaşadığını kendisininde Cardiffli olduğunu söyleyerek birçok takımı redderek Cardiff'e gitmişti.
İşte insanı fmden soğutacak bazı ssler :
Galatasaraylasınız, ilk sezon bir sistem oturtamayıp uefada gruplarda elenmişsiniz, ikinci sezon gruptan çıkıp schalke'yle karşılaşıyorsunuz. Beklentiler yüksek.
İlk maç iyi oynayıp evinizde 2-1 yeniliyorsunuz, np diyip 2.maça hazırlanıyorsunuz. Sizi şöyle bir tablo bekliyor:
Takım baskın oynayıp rahat 1-0 'ı buluyor sonra o da ne? 1.95 lik dağ gibi Fazio, henüz sakatlandığını hatırlamadığım Fazio sakatlanıyor, hadi bu önemli değil. 30. dakikada yiyoruz bu da önemli değil ne de olsa 2 atmamız lazım. Ama ikinci yarı aynı şekilde henüz sakatlandığını görmedim Yobo da sakatlanıyor, 2 değişiklik hakkımız da defans oyuncularına gidiyor. Hadi bu da neyse diyelim artık olan oldu oyunu soğutalım gol yemeyelim diyoruz 90 dakika bitince 3 dakika uzatma geliyor ve maç bittikten 1 dakika gol geliyor ve eleniyoruz.
Bu maç insana oyunu bıraktırır..
Bonus:
Taraftarın gözdesi SabriBaros 25/33 yaptı bunu da belirtelim.
Bunu gariplik sanıyordum ama gerçekmiş, gene de bilmeyenler olabilir:
Transfer etmek için arattım meslek değiştirdiğini öğrenince şoke oldum(bu gerçek)
2011 in Güngöreninde bir italyan teknik adam
![]()
Yok böyle bir maç.Kaleye giden her top gol oldu
![]()
benm oyunda inanılmaz şeyler oluyor
Uploaded with ImageShack.us
bide resmi düzgün koyabilsem
Süper Lig'de 2 kere 1.sezonu bitirdim farklı takımlarla. Gaziantepspor şampiyon oldu ikisinde de.
Gaziantepspor ile ilk sene 2.oldum şampiyon Bursa oldu. Diğer sene ben şampiyon oldum ikinci TS oldu. Üçüncü sezon Fener kendine geldi ve şampiyon oldu. Fakat ilk 2 sezonda büyükler dağılmış durumdaydı. Bu sezonda BJK,GS iyi başladı kötü bitirdiler. BJK Diyarbakır'a 5-1 yenildi, elektrik kesilmeden önce Karşıyaka'dan 5 yediler sonra tekrar oynamak zorunda kaldım 2-1 yenildiler. Diğer liglerde İngiltre, İspanya hariç şampiyonlar değişik takımlar oluyor..
Ruben de la Red, kalp krizi geçirdikten sonra futbolu bıraktı...
ama antrenör oldu mu olmadı mı bilmiyorum...
Oynadığım en zevkli maçtı. Fenerbahçe'yi yönetiyorum. 70'ten sonra 2-3-5 oynamaya başladım.Sonuç
![]()
bende görüntü yok ama dunya kupasında van bronckhorst un uruguay a attığı golün aynısını ibrahim üzülmez attı![]()
alanzinho penaltı atışını kaçırdı kaleci kurtardı dönen top önüne düştü arkadan gelen defans oyuncusu faul yaptı yine penaltı oldu attı![]()
Tuhaf bir şey var, hazırlık maçlarında bütün büyük takımlar deplasmanda oynamış. Bunu çok görüyorum.
![]()