Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?
- Voters
- 28. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe
-
Berabere
-
Bucaspor
-
Güzel bir galibiyet fakat büyük takım bu kadar gol yemez , yememeli.Özellikle atağa çıkarken yaptığımız bir pas hatasında geriye dönmekte çok zorlanıyoruz.Gol pozisyonuna girmekte özellike iç saha maçlarında bu takımın hiç bir sıkıntısı yok fakat çok pozisyon veriyoruz.Takım savunması yapmasını maalesef bilmiyoruz.
Santos'un maçtan önce oynaması taraftarıydım.Arjantin maçında gösterdiği performanstan sonra yedek kalması yanlış olurdu.İyi bir performans sergileyeceğini düşünüyordum fakat yanılttı beni sürekli içe katediyor , geriye dönmekte çok zorlanıyor.Soğukkanlılığı başımıza işler açıyor.Gereksiz yere çok çalıma giriyor.Yediğimiz iki golde o kanattaki boşluktan geldi.İlk golde Stoch'un da hatası vardı.Sırtı dönük adama faul yapmaya hiç gerek yoktu.
Alex için ne desek az 3000.golü hakediyordu.Fenerbahçe tarihine ismini daha kalın harflerle yazdırdı.Gökhan Gönül'ün performansı akıllara Bale'yi getirdi.Bale'de sol bek oynar ama sol açık gibi gözükür maç içinde Gökhan'da bugün aynen öyleydi.
Gökay orta sahada çok istekli oynadı.Maç tecrübesi arttıkça ve fiziği güçlendikçe katkısı artacaktır takıma.
9 Puanlık maçtı , kazanmasını bildik.Tebrikler Fenerbahçe.
Mesaj Yetkileri