Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
Ben tüm oyuncular topu Alex'e atsın, Alex iyi oynamadığında takım ne yaparsa yapsın tarzı bir düşünceyi savunmuyorum. Tabi ki Alex iyi gününde değilse soldan devreye Stoch girecek, geriden Emre girecek, sağdan Mehmet girecek; en azından girmeleri gerekecek. Ama tek adam sistemi Alex üzerinden çözülemez. Tek adamı sistemi Alex'e ait bir problem değil zaten. Alex'in çevresindekilere ve teknik direktörlere ait bir problem. Benim karşı olduğum şey, Alex yoksa rahatça çok adamla hücum edebiliriz fikridir. Aykut Kocaman'ın Alex'in üstüne binen yükü Alex'li şekilde diğer oyunculara dağıtması hem Alex'in hem Fenerbahçe'nin işine gelecektir. Ancak sezon başındaki durum öyle değildi. Alex'siz Fenerbahçe şeklinde duruyordu fakat tutmayınca yeniden Alex'in banko 11'de olduğu sağındaki, solundaki isimlerin değiştiği kadroya döndük.
Bence bu takim Semih-Niang ikilisi ilede oynar Emre biraz daha hücuma yardim ederse Alex'e gerek kalmaz Alex Buca'ya Antep'e gol atti iyi güzelde sezon basinda neredeydi sistemin degisecegini anlayinca hocaya zit gitti ön eleme maclarinda ölü gibi sahada yürüdü cok cabuk unutuldu bunlar Alex isine geldimi oynayan bir oyuncu Buca'ya 3 gol atmasi kimseyi sasirtmasin bence Buca takim degil birazda Niang'a dua etsin.