3000. golün herhalde Alex'e yakışacağını düşünenlerin sayısı hayli fazlaydı, 15-20 sene sonra 4000. gole gelindiğinde şimdi Uche'yi andığımız gibi Alex'i anıyor olacağız. Teşekkürler Alex.
İlk devre doğru yerlerde topla buluştu ve 3 golü attı, maçı bitirdi. 2. devre çıktığı anda girdiği son pozisyon harici pek ortada görünmedi ama bu sezonki iştahı önceki sezonlarda yoktu, bu sene farklı oynuyor Alex, krallıkta ben de varım dedi Niang'a.
Aykut Kocaman'ı Semih'i sokarken Niang'ı çıkarmadığı için tebrik etmek gerekir. Niang'ın 2. forvet olarak da oynayabilme becerisi ile Semih ile iyi anlaştılar ve 2 gol geldi. Semih bu takım için önemli, sorun çıkarmayacaksa çok iyi bir yedek olarak yıllarca bu takımda kalmalı, neden yedeğim diye gocunmadan.
Niang'ın attığı golü gördükten sonra uzak köşeye vurursam gol olur diye düşündü sanırım ve Niang gibi vurdu topa, golü attı. Niang çıkarken yerine Selçuk yerine Gökhan'ın girmesi de hoşuma gitti, skoru korumaya yönelik değişiklikler olmamalı artık çok kritik maçlar haricinde.
İlk devre Gökhan mükemmeldi, Mehmet ile çok iyi anlaştılar, Mehmet nasıl geliştirir kendini bu konuda bilmiyorum ama defansın arkasına sarkan oyunculara dikine pas atması gerekiyor, bunu denemeli en azından.
Santos'u lakayıtlığından dolayı beğenmiyorum, Brezilya milli takımında Arjantin'e karşı 90 dakika oynayan adam böyle olmamalı. Cristian'da da pek fark yoktu, etliye sütlüye karışmıyor pek, genç Gökay'ın top stoperlerdeyken boş alana kaçıp top istemesini görüp, Cristian'ın toptan kaçmasını görünce dayanamıyorum, kuduruyorum.
Gökay'ı da tebrik etmek gerekir, kendini geliştirmeyi sürdürürse Emre'nin yedeği olabilir, Emre oyundan alınacağı anda akla gelen ilk isim olur, en çok koşanlardandı ki genç oyuncu olarak bunu yapması gerekiyordu elbette.
Gol atma konusunda sıkıntı yok, goller yine güzel goller, güzel pasların, organizasyonların ardından gelen goller. Yenilen gollerde de sıkıntı devam ediyor, neyse ki artık az maç kaldı, devre arası orta sahaya sert, basan bir oyuncu şart. Sol beke eğer Santos böyle devam edecekse takviye şart. Lugano'nun da kulağı çekilirse 2.devre çok daha iyi bir Fenerbahçe izleyebiliriz.