Alex son iki seneye oranla bu sene daha hırslı daha aktif durumda ama isterse bu sezon 30 gol atsın ben Alex'in sene sonu gönderilmesinden yanayım tabi yerine aynı tip oyuncu alıp 4-4-1-1 sistemini devam ettirmemek koşuluyla yoksa şuanki sistemde Alex o mevkinin en iyi oyuncularından biridir.

Santos ilk yarı fena değil gibiydi 2.yarı sanırım milli maçın etkisiyle kondisyon sorunu yaşadı devre arasında kendisiyle konuşulmalı yerine çok iyi bir sol bek alınması koşuluyla gönderilebilir tabi o mevki Caner'e kalcaksa bu haliyle kalsın daha iyi.

Cristian'a olan nefretim her maçtan sonra artıyor bu nasıl bi rahatlıktır hayatımda ikili mücadeleden bu kadar kaçınan bir ön libero görmedim devre arasında yollanmazsa büyük ayıp olur.

Gökay istekliydi yeni bi Emre olabilir ama savunma yönünü ve fiziğini çok geliştirmesi lazım.

Dia'yı her maç 11'de görmek istiyorum ama sanırım Kocaman aynı anda hem Alex'i hem Stoch'u hemde Dia'yı oynatmayı tercih etmiyor malum takım ön liberosuz oynuyorken hemde Emre yokken büyük bi riske girmek istemiyor olabilir o yüzden sağ kanatta mücadele gücü yüksek Topuz'u kullandı , devre arasında Sissoko tarzı bi ön liberoyla birçok sorun aşılabilir tabi o bile yetmeyebilir Emre'nin yokluğunda oynayabilecek çift yönlü bi orta sahayada ihtiyacımız var.