Sabriyi hilberte tercih ederimSabriden çok çok fazla artısı yok ligimizi de düşünürsek yabancı sınırını zora sokar
Sabriyi hilberte tercih ederimSabriden çok çok fazla artısı yok ligimizi de düşünürsek yabancı sınırını zora sokar
turksportal...
Hilbert'in bir maçta kestiği ortaları sabri kariyeri boyunca daha açamadı açamazda![]()
Ayrıca @Coprus , nedir niyetin ? İnsanlıkla bir yorum yazdık takdir ettim iki oyuncuyuda , hayır yenilmenizin suçlusu Beşiktaş değil , kendi takımınıza kızıp gelmiş burda laf söylüyorsunz
Bizim hakkımızda düşünecek birşey yok, yapılması gereken şeyler belli, onlar yapılmadığı sürece düzelemeyiz. Yine söylüyorum, düşünmesi gereken sizsiniz. Oynamadan bizi yenmenize sevinebilirsiniz ona da birşey demiyoruz fakat gelip de bu oyununuzla yendik diye hava atmayın.
Hilbert'in ortaları hep fazla gidiyor, bence o konuda Sabri'den çok daha iyi değil, ama oyun zekası ve fizik gücü Sabri'nin üzerinde.
Maçta da erken golün etkisiyle geriye yaslandık ama ben deplasman derbisi olduğu için ve hücumdaki oyuncular kısıt olduğu için böyle bir taktiğe geçildiğini düşünüyorum. Schuster bu futbolu oynatırsa Mustafa Denizli'den bir artısı olmaz.
pardonda bende bu beklenilen oyun kavramini anlamiyorum mactan önce bjk lilerin beklentisi hic ataga cikmadan sadece bi oyuncunun hatasi yuzunden atilan penaltiylaa ilk yariyi önde kapamakmiydi..yada gs yenikken ataga cikarken bi atakla 2.yi bulmak miydi k.bakmayin ben anlamiyorum bu kavrami
Beyler kızgınsanız,yapılan yorumlara tahammül edemeyecek durumdaysanız buraya girmek zorunda değilsiniz.Ortalığı germeden düzgünce maç hakkındaki yorumlarımızı yapalım,düşüncelerimizi tartışalım.
So what?
Saike
Top oynanmıyan bir derbi sonrasında klasik yorumlar. Ortada futbol diye birşey yoktu. Penaltı olmasa 0-0 biterdi bu maç. Galatasaray çökmüş durumda. Yabancılar kaçıp giderse Galatasaray'ı zor günler bekleyecektir...
Maçın tek izlenesi yönü Guti Hernandez'di...
I'm back...
Lorik Cana: "GS beklentileri büyük olan bir kulup. Puan tablosunda oldugumuz yeri haketmedik ama sampiyon olmayi da haketmiyoruz zaten"
Lorik Cana: "Cok zor bir durumun icindeyiz. Ama birakip gidecek degiliz. Bu durumdan cikartmanin yolunu bulmaliyiz"
Lorik Cana: "Büyük kuluplerin büyük problemleri olur. Bu problemleri cozmek zorunda olan biziz. Gidecek bir yer yok. Savasacagiz"
Bizim bir şekilde seri galibiyetler almamız gerek, ayrıca takımdaki yerli oyuncu kalitesi düşük, değişiklik gerek artık. Neill, Cana, Elano, Kewell, Baros bunlar iyi yabancılar. Pino şu an için bal yapamayan arı gibi ama maliyet düşüklüğü gibi nedenlerden takımda mutlaka kalmalı.
Hagi'nin de bazı şeylerden biraz taviz vermesi gerekiyor, iç saha maçlarında da iki bek defansif olmaz, hedef galibiyet diyor çıkardığı kadro ile hedef uyuşmuyor. Hem sol bek hem de sağ bekte farklı tipte alternatifleri var, bunları kullanması lazım.
Takıma takviye gerekiyor, devre arası hocanın istediği sistemine uygun oyuncuların alınması, istemediklerinin de gönderilmesi gerek. Belki bu sene için çok geç artık ama gelecek senin temeli oluşturabilir en azından.
Lucas Neill no no derken Sabri kesin bırak görsün abi diyordur.![]()
Akşamki Galatasarayla Oynadığım Oyuna Benzemiş OsmanBende Neler Neler Kaçırmıştım Berabere Bitmişti
Bir Takım Kazmalığa Başlarsa Artık O Takımda Köklü Değişikliklerin Olması Gerektiği Zamanı Gelmiştir
Edit: Bu 26 Ortanın Hepsini Sabrimi Ortaladı YoksaBen Sarbiyi Çok Sevdim Yahu
![]()
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Mehmet abi bırak yaÖbür maçları hatırla o maçı hatırlayacagına
![]()
Uzun süredir ASY'de yenemediğimiz Galatasaray'ı yenmişiz,Galatasaray daha üstün oynamış diye oturup üzülecek değiliz.Futbolda amaç kazanmak ve biz bu akşam kazanan tarafız.Sevinmemiz,kutlama yapmamız en doğal hakkımız.
So what?
Saike
Derbi maç bu adı üstünde. Bu tip maçlarda iyi futbol beklemek biraz hayalcilik olur. Beşiktaş oynaması gerektiği gibi oynadı, deplasmanda bulduğu gol sonrası defansa önem verdi ve kontralarla gol aramaya çalıştı. Nitekim 2. golü de bulup maçı almayı bildi. G.Saray'ın baskılı oyunu ve bizim bu kadar geriye yaslanmamız normal bir anadolu takımına karşı olsa tabi ki memnun olmazdım, hatta galibiyete bile sevinmezdim. Ancak rakibimize karşı 6 sezon sonra kazandığımız bir deplasman galibiyeti söz konusu, o yüzden oynanan futbol için yorum yapmak istemem. G.Saray'a geçmiş olsun, Beşiktaş'ıma da tebrikler. Umarım Bursa'yı da yeneriz ve bu galibiyetin esas o zaman önemi olur işte. Zaten iddiamızın devam etmesi için devre arasına kadar kayıpsız gitmek zorundayız.
Maçtan önce herkes zevksiz tatsız tuzsuz bir maç olacağını söylüyordu. Beşiktaş söylenenleri doğrular şekilde oynadı ve kazandı. maçtan önce beklentiler dahilinde olan şey şimdi eleştiriliyor. Enteresan..
Kazananı tebrik etmek gerekir zannımca , kimseye laf etmiyorum yanlış anlaşılmasın.
Bu maç diriliş maçımızdır bence. Şampiyonluğa ortak oluşumuzdur. Abartıyorsun falan da diyen olursa dediğim gibi şahsi fikrim bu.
Ayrıca maçı özetlemek açısından sözü Rıdvan Dilmen'e bırakıyorum..
'Türkiye'ye Guti diye bir adam gelmiş. Almış sazı eline istediği gibi oynuyor , oynatıyor..'
Jose Maria Gutierrez Hernandez..!
oncelikle BJK'yi tebrik ederim
simdi bana biri bana sunu aciklasin , BJK deplasmanda GS'yi yeniyor , yukarida istatistikler 50-60 dakka mac BJK'nin yarisahasinda geciyor , kapali defans + kontra oynuyor BJK ve maci aliyor , sonrada herkes BJK oynamasi gerektigi gibi oynadi maci aldi diyor ama BJK'den 10 - 15 gomlek dusuk kalitede Kasimpasa deplasmanda ayni futbolu oynuyor ama 60 larin futbolu oluyor
Guti hernandez..
İyi ki varsın.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
1960 futboluyla ben de kazanırım dedi, Schuster. Marifet günümüz futbolunu oynayıp kazanmak.
Türkiyede Herkes İstediği Gibi ve de İşine Geldiği Gibi Konuşur. Dışarıda da Bu Plan İşlemiyor Malesef İşleseydi Her Kulvarda Türkler Söz Sahibi Olurdu. Çok Bencil Bir Millet Olduğumuz İçin Yapı Olarak Bunlar Normal Karşılanmalı. Doğrumudur Bunları Konuşmak Tabiki Yanlış. Ancak Kendi Çöplüğümüzde Öteriz Biz Bu Zihniyetle. KKTC Liginde Maçlara Bakıyorum Liglere Bakıyorum Adamlar Kendi Dünyasında Oynuyor Avrupa Milli Takım Çok Takan Yok. Gerçi Avrupada Takmıyor Ya O İşin Ayrı Boyutu Bizde Mantık Olarak Öyleyiz Zihniyet Yapımız Bu Malesef.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"