Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
49. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

24 48.98%
  • Beşiktaş kazanır

13 26.53%
  • Berabere biter

12 24.49%
1 ile 30 arası toplam 274 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş [14. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    oncelikle BJK'yi tebrik ederim

simdi bana biri bana sunu aciklasin , BJK deplasmanda GS'yi yeniyor , yukarida istatistikler 50-60 dakka mac BJK'nin yarisahasinda geciyor , kapali defans + kontra oynuyor BJK ve maci aliyor , sonrada herkes BJK oynamasi gerektigi gibi oynadi maci aldi diyor ama BJK'den 10 - 15 gomlek dusuk kalitede Kasimpasa deplasmanda ayni futbolu oynuyor ama 60 larin futbolu oluyor

Adam baktı yapacak birşey yok totaL futboL oynuyorum icraat yok bende onLar gibi oynarsam beLki kazanırım diye düşündü herhaLde adam. Düşündüğü gibi de oLdu. Fena mı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Adam baktı yapacak birşey yok totaL futboL oynuyorum icraat yok bende onLar gibi oynarsam beLki kazanırım diye düşündü herhaLde adam. Düşündüğü gibi de oLdu. Fena mı.
    Kasımpaşa maçından sonra ateşler püsküren Beşiktaş taraftarı, bu maçtan sonra bu oyunu benimseyip, iyi oldu diyebiliyor. Çok ilginç gerçekten.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Kasımpaşa maçından sonra ateşler püsküren Beşiktaş taraftarı, bu maçtan sonra bu oyunu benimseyip, iyi oldu diyebiliyor. Çok ilginç gerçekten.
    Quaresma ve Bobo olmayinca ben zaten pek birsey beklemiyordum. önemli maci yenmisin tabiki taraftar sevinir.

İki takımın da en iyi bir kaç oyuncusundan yoksun çıktı maça. Eldeki malzemelerle, üzerlerindeki baskıyı ve savunmalardaki sıkıntıyı da hesaba katarsak ancak böyle bir oyun sergileyebildiler. Kalecisi ve generali daha iyi olan takım kazandı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Clayman View Post

Bu futboL iLe Kasımpaşa yı yenmiyoruz, GaLatasarayı yeniyoruz. GaLatasarayı yeneLimde, nasıL oLursa oLsun, farketmez. Siz gaLibiyetLeri unutaLı beri ne kadar büyük bir takım oLduğunuzu da unuttunuz sanırım ? Sıradan bir takımı depLasmanda yenmedik herhaLde. YıLLardır yenemediğimiz bir takımı yeniyoruz. Oyun feLan önemLi değiL.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri