Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 49. You may not vote on this poll
-
Galatasaray kazanır
-
Beşiktaş kazanır
-
Berabere biter
-
Her seferinde aynı şeyleri yazıyoruz.
İnsanın elinde iki seçenek vardır. İyi bir kadro kurarsın. Galatasaray'ın yapmış olduğu tüm transferler fiyaskoyla sonuçlanmıştır.
Bu anlamda ligde tutunmanın tek yolu vardır. Oda elindeki kadronun kısıtlı yeteneklerini en iyi şekilde kullanabilmektir. Ne Rijkaard ne de Hagi bu özelliklere sahip hocalar değildir. Lucescu bunu çok iyi yapardı. Bülent Akın örneği gibi.
Hagi buraya ben oldum demeye gelmiş. Her konuşmasında ben çok çalışıyor, ben çok iyi, ben düzeltecek, ben yarın başlıyor. Yanına bir tercüman vermişler. Onunda tercümana ihtiyacı var.
Teknik, taktik anlayışına bakıyorsun Fenerbahçe maçında bir kumar oynadı ve bu tuttu. Misimovic solda Elano sağda Pino ortada derken o gün tutan bu oyun anlayışını sürekli kullanmaya başladı. Zaten kısıtlı yeteneği olan bir kadron var. Yetenekleri kullanamıyorsun üzerine mevkilerinide değiştiriyorsun. Sonra Ali Turan dünya üzerinde kimsenin yapmayacağı penaltıyı yapıyor. Misimovic'i gönderip göndermemesi tartışılır ama mutsuz topa vurmaktan aciz Elano niye bu kadroda oynuyor. Maçtan çıkınca tekme felan atıyor. Misimovic'in farkı neydi diye sormak geliyor içimden.
Bu futbolcuları alan kim yönetim, Hagi'yi getiren kim yönetim, kendi kendiyle kavgada olan kim yönetim. Başarısızlığın nedeni bu kadar nettir.
Mesaj Yetkileri