1 ile 30 arası toplam 88 sonuç

Konu: Koflok's Goals Galore 2011

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hercules ile bir kariyer açıp denedim 1 sezon. Şansıma sanırım taktiği yapan adamda Hercules'te kullanmış. İlk sezon kadroya Afellay , Alderweireld ve Battaglia'yı kattım. Ligi 4. bitirdim İspanya kupasında 5. turda Real Madrid'e elendim. Kendi sahamda Real Madrid , Barcelona , Sevilla , Atletico Madrid gibi takımları yendim. Vasat bir forvet olan Portillo 31 maçta 22 gol attı ve gol krallığında 2. oldu. Sağ açığım kiko 4 gol 16 asist sol açığım Nelson Valdez 9 gol 15 asist yaptı. Mc pozisyonunda Tiago Gomes 11 gol 12 asist yaptı.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Hercules ile bir kariyer açıp denedim 1 sezon. Şansıma sanırım taktiği yapan adamda Hercules'te kullanmış. İlk sezon kadroya Afellay , Alderweireld ve Battaglia'yı kattım. Ligi 4. bitirdim İspanya kupasında 5. turda Real Madrid'e elendim. Kendi sahamda Real Madrid , Barcelona , Sevilla , Atletico Madrid gibi takımları yendim. Vasat bir forvet olan Portillo 31 maçta 22 gol attı ve gol krallığında 2. oldu. Sağ açığım kiko 4 gol 16 asist sol açığım Nelson Valdez 9 gol 15 asist yaptı. Mc pozisyonunda Tiago Gomes 11 gol 12 asist yaptı.
    Hangisini denedin 1 mi 2 mi 3 mü ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ýzmir

alderwireld i bende almak istiyorum nası oynuyo?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by grkm33 View Post
    Hangisini denedin 1 mi 2 mi 3 mü ?
    İlk versiyonu denedim.
    Quote Originally Posted by Ulgio View Post
    alderwireld i bende almak istiyorum nası oynuyo?
    Gayet iyi oynuyor zaten passing özelliği 17 geriden çok iyi oyun kuruyor.

Mesaj Yetkileri