1 ile 30 arası toplam 88 sonuç

Konu: Koflok's Goals Galore 2011

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Lille'le ilk sezon şampiyon oldum.Güzel taktik.Yapanların emeğine sağlık.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    Lille'le ilk sezon şampiyon oldum.Güzel taktik.Yapanların emeğine sağlık.
    Arkadaşlar bi yardım edin bana.Lille ile şampiyon oldum fakat 2 nci sezon herşey tersine döndü taktik ayın antreman programı aynı bazı mevkilere oynayan futbolculardan daha iyi olan topçuları transfer ettim fakat sezonun ortasındayım orta sıralardan kurtulamıyorum zor gol atığ kolay gol yemeye başladım.Defans hattım geçen sezonla aynı hiç değiştirmedim orda sahada oyun kurucu olarak arjentinli Conca yı aldım sağ açıkta gervinho yu satıp menez'i aldım forvettede Frau nun yerinde aquafresca var hepside kaliteli topcular.Ne yapmam gerekir sizce?Bir türlü toparlıyamıyorum.İşin ilginç yanı porto yu yendim chelsea ile deplasmanda berabere kaldım.Sturm grazı yenemedim her iki maçtada birini kaybetmek suretiyle neden böle oldu anlamıyorum.Fikirlerinizi bekliyorum.Taktiğin orjinal halini kullanıyorum ayrıca.Ve bütün uyumluluklar full.

aquafresca
    hazard menez

cabaye conca

mavuba

digne alderveireld rami feira

leandru

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    Arkadaşlar bi yardım edin bana.Lille ile şampiyon oldum fakat 2 nci sezon herşey tersine döndü taktik ayın antreman programı aynı bazı mevkilere oynayan futbolculardan daha iyi olan topçuları transfer ettim fakat sezonun ortasındayım orta sıralardan kurtulamıyorum zor gol atığ kolay gol yemeye başladım.Defans hattım geçen sezonla aynı hiç değiştirmedim orda sahada oyun kurucu olarak arjentinli Conca yı aldım sağ açıkta gervinho yu satıp menez'i aldım forvettede Frau nun yerinde aquafresca var hepside kaliteli topcular.Ne yapmam gerekir sizce?Bir türlü toparlıyamıyorum.İşin ilginç yanı porto yu yendim chelsea ile deplasmanda berabere kaldım.Sturm grazı yenemedim her iki maçtada birini kaybetmek suretiyle neden böle oldu anlamıyorum.Fikirlerinizi bekliyorum.Taktiğin orjinal halini kullanıyorum ayrıca.Ve bütün uyumluluklar full.

aquafresca
    hazard menez

cabaye conca

mavuba

digne alderveireld rami feira

leandru

taktıgı degıstırmeyı dene bence neden dersen bellı bır zamandan sonra rakıpler senı cozuyor bıde orjınalını nerden buldunuz ben onu sorayım bı dedım buradakı lınkten mı aldınız yoksa baska bır yerden mı

Mesaj Yetkileri