1 ile 30 arası toplam 1361 sonuç

Konu: NBA Yaz Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Golden State'de bir adam var ismi Stephen Curry.Yakın zamanda en iyi bir kaç guard arasında ismi anılacak gibi geliyor bana.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Golden State'de bir adam var ismi Stephen Curry.Yakın zamanda en iyi bir kaç guard arasında ismi anılacak gibi geliyor bana.

Amerika Milli Takımıyla bu sene ülkemizde dünya şampiyonluğu yaşayan kadronun bir üyesiydi. NBA'de 2.yılını geçiriyor. Davidson mezunu... Orada kolejin üçlük ve sayı rekorlarını altüst etmişti. Hatta West Wirginia'ya karşı iki yıl önce bir maçını izlemiştim. Maçı tek başına almıştı, son sınıftaydı, bu çocuğun geleceği parlak demiştim. Aileden basketbolcular... Kardeşini de 2009 yazında U19 Dünya Basketbol Şampiyonasında Amerika Milli Takımıyla izleme şansım oldu; Eurosport sağolsun... Hatta bir ara onu Stephan Curry sandım; yahu bu 19 yaşın üstünde değil miydi diye şaşırdım. Uzaktan çok benziyorlar. O da keskin bir şutör... Ama NBA'de yer bulabilir mi, emin değilim. Fakat Stephen Curry gerçekten dediğiniz gibi geleceği olan bir gard... Fiziki dezavantajı nedeniyle muhtemelen "en iyilerden" birisi olmayacak ama hep "tamamlayıcı" bir kilit oyuncu olarak aranacak.

Mesaj Yetkileri