1 ile 30 arası toplam 99 sonuç

Konu: Herkes mi Başarılı?

Hybrid View

Bence Yanlış Düşünüyorsun Hocam İlerleyen Sezonlarda Takım İyice İstikrarı Sağladığı İçin ve Taktik Mental Antreman Aynı Olduğu İçin Her Sene Bir Müddet Sonra Makine Gibi İşliyor Takım. Her Seride de Bu Vardır Oyun Olduğu İçin Takımı İyice Tanımak ve Taktiği Oyunculara Aşılatmak Üstüne Her Sezon Daha Bir Öncekine Göre Daha İyi Oyuncularla Takımın Yapısını Sağlamlaştırmak Başarı İçin Temel Koşuldur. İlk Sezon Ben Beşiktaşla Ligi 3.Bitirdim Ama Sonraki Sezon Şampiyon Oldum İlk Sezonda Bobo,Guti,Q7 Haricindeki Bütün Yabancıları Şutlamıştım Personelleri Kökten Temizledim.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    İNTERNET

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bence Yanlış Düşünüyorsun Hocam İlerleyen Sezonlarda Takım İyice İstikrarı Sağladığı İçin ve Taktik Mental Antreman Aynı Olduğu İçin Her Sene Bir Müddet Sonra Makine Gibi İşliyor Takım. Her Seride de Bu Vardır Oyun Olduğu İçin Takımı İyice Tanımak ve Taktiği Oyunculara Aşılatmak Üstüne Her Sezon Daha Bir Öncekine Göre Daha İyi Oyuncularla Takımın Yapısını Sağlamlaştırmak Başarı İçin Temel Koşuldur. İlk Sezon Ben Beşiktaşla Ligi 3.Bitirdim Ama Sonraki Sezon Şampiyon Oldum İlk Sezonda Bobo,Guti,Q7 Haricindeki Bütün Yabancıları Şutlamıştım Personelleri Kökten Temizledim.
    Üstadım senın soyledıgın normal bisi fenerle bende 3 sezon şampiyon oldum turkıye ligi tamam..
    Adam 2. sezon cıktım cl şampiyonu oldum diyor onu anlamıyorum

Mümkünmü böle bisi ? ben ligde son sezonumda 2 maglubıyet ve 8 gol yıerek bitirdim ligi avrupa liginde burda prtoyla berabere kaldım o formda takımı maymun ettı porto

Gelsin birisi fenerle hilesiz 2. sezon clyi alsın bırakırım bi daha oynamam fmyi

Mesaj Yetkileri