ben farkediyorsanız hiç kariyer açmam,zira genie scout,kaybedince oyundan çıkma falan olursa zaten kaybedemezsin.ama kızmaya da gerek yok,sende yap o halde,yada yapana kızma,yapanda hile yaptım bak şampiyon oldum kariyerim... falan demesin.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
Bende gaza geldim GS kariyeri açıcam en kısa zamanda benim sorunum küçük takımlara karşı basit puan kayıpları yapıyoduk zor maçları ise kazanıyorduk.Anadolu takımları sanki daha güçlü oyunda
küçük takım motivasyonu..maç öncesi,devre arası falan konuş,beğenmedim de,bende gs ile fb yi rahat yenip,ibb ye yeniliyordum,yani olacak şey değil gs ile fb yi yen,gsli a.avcının takımına yenil...

Quote Originally Posted by heavy86 View Post
Burada , 15-16 yaşındaki küçük kardeşlerim , şampiyonluk resimler koyarak hava atmaktalar..Hepsinin hile yaptığını biliyorum , zaten bir çok kariyer hikayelerini okumuyorum.Arkadaşlar fm , continue game'den ibaret değildir !
Onu anlamak için onu yaşamak lazım..
Yaşamak için de , maç önceler save - fm scout vb. programları ile uğraşmamak gerek , editör'e bulaşmamak gerek..

Tabi herkes istediği gibi oynayabilir..Zaten hile yaparak başarıya ulaşanlar , patır patır dökülmeye başlıyor , oyundan sıkılıp kapatmalar başladı..

Bense , 2.senemde atd. madrid ile şampiyon oldum Real madrid ile aynı puanda , son maça kadar heyecan vardı ama kaybetme şansım olsa dahi save yapmadım , şampiyonlar ligi finalinde elendim..

dipnot : 18 ay taksit olayını kullanıyorum , bu bir hile değil , gerçekten de mevcuttur..
Regen tavsiyelerine siteden bakıp , oyun içinde almıyorum..Başkasının taktiğini denemiyorum ..
ben dediklerinin bazısını yapıyorum ben senin neden kızdığını anlamadım,ben bununla övünmem,övünen de yanlış yapar.

ama şamp.ligi finali ne çıkmışım ASLA YENMEDEN DEVAM ETMEM.

bir süre sonra oyun sıkıyor,oyun da zaten bilinçli olarak hatalı yada bu tarz şeylerle çıkıyor ki her sene yeniden satılsın.bende buna karşıyım zaten.update seçeneği olmalı,tabii bu para kazandırmaz.