1 ile 30 arası toplam 99 sonuç

Konu: Herkes mi Başarılı?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

transfer konusuna gelince her oyuncuyu transfer etmiyorum. hangi oyuncu ne katabilir ve nasıl bir oyun yapısına uygun diye dikkat ediyorum ve en az 2 mac izliyorum cıplak gözle ki stilini görebileyim diye..

Mac ici taktiklere gelince karsı takımın menejerinin taktiksel hamlelerine karsılık verip en dogru taktigi belirlemeye calısıyorum biraz sıkıcı durum gibi görünebilir fakat tam olarak yaptıgım bunlar..
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    transfer konusuna gelince her oyuncuyu transfer etmiyorum. hangi oyuncu ne katabilir ve nasıl bir oyun yapısına uygun diye dikkat ediyorum ve en az 2 mac izliyorum cıplak gözle ki stilini görebileyim diye..

Mac ici taktiklere gelince karsı takımın menejerinin taktiksel hamlelerine karsılık verip en dogru taktigi belirlemeye calısıyorum biraz sıkıcı durum gibi görünebilir fakat tam olarak yaptıgım bunlar..
    Seni Anlatmaya Gerek Yok Ortağım. Sen Bir Emekli Bug'sun Sen Artık Elini Ayağını Çek Turgayım Seni Domates Yetiştirmeye Davet Ediyorum

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Seni Anlatmaya Gerek Yok Ortağım. Sen Bir Emekli Bug'sun Sen Artık Elini Ayağını Çek Turgayım Seni Domates Yetiştirmeye Davet Ediyorum
    *****tolardan memo gecen aradı ***** yetiştirmeye çağırdı hocam. zaten bıraktım gibi bişiy bu tür konuları görünce asıl emekçilerinde hevesleri kırılıyo gecen seride günde 16-17 saat oyun oynarken suan oyunu acmaya bile erinir oldum
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Mesaj Yetkileri