1 ile 30 arası toplam 76 sonuç

Konu: Gücüne güç katmaya geldik ! [2. Sezon]

Hybrid View

Vayy Osman'ım Sende mi Döndün Kariyercilere

Hadi Bakalım Takımın Potansiyeldeki Gücünü Gerçek Oyuna Dönüştürmeni Bekliyorum.

Bu Arada Kaç Lig Açık, Tek Lig Açık Değildir Umarım Nobre, Yusuf Gibi Adamlar Tek Lig'ken Göndermek İmkansız, Tazminatlarıda Yüksek O Parayı Onlara Verirsem Ben İntihar Ederim

Nobre, Tabata, Zapo, Ernst'i Şutla. Sivok'a Teklif Gelirse Sakın Satma. Sivok'un Yanına Toloi'yi 3.5M Euroya Al Arkana Yaslan. Fink'i Sakın Kesme. Ernst'den Daha Kaliteli Oynuyor.

Nasıl Bir Sistemle Oynuyacaksın Biraz Öneride Bulunayım

Edit: Fink'i Niye Sattın Yahu Neyse Ernst'i de Sat Ön Liberolardan Diarrayı Falan Kirala Bari Meşhur Satılık Listesi Olanlardan

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Vayy Osman'ım Sende mi Döndün Kariyercilere

Hadi Bakalım Takımın Potansiyeldeki Gücünü Gerçek Oyuna Dönüştürmeni Bekliyorum.

Bu Arada Kaç Lig Açık, Tek Lig Açık Değildir Umarım Nobre, Yusuf Gibi Adamlar Tek Lig'ken Göndermek İmkansız, Tazminatlarıda Yüksek O Parayı Onlara Verirsem Ben İntihar Ederim

Nobre, Tabata, Zapo, Ernst'i Şutla. Sivok'a Teklif Gelirse Sakın Satma. Sivok'un Yanına Toloi'yi 3.5M Euroya Al Arkana Yaslan. Fink'i Sakın Kesme. Ernst'den Daha Kaliteli Oynuyor.

Nasıl Bir Sistemle Oynuyacaksın Biraz Öneride Bulunayım

Edit: Fink'i Niye Sattın Yahu Neyse Ernst'i de Sat Ön Liberolardan Diarrayı Falan Kirala Bari Meşhur Satılık Listesi Olanlardan
    Evet abi ya şu aralar biraz dersden sıkıldım arada giriyorum oynuyorum. İngiltere,Fransa,Almanya,Türkiye,İspanya,İtalya ligleri açık. Hazırlık maçları dahil hiç bir maç oynatmadım Fink'i Kariyeri açarken en baştaki satılacak adam listesindeydi. İlk sene Sivok-Ferrari(Toraman-Ersan) ile idare edicem Stoperi.

Şu Taktikle oynamayı düşünüyorum. Maçına göre Nihat'ı oyuna sokup çift forvet oynıcam.

Mesaj Yetkileri