1 ile 30 arası toplam 76 sonuç

Konu: Gücüne güç katmaya geldik ! [2. Sezon]

Hybrid View

ersanı mutlaka oynat derim çok istikrarlı ferrariyi satıp para kazanırsın kaleye de cenki al derim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

TSL 1. Hafta

Etkili oynayan taraf bizdik. Quaresma'nın Kornerinde Sivok'un indirdigi Topda Ferrari'nin vuruşu ile golü bulduk. Maçın geri kalan kısmındada iyi oynadık ve 3 puanı aldık.

TSL 2. Hafta

Guti'nin güzel vuruşu ile maçın Başında 1-0 öne geçtik. Ardından Quaresma'nın Arka direge açtıgı topda Yeni transfer Ba'nın attıgı golle 12. Dakikada 2-0 öne geçtik. Maçın geri kalan kısmında iki tarafta etkili oynamayınca maç bu skorla sonuçlandı.

Uefa Ön Eleme

Yedek agırlıklı çıktıgımız maçta zorlandık ama İstanbul'a avantajlı bir skorla döndük.

Uefa Ön Eleme

Yine yedek agırlıklı çıktıgımız maçta Erken gol bulduk sonradan pozisyonlar yakalayıp degerlendiremesekte turu geçen taraf bizdik.

-------

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    ersanı mutlaka oynat derim çok istikrarlı ferrariyi satıp para kazanırsın kaleye de cenki al derim
    Fırsat buldukça oynatmaya çalışıyorum. Ferrari'yi kulüplere önerdim ama istedigim parayı vermedikleri için satmadım. 2 Kalecimizide oynatmaya çalışıyorum.

Mesaj Yetkileri