1 ile 30 arası toplam 94 sonuç

Konu: [STSL] Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Sadece yiyecek içeçek yok orlarda hersey var antreman tesisleride var,20 tane sahası varmıs hepsınımı kullanıyor ozman onlar ?

Sonucta onlarda antreman tesisi nemzan kullanılırsa kullanılır muhim olan kulübe katkısı standartları değil mi ?

Bilmiyorum kaç para harcadılar ben istedim yaptı aziz baba 5 yıldız suan antreman tesislerim

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Sadece yiyecek içeçek yok orlarda hersey var antreman tesisleride var,20 tane sahası varmıs hepsınımı kullanıyor ozman onlar ?

Sonucta onlarda antreman tesisi nemzan kullanılırsa kullanılır muhim olan kulübe katkısı standartları değil mi ?

Bilmiyorum kaç para harcadılar ben istedim yaptı aziz baba 5 yıldız suan antreman tesislerim
    Hepsini kullaniyorlar ki yan yana yaptilar.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Hepsini kullaniyorlar ki yan yana yaptilar.
    Varsayımdan yola çıkıyorsunuz -ki ekini kullanıyorsunuz.Lens kulübününde 5 yıldız olsun itirazım yokki benim itirazım fenerbahcenın 5 yıldız olmaması konuyu saptırmayalım

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Varsayımdan yola çıkıyorsunuz -ki ekini kullanıyorsunuz.Lens kulübününde 5 yıldız olsun itirazım yokki benim itirazım fenerbahcenın 5 yıldız olmaması konuyu saptırmayalım
    Neden 5 yildiz olmasi gerektigini yeterli bilgiler vererek anlatirsan degerlendiririz. Yani kisacasi 5 yildiz olmasi gerektigini kanitlamak size ait.

Mesaj Yetkileri