1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Lefter Yoğun Bakımda!

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Maçın ilk iki dakikasını kaçırdım. Umarım bıgün sahaya çıkarken birileri Lefter'e acil şifalar dileyen bir yazı vermiştir futbolcuların ellerine... Trübünlerde görmedim de... Orası ayrı bir dert zaten. (Bunlar önemli şeyler... Öyle uçak gönderecektik, ambulans gönderecektik diye demeç vermeye benzemez. Göndereceksin tabii... Bu övünülecek, reklam edilecek birşey değil... Lefter için birşey yapmayacaksanız oturmayın o koltuklarda... Gerekirse kimseye birşey duyurmadan yapacaksınız, yapmak zorundasınız.)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Maçın ilk iki dakikasını kaçırdım. Umarım bıgün sahaya çıkarken birileri Lefter'e acil şifalar dileyen bir yazı vermiştir futbolcuların ellerine... Trübünlerde görmedim de... Orası ayrı bir dert zaten. (Bunlar önemli şeyler... Öyle uçak gönderecektik, ambulans gönderecektik diye demeç vermeye benzemez. Göndereceksin tabii... Bu övünülecek, reklam edilecek birşey değil... Lefter için birşey yapmayacaksanız oturmayın o koltuklarda... Gerekirse kimseye birşey duyurmadan yapacaksınız, yapmak zorundasınız.)
    Ben de stadda olmama rağmen sadece seromoniye yetişebildim, çıkışlarını göremedim yani..

Ben devre arasında ciddi ciddi gidip amigolarla konuşmayı düşündüm tezahürat yapmak için..

"Tribünler inledi binlerce kere
    ver Leftere yaz deftere
    bitti kalem, doldu defter
    bu alemde kral Lefter"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yunanistan’ın Atina kentine gerçekleştirdiği seyahat sırasında geçirdiği rahatsızlık nedeniyle 17 Aralık Cuma gününden itibaren Evangelizmos Hastanesi’nde müşahade altında tutulan Kulübümüzün Efsane futbolcusu ve büyük değeri Lefter Küçükandonyadis, İstanbul’a getirildi. Ambulans uçakla Atatürk Havalimanı’na getirilen Değerli büyüğümüz Lefter Küçükandonyadis beraberindeki eşi ve kızıyla alınarak, tedavi göreceği Memorial Şişli Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastane yönetiminin yaptığı açıklamada, Lefter Küçükandonyadis’in yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı ve durumunun iyi olduğu belirtildi.

Asbaşkanımız Murat Özaydınlı ve Kulüp Müdürümüz Serkan Acar, Atina’da kontrolleri devam eden ve dünden itibaren durumunda olumlu gelişmeler gözlenen Değerli büyüğümüz Lefter Küçükandonyadis’i ziyaret edip doktorlarıyla görüştükten sonra, gerekli hazırlıkları tamamlayıp değerli sporcumuzun ambulans uçakla Türkiye’ye getirilmesini sağladılar.

Fenerbahce.org

Allah şifa versin.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri