1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Lefter Yoğun Bakımda!

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Default Lefter Yoğun Bakımda!

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis, Atina'da yoğun bakıma alındı. Küçükandonyadis'in sağlık durumuna ilişkin soruları yanıtlayan doktor Andonis Sideris, "Hastamızın durumu ağır. Yarın ne getirir bilemiyorum, nitekim konu sağlık olunca, özellikle bu durumda, 1 artı 1 eşittir 2 etmiyor." dedi.

ATİNA - AA - Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis, Atina'nın "Evangelismos" Hastanesi Kalp ve Damar Hastalıkları kliniğinde yoğun bakıma alındı.
    Küçükandonyadis'in sağlık durumuna ilişkin soruları yanıtlayan doktor Andonis Sideris, "Kişisel bilgileri vermem mümkün değil, ancak şunu söyleyebilirim ki, hastamızın durumu ağır. Yarın ne getirir bilemiyorum, nitekim konu sağlık olunca, özellikle bu durumda, 1 artı 1 eşittir 2 etmiyor. Sayın Küçükandonyadis, dün solunum sorunlarıyla hastanemize getirildi. Ufak bir iyileşme kaydedilmiş olmasına rağmen, durumunun iyi olduğunu söyleyemem" dedi.
    Bilinci açık olan Küçükandonyadis, her ne kadar konuşmak da zorluk çekse de A.A muhabirinin, Büyükadalı arkadaşlarından getirdiği selamları işitince tebessüm etti ve "Önümüzdeki yaz inşallah Ada'da tekrar beraber oluruz" şeklindeki dileğini dile getirdi.
    Bu arada, Küçükandonyadis'in torunu Özcan Katmer de, dedesinin sağlığına ilişkin açıklamasında, "En son dün akşam konuştuk. Yoğun bakımdan çıkmıştı. Sağolsun Atina-Pire Başkonsolosumuz Beyza Üntuna hanım çok yakından ilgilendi. Teyzem ile anneannem yanındalar. Bildiğim kadarıyla durumu kritik olduğu için değil, tedavi şartları daha iyi olsun diye bugün tekrar yoğun bakıma alındı" diye konuştu.

Allah Acil şifalar versin..

'' Fenerbahçe'liyim göğsümü gere gere , ver Lefter'e , yaz deftere..! ''

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Allah Acil şifalar versin..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Offf bir efsanenin çöküşü

Sheriff Misafir

Acil şifalar diliyorum, umarım bir an önce iyileşir. Taraflı tarafsız herkesin sevdiği biri sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Umarım iyi olur. Ölecekse de, ki eninde sonunda hepimiz gibi o da ölecek, Allah acısız, huzur içinde bir ölüm nasip etsin kendisine..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapan Lefter gibi efsanelerdir. Çok üzgünüm ve kötü bir haber almaktan korkuyorum. Aktif futbolculardan biri olsa inanın böyle gerilmezdim. Lefter demek bizi biz yapan değer demektir. Lefter demek Fenerbahçe demektir. Onların bu ülkeye dalga dalga yaydığı Fenerbahçe sevgisidir ki, saylerinde bugünlere ulaştı, milyonlar bu renklere gönül verdi.

"Cihat'lar, Lefter'ler, Can'lar, Fikret'ler;
    Halâ sevilen bir abidedirler."

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Rabbim acil şıfalar versin. Böyle bir efsanenin tekrar aramıza dönmesi tek temennimiz.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Maçın ilk iki dakikasını kaçırdım. Umarım bıgün sahaya çıkarken birileri Lefter'e acil şifalar dileyen bir yazı vermiştir futbolcuların ellerine... Trübünlerde görmedim de... Orası ayrı bir dert zaten. (Bunlar önemli şeyler... Öyle uçak gönderecektik, ambulans gönderecektik diye demeç vermeye benzemez. Göndereceksin tabii... Bu övünülecek, reklam edilecek birşey değil... Lefter için birşey yapmayacaksanız oturmayın o koltuklarda... Gerekirse kimseye birşey duyurmadan yapacaksınız, yapmak zorundasınız.)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Maçın ilk iki dakikasını kaçırdım. Umarım bıgün sahaya çıkarken birileri Lefter'e acil şifalar dileyen bir yazı vermiştir futbolcuların ellerine... Trübünlerde görmedim de... Orası ayrı bir dert zaten. (Bunlar önemli şeyler... Öyle uçak gönderecektik, ambulans gönderecektik diye demeç vermeye benzemez. Göndereceksin tabii... Bu övünülecek, reklam edilecek birşey değil... Lefter için birşey yapmayacaksanız oturmayın o koltuklarda... Gerekirse kimseye birşey duyurmadan yapacaksınız, yapmak zorundasınız.)
    Ben de stadda olmama rağmen sadece seromoniye yetişebildim, çıkışlarını göremedim yani..

Ben devre arasında ciddi ciddi gidip amigolarla konuşmayı düşündüm tezahürat yapmak için..

"Tribünler inledi binlerce kere
    ver Leftere yaz deftere
    bitti kalem, doldu defter
    bu alemde kral Lefter"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yunanistan’ın Atina kentine gerçekleştirdiği seyahat sırasında geçirdiği rahatsızlık nedeniyle 17 Aralık Cuma gününden itibaren Evangelizmos Hastanesi’nde müşahade altında tutulan Kulübümüzün Efsane futbolcusu ve büyük değeri Lefter Küçükandonyadis, İstanbul’a getirildi. Ambulans uçakla Atatürk Havalimanı’na getirilen Değerli büyüğümüz Lefter Küçükandonyadis beraberindeki eşi ve kızıyla alınarak, tedavi göreceği Memorial Şişli Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastane yönetiminin yaptığı açıklamada, Lefter Küçükandonyadis’in yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı ve durumunun iyi olduğu belirtildi.

Asbaşkanımız Murat Özaydınlı ve Kulüp Müdürümüz Serkan Acar, Atina’da kontrolleri devam eden ve dünden itibaren durumunda olumlu gelişmeler gözlenen Değerli büyüğümüz Lefter Küçükandonyadis’i ziyaret edip doktorlarıyla görüştükten sonra, gerekli hazırlıkları tamamlayıp değerli sporcumuzun ambulans uçakla Türkiye’ye getirilmesini sağladılar.

Fenerbahce.org

Allah şifa versin.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Soldan sağa: Lefter, İslam Çupi ve Mehmetçik Basri... Efsaneler Geçidi... Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapan ulu çınarlardan üçü... Fotoğraf için çok teşekkürler Osman... (dicanio)

[IMG]file:///C:/Users/Hakan/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-2.png[/IMG]

167201_484138474258_684909258_5603283_7499837_n.jp g [ 57.61 KiB
    167201_484138474258_684909258_5603283_7499837_n.jp g [ 57.61 KiB

167201_484138474258_684909258_5603283_7499837_n.jp g

Hoppalaaa... Fotoğrafı yüklemeyi beceremedim bir türlü...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ben ekleyeyim Hakan abi.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Sağol İsmail... Görünce tüylerim diken diken oldu valla... Lefter, İslam Çupi ve Basri yanyana... Yahu Fenerbahçe tarihi yürüyor orada... Tarihin altın sayfaları...

Mesaj Yetkileri