Sayfa 6 / 46 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 1361 sonuç

Konu: NBA Yaz Sezonu

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Ben Carter'ı ayrıca merak ediyorum. Toronto yıllarında sakatlık dönüşü bir türlü kendini toparlayamamışken, New Jersey'e takas olunca Jason Kidd'in kanatları altında yeniden küllerinden doğmuş, iki muhteşem sezon geçirmişti. Bakalım aynı sıçramayı Steve Nash'in yanında da yapabilecek mi? Formda bir Carter'ı izlemek kadar keyifli çok az şey vardır basketbolda...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takas da NBA'in ana sayfasına manşet olarak düşmüş. Hedo tekrar Orlando'da hayırlısı olur onun için umarım.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Şimdi düşünüyorumda Magic Lewis'i verdide Arenası niye aldı yahu.Wizards'ın gönderme amacı belli John Wall'ı iyice rahatlatmak.Ama Magic Hidoyu almışken Lewis'i niye yollladı bende anlamadım.

Nelson'ı kimle takas edecekler çok merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

NBA.com'a göre takaslar tam olarak şu şekilde;

R.Lewis-G.Arenas (Orlando - Washington)
    M.Pietrus,M.Gortat,V.Carter,1. tur draft hakkı, nakit para - J.Richardson, H.Türkoğlu, E.Clark (Orlando - Phoenix)

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Nelson=Boris Diaw takası olabilir belki.Böylece sistem korunur.Yanlış hatırlamıyorsam 2 sininde kontratı 6 küsür milyon dolar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hido Toronto'da yapamadı Suns'ta da olmadı tekrar döndü yuvasına.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Ben Carter'ı ayrıca merak ediyorum. Toronto yıllarında sakatlık dönüşü bir türlü kendini toparlayamamışken, New Jersey'e takas olunca Jason Kidd'in kanatları altında yeniden küllerinden doğmuş, iki muhteşem sezon geçirmişti.
    Abi hatırlarmısın aynı şeyi ben Richard Jefferson içinde söylemiştim. Kidd bambaşka bir oyuncu. En yeteneksiz oyuncuyu bile dünyanın en iyisi yapacak yetenekleri olan müthiş bir pasör. Nash daha çok skor yönü olan bir oyuncu bana göre. Top paylaşımı konusunda sıkıntı yaşayacaklardır diye tahmin ediyorum.

Birde Lewis - Arenas takasını pek anlamadım. Lewis o sistemin temel taşlarından biriydi. Jameer'den kurtulmak istiyolar. Onun yerine iyi bir 4 numara alırlarsa müthiş olur. Bogut olabilir mesela o oyuncu veyada Odom.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Richard Jefferson'u parlatan kuşkusuz Kidd'dir.Geçen seneden itibaren bizdede fena işler çıkartmıyor ama en parlak dönemi New Jersey dönemidir.Kidd'in sayesinde buralara kadar geldi.Ayrıca bugün NBA oynarken Carter 45 sayı atmıştı aklıma Hakan abi geldi Carter hakkında ne zaman bir şey konuşacak diye kısmet bugüneymiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post

Birde Lewis - Arenas takasını pek anlamadım. Lewis o sistemin temel taşlarından biriydi. Jameer'den kurtulmak istiyolar. Onun yerine iyi bir 4 numara alırlarsa müthiş olur. Bogut olabilir mesela o oyuncu veyada Odom.
    ikisinide takımları bırakmaz+Bogut 4 numara değil.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bucs'ın Bogut'ı vermesi mümkün olmadığı gibi Lakers'da Odom'dan vazgeçmez. Özellikle Bynum'ın sakatlığı düşünülürse Lakers asla Odom'dan vazgeçmez.

Rashad Lewis ve Arenas takasının bir açıklaması var: İkisi de el yakan kontratlar... Haydi, Arenas o kontratı aldığında, -sanırım 2007 yazında 110.000.000 dolar- bir süperstar sayılıyordu. İki seneyi, hemde üst üste sakat geçirdi, geçen yıl ise malum silah olayı... Tarihin en büyük kontrat facialarından birisi oldu. Onu anlıyorum ama Rashad Lewis gibi kalburüstü bir yıldıza 110.000.000 dolar vermeye nasıl cesaret ettiler. Düşünün ki, bu sezon Kobe'den sonra ençok maaş alan ikinci oyuncu... Rashad Lewis maksimumuyla oynasa yine o kontratın altında kalır. Kaldı ki, rolantide oynayınca iyiden iyiye katlanılmaz oldu. Zaten Wizards'da John Wall diye bir çaylak var, Arenas'ın en iyi yıllarına taş çıkartır. Şu durumda Arenas lazım değil... Orlando finale çıktığı sezon dahil, ne çektiyse gardlardan çekti. Kısacası, Magic'in elinde ateş pahası bir kontrat vardı, o kontratı kimse almazdı. Aynı şekilde Wizards'ın elinde ateş pahası bir Arenas kontratı vardı, onu da kimse almazdı. İki takımda ellerindeki ateşi birbirlerine verip, taze bir kan arayışı denedi. Başka kimse onları o kontratla kabul etmezdi. (Bir başka kontrat faciasıyla yaşayan NewYork hariç... Eddie Cury'den bahsetmeye bile gerek yok sanırım. Jerome James'ler filanda vardı ama onların süresi doldu herhalde... Isiah Thomas'ın genel menejerlik döneminden kalma kazıklar...)

Bir diğer mesele: Hidayet o kadar atışmadan sonra Orlando menejeriyle nasıl yüz yüze bakacak. Ki suçlu olan Hido değildi.

@Fearles Coward;

Aslında Carter'la ilgili yazdıklarım bir Homeros destanı kadar olmasa da, sayfalara sığmaz. Ama demek ki turksportal'da hiç bahsetmemişim. İlk aldığım lisanslı NBA forması Carter'ındır.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Hedo Suns ile çıktığı son maçta 10 sayı ile oynamış.

Tabi Memo'nun geri dönüşünüde unutmamak gerek. Şu an oynanan Milwaukee maçında hem Ersan hem Memo forma giyiyor. An itibariyle maç 28-21 Milwaukee üstünlüğü ile devam ediyor. Memo 1'de 1 üçlük ile 3 sayı, Ersan ise 2 defans ribaundu ile maça devam ediyorlar.
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

İnanılmaz çekişmeli son 1dknın sonunda Washingtonu 95-94 yendik. Ve galibiyet serisi 12ye çıktı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Jermaine O'Neal bu hafta dönüyormuş.Orlando maçına yetişecek.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

En fazla 10 dakika süre alır.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Van Gundy Hido'yu 4 Numarada Başlatmayacak

Stan Van Gundy Hidayet'i 4 numarada başlatmayacağını açıkladı.

Nelson'da ilk 5'te başlayacak.

"Belki arada kısa 5'lere karşı uzun forvette kullanabiliriz" dedi.

Ayrıca Arenas, J-Rich, Hedo üçlüsünden birinin bench'ten geleceğini söyledi.

NBAtrky

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Howard'ın Takas Hakkındaki Düşüncesi

NBA.Com'dan David Aldridge Twitter'dan Dwight Howard'ın takas hakkındaki düşüncelerini yazdı.

Aldridge : " Kaynaklarım bana Howard'ın bu takas sonucunda Magic'in kimyasında önemli bir değişim olacağını,şimdilik eski kimyalarını kaybettiklerini söylediğini söyledi. "

Takaslarda Kim Kimi Almıştı ?

Magic = Hidayet Türkoğlu - Jason Richardson - Earl Clark
    Suns = Vince Carter - Marcin Gortat - Mickael Pietrus - 2011 1.Tur Draft Hakkı - Bir Miktar Para
    --
    Magic = Gilbert Arenas
    Wizards = Rashard Lewis
    NBAtrky

Hidayet: Çok mutluyum

19 Aralık 2010 11:28 | NTVSpor.net
    NBA'de Orlando Magic ile Phoenix Suns takasında eski takımı Orlando'ya dönen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, ilk olarak NTV Spor'a konuştu.

Orlando Magic'in yeni oyuncusu Hidayet Türkoğlu, NTV Spor'da yayınlanan Eurobasket programına telefonla bağlantı yaptı.
    Hidayet, Oklahoma'a bulunduğunu ve bir anda telefonların çalmaya başladığını, avukatının ve başkalarının aradığını söyledi.
    Avukatının 'Orlando'ya gidiyorsun' dediğini söyleyen Hidayet, "Şu anda halen şoktayım, gerçek mi değil mi diye. Ama sonunda gerçekleşti. Mutluyum tabi, benim uzun yıllar Hidayet Türkoğlu olarak, kariyer olarak kendimi göstermiş olduğum en iyi yer Orlando. İnşallah daha önceden yaptığım şeyleri aynı seviyede sürdürürüm" diye konuştu.
    Eşinin de çok mutlu olduğunu ve Phoenix'te çantaları toparlamaya başladığını söyleyen Türkoğlu, "Bir an önce Orlando'ya dönmek istiyorlar. Ben yaklaşık 6 senedir Orlando'da yaşadım, basketbol dışında da çok çevre edindik. O yüzden iyi bir yaşamım vardı orada. Tekrar oraya döndüğümüz için mutluyuz. Oradan çok arayan çok arkadaşımız oldu, tebrik eden oldu. Onlar "Welcome home" diyorlar, tabiki mutlu ediyor. Demek ki şu ana kadar orada iyi bir şey yapmışım, tekrar oraya döndüğüm için herkes kutluyor. Hem yaşam hem basketbol olarak sıkıntı çekeceğimi zannetmiyorum. Doğal olarak daha önce oynamadığım arkadaşlar var ama o periyodun kısa olacağına inanıyorum. İnşallah tekrar istediğim noktalara en kısa zamanda çıkarım" dedi.
    Hem Toronto'da, hem de Phoenix'te hep iyi olduğu noktalarda takıma faydalı olmak istediğini söyleyen Hidayet, "Bunu en iyi anlayan Stan Van Gundy ve onun sistemi olmuştur, Orlando Magic olmuştur. Stan Van Gundy tekrar o şansı bana vereceğine inanıyorum. Bende fizik olarak kendimi daha önceki yıllara nazaran çok daha iyi hissediyorum. Önemli olan tekrar o şansı bulmaktı, Stan Van Gundy bunu bana tekrar verecektir, bende bunu en iyi şekilde değerlendireceğimi umuyorum" şeklinde konuştu.
    Hidayet Türkoğlu, son olarak Orlando'da tekrar 15'i giyeceğini de sözlerine ekledi.

sakary Ali Misafir

Bence Arenas ilk 5 başlamamamalı.Zaten takas ilk gerçekleştiğinde içimden 2k11'de Arenas'ı ilk 5 başlatmam demiştim

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Memphis'i uzatmalar sonunda 112-106 yendik.Parker,37 sayı ile takımın yükünü çekti.Bu adam giderse yerine daha iyisini bulmak çok zor.Bir Steve Nash,bir Jason Kidd gibi bir oyuncu Parker.Her şeyi yapıyor kısacası hem asist yükü hem de takımın sayı yükünü rahatlıkla çekiyor.Sıradaki maçımız Suns ile.Zorlu bir maç olacak bizim adımıza.Ama hedefimiz her zaman ki gibi kazanmak.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Nuggets, K-Mart’ı Bekliyor

Yaşadığı talihsiz sakatlıklar sonrasında bu sezon henüz Denver Nuggets’da forma giyemeyen tecrübeli forvet Kenyon Martin’in, Çarşamba günü takıma dönmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon 24 maç kaçıran ve bu sezonun da ilk bölümünde takımdaki yerini alamayan Martin’in, sol dizindeki ağrıların geçtiği ve oynamaya hazır olduğu kaydedildi. Bu sezon $16.5milyon alan ve kontratının da son yılında olan 33 yaşındaki Martin, geçtiğimiz sezonu 58 karşılaşmada 11.5 sayı- 9.4 ribaund- 1.9 asist ortalamalarıyla tamamlamıştı.

2000 draftının ilk sıra seçimi olan K-Mart, 2003/04 sezonunun tamamlanmasının ardından New Jersey Nets’den ayrılarak Denver Nuggets ile maksimum kontrat imzalamıştı.

basketbolseverler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hidayet'in Orlando'da ne kadar sevildiğini anlıyoruz "Welcome Home" lafından. Ben de çok sevindim gerçekten. Orlando forması ona çok yakışıyor. Ayrıca ilk maçına bu gece çıkacak sanırım. İzlemeyi düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Smith, Smaç Yarışmasına Katılmayacak

Denver Nuggets’da bu yıl çalkantılı bir sezon geçiren JR Smith, 2011 All-Star organizasyonundaki smaç yarışmasına katılmayacağını söyledi.

Daha önce bu organizasyona katıldığını ancak bu bayrağı genç oyunculara devretmenin gerektiğini söyleyen Smith, “Yaşım 25 ve ben uzun süre önce bu organizasyonda yer aldım. Artık bu şekilde bir yarışmaya katılmayı düşünmüyorum” dedi.

Adı takas dedikodularına da karışan JR Smith, bu sezon geride kalan 24 karşılaşmada 11.7 sayı- 4.0 ribaund- 1.8 asist ortalamaları yakalamıştı.

basketbolseverler

Jennings Kariyerinde İlk Defa Maç Kaçıracak !

Brandon Jennings sol ayağındaki sakatlık nedeniyle Pazartesi günü oynanacak Portland maçında takımdaki yerini alamayacak.

Jennings, çaylak sezonunda 82 maçın tamamında oynamış, bu sezon ise 25 maçın hepsinde forma giymişti. Böylece kariyerinde ilk defa maç kaçırmış olacak.

NBAtrky

Hedo Bugünkü Atlanta Maçında Oynayabilecek
    Türk basketbolunun yetiştirdiği en önemli yıldızlardan biri olan Hidayet Türkoğlu, kariyer rekorlarını kırdığı ve en parlak günlerini geçirdiği Orlando Magic formasını yeniden giymeye hazır. Hido'nun Atlanta maçına yetiştirilmesi bekleniyor.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 600x300 and weights 49KB.
    NBA'de forma giyen milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu, NBA kariyerinin en parlak olduğu dönemlerde formasını giydiği Orlando Magic ile yeniden sahne almak üzere.
    HAWKS MAÇINDA OYNAYABİLİR
    Orlando Magic ile antrenmana bile çıkmadan maça çıkması beklenen Hido, Orlando'nun Atlanta Hawks ile oynayacağı maçta, sağlık kontrolünün ve işlemlerinin zamanında tamamlanması durumunda parkedeki yerini alacak.
    REKORLARI ORLANDO'DA KIRDI
    10 yıldır NBA'de forma giyen Hido, 2007-08'de Orlando'da 82 maçta 19.5 sayı, 5.7 ribaund ve 5.0 asist ortalamaları tutturarak "En Çok Geliştirme Gösteren Basketbolcu" ödülüne sahip oldu. Hidayet Türkoğlu, kariyer rekorlarına imza attığı Orlando'da 15 numaralı formayı giyecek. Orlando Magic'te forma giydiği dönemde şehrin ve takım arkadaşlarının en sevdiği isimlerin başında gelen Hido, yeniden Florida ekibinde yer aldığı için
    büyük mutluluk yaşıyor. 12 Dev Adam'ın kaptanının, 10 yıllık NBA kariyerindeki yeni hedefi Orlando'daki eski günlerini yeniden yaşamak...

Ntvspor

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bugün Hido'yu izlemek isterdim ancak malum Suns maçımız var.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bobcats'de Larry Brown Devri Bitti

Charlotte Bobcats klübü NBA'in tecrübeli koçlarından Larry Brown ile yollarını ayırdıklarını duyurdu.Son maçlarda etkisiz oyunlarıyla mağlubiyetler alan Bobcats klübünde çözüm olarak ilk önce Brown takımdan gönderildi.
    Bilindiği üzere Brown yaz aylarında takımı bırakmak istemişti ama efsane isim Jordan'dan izin çıkmamıştı.

Brown 2004 sezonunda doğuda peş peşe şampiyonluk yaşamış ve Detroit ile şampiyonluk kupasına uzanmıştı.
    Tecrübeli koç 987-741 (.571) galibiyet sayısı ile NBA'in 4. en iyi koçu durumunda.

lifesbasketball.blogspot

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Cumartesi
    21.30 Boston - Orlando
    00.00 LA Lakers - Miami

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Cumartesi
    21.30 Boston - Orlando
    00.00 LA Lakers - Miami

Süper maçlar. Yılbaşı için özel sanırım.
    I'm back...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Suns'tan sonra Nuggets'i da yendik.Çok iyi gidiyoruz 2 zor maçıda kazanmayı başardık.Sıradaki maçımız bu gece Orlando karşısında.Hido'yu izleme şansım olacak bu sefer

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Cumartesi
    21.30 Boston - Orlando
    00.00 LA Lakers - Miami

Aslında daha zengin proğram:

19:00 Chigago-New York (NBA Tv.)
    21.30 Boston - Orlando (NTVSpor)
    00.00 LA Lakers - Miami (NTV)
    03:00 Denver-Oklohamo City (NBATv)

Tam bir basketbol şöleni... Tabii 19:00'da -yani Chigago-NewYork maçıyla aynı saatte- Fenerbahçe Ülker'in maçı var ve onu izlerim. Eğer o maçın saati de mesela 17:00 olsaydı, tam beş maç ard arda durumu olacaktı.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Ayrıca 25 aralıktan 1 ocağa kadar League Pass ücretsiz olacakmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Aslında daha zengin proğram:

19:00 Chigago-New York (NBA Tv.)
    21.30 Boston - Orlando (NTVSpor)
    00.00 LA Lakers - Miami (NTV)
    03:00 Denver-Oklohamo City (NBATv)

Tam bir basketbol şöleni... Tabii 19:00'da -yani Chigago-NewYork maçıyla aynı saatte- Fenerbahçe Ülker'in maçı var ve onu izlerim. Eğer o maçın saati de mesela 17:00 olsaydı, tam beş maç ard arda durumu olacaktı.
    Abi dayanamıyoruz 3'e 4'e kadar ah ah. Haftada 1 filan kalkıyorum sonra da gün boyu baş dönmesi filan.

Ama Cumartesi günü gerçekten süper program. Banko izlerim 3 maç.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ömer'e Kötü Haber
    Thomas’ın Rolü Kalıcı Olabilir

Milli basketbolcumuz Ömer Aşık'ın takımı Chicago Bulls'ta koç Tom Thibodeau, takımının bugünkü Knicks maçına ilk beş çıkacak olan Kurt Thomas’ın yerini uzun vadede koruyabileceğini açıkladı.

Veteran oyuncu, Taj Gibson’ın geçirdiği sarsıntı yüzünden Chicago’nun Perşembe günü 76ers ile yaptığı karşılaşmada ilk beşe yerleşmişti.

“Şimdilik Thomas ilk beşte başlamaya devam edecek” diyen Thibodeau, “Ama bu hangi takıma karşı oynadığımıza göre değişebilir. Kurt’ün fiziğini ve gücünü beğeniyorum. Carlos ile iyi bir ikili oluşturduklarını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Chicago, başparmağından ameliyat olan Fransız pivot Joakim Noah’tan da 8-10 hafta yoksun kalacak.

Basketbol Severler

Sayfa 6 / 46 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri