Sayfa 7 / 46 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 1361 sonuç

Konu: NBA Yaz Sezonu

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Griffin Smaç Yarışmasına Katılacak

Fotomaç başlığı gibi oldu ama kesinlik yok henüz o yüzden böyle attım başlığı. Dün gece çıkan haberde, Blake Griffin kendisine şans verilmesi halinde smaç yarışmasına katılabileceğini söylemiş. Yarışma konusunda şimdiye kadar özel bir çalışması olmadığını ama yaratıcı birşeyler deneyebileceğini de eklemiş. Yani biraz mütevazi davranmış Griffin. NBA yönetimi senden iyisini mi bulacak hem de bu kadar göz önündeyken. Henüz özel bir hazırlığının olmadığı konusunda ise halt etmiş. Sene başından beri ön hazırlığını yapıyor her maç vurduğu smaçlarla. Yaratıcılık konusunda da belki Baron'ın yardımı dokunabilir kendisine ama o olmadan da favori olacaktır yarışmaya katıldığı taktirde. Heyecan verici bir haber.

NBAtrky

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sene smaç yarışmasına katılacağını düşündüğüm ve kendimce banko gördüğüm 3 isim var. Bunlar; Blake Griffin, Sonny Weems ve Javale McGee. 4. isim de Nate olur herhalde

Bugün de muhteşem 4 maç bizi bekliyor olacak;

19.30 Chicago - NY
    21.30 Orlando - Boston
    00.00 LA Lakers - Miami
    03.00 Denver - Oklahoma City

İyi seyirler izleyecek olanlara, izlemeyecek olanlar da bu maçları izlemediklerine yansınlar

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Aynen bugün süper maçlar var. Mis gibi bir akşam olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Chigago-NewYork maçı pek göze batmıyor ama 90'lı yılları hatırlayan arkadaşlar için bu rekabet çok anlam ifade edecektir. Ben ne yazzık ki aynı saatlerde Fenerbahçe Ülker-Tofaş maçı nedeniyle, bu nostaljik anlamı olan maçtan mahrum kalacağım. (Sanırım 2.devreye yetişiriz.)

Jordan en iyi performanslarını Madison Squer Garden'a saklar, New York ise basketbol tarihinde ancak Detroit'in Bad Boys jenerasyonuyla kıyaslanacak acımasızlıkta sert bir basketbol oynardı. Hem zaten Pat Rilley'nin NewYork, Phil Jackson'ın Chigago'yu yönettiği günler, Doğu'nun o sert rekabeti çok geride, bizim ilk gençlik yıllarımızda kaldı. Sağlık olsun. Yine de Madison Squer Garden'ın havası başka olur.

Diğer maçları anlatmaya gerek yok zaten. Eski Süpermen ile Yeni Süpermen'i karşılaştıran Boston-Orlando...

Kobe benim bildiğim Kobe'yse taa sezon başından beri bu geceyi iple çekiyor, ellerini oğuşturuyordur. Hangi maça baksan ayrı bir hikayesi var.

Kevin Durant-Carmelo düellosu beklenen son maçta ise Carmelo'nun oynamayacak olması nedeniyle heyecan biraz azaldı.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

NtvSpor'da Orlando-Boston maçının ilk yarısı sona erdi. Garnet ve Pierce aldı Boston'ı taşıyor. Hido maça fırtına gibi başladı ve ard arda 8 sayı üretti. Sonra devamı gelmedi. İki takımda felaket şut atıyor. Rondo'nun yokluğunda Boston müthiş derecede organizasyon sıkıntısı çekiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Hidayet Garnett'i blokladı , benide şoka soktu .Son saniyeleri heyecanlı olacak galiba.Howard'ın rezalet oyununa göre şu skor çok iyi bence .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Steve Van Gundy'nin enerjisi adeta Jameer Nelson'un vücudunda şekil buldu , en kritik anlardaki üçlükleri ile maça heyecan kattı.Go Magic Go ! .

son çeyrek hariç çok sıkıcı bir maçtı gerçekten. umarım miami maçı böyle olmaz.
    maçın adamı hido.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Son 5 dakika dışında eğlendiğimi hatırlamıyorum , Miami - Lakers maçını beklemedeyiz .

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bir oyun kurucu kendi takımının oyun ritmini ne kadar bozabilir? Oyun kurucu sıfatı taşıdığı halde oyunu ne kadar düzen dışına çıkarabilir ve kendi takımını ne kadar bozabilir?

Hepinizin aklında onlarca isim gelebilir, ama inanın, kimse ama kimse, dünya üzerinde hiçbir gard, hiçbir oyun kurucu Nate Robinson kadar düşüncesiz, Nate Robinson kadar bencil olamaz. Yazık oldu Kevin Garnet'in performansına... Rondo'nun yedeği olarak bula bula Nate Robinson'a kalmaları, Boston gibi bir geleneği, bir tarihi olan takıma hiç ama hiç yakışmıyor. Zaten Nate Robinson'da NBA'e yakışmıyor. (Aaaa, üç smaç şampiyonu olmuş çocuk, 1:65'lik boyuyla; ayıp Hakan...) Ona bir sirkte görev versinler ve hoplatıp zıplatsınlar, smaç yaptırsınlar, müşterileri eğlendirsin. Başka bir işe yaramaz.
    Last edited by yaman76hakanFB : 26.Aralık.2010 at 01:37

Nesil
    2006

Orlondo geri döndü, Hedo'da... Son beş dakika müthiş keyif aldım, Lakers Miami maçını büyük bir heyecan ile bekliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bir maç bitti , diğeri başladı mükemmel program için NBA'ya teşekkürler .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hido süperdi bugün, LA Lakers-Miami maçı başladı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dwyane Wade o smacı nasıl kaçırdı aklım almıyor şuan.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Orlando ikinci periyot pas trafiğinde çok kötüydü. Sürekli yanlış tercihler, ve bu tercihlere zorlanmaları, beraberinde gelen top kayıplarıyla Boston bi ara üstünlüğü yakaladı ancak Hido'nun oyuna girmesi, Nelson'ın aynı hataları yapmaması ve J.J. Redick'in ekstra sayılarıyla yeniden doğru tercihlere giden Orlando Boston'dan istediğini aldı.

Miami Lakers maçı ise son ana dek belli olmayacak bir maç diyebiliriz. Kobe ve Gasol ikilisi maça ısındıkları zaman skora denge getirir. O denge gelirse eğer maç sonunu bekleriz diye düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Orlando transferlerin meyvesini alıyor bizide yenmişlerdi Boston'ı da yenince rahatladım biraz 1. liğimizi koruyoruz..Miami ise 43-32 önde..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

gilbert arenas ve j-rich de ağırlığını koyarsa can yakar orlando. hidayet cuk oturdu valla. bir de uzun lazım tabi adam gibi.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Bir maç bitti , diğeri başladı mükemmel program için NBA'ya teşekkürler .
    Noel hediyesi, valla Noel'i sevdim bu gün.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Hiç bu kadar rahat bi galibiyet alacağımızı beklemiyordum. Güle oynaya Lakers'ı devirdik.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Bende Orlando-Boston maçı gibi maçın son dakaikasına kadar başa baş maç bekliyordum ama Miami rahat kazandı.Çok fanatik bir şekilde takım tutmam ama Miami'ye sempatim var 2-3 senedir , sevindim kazanmasına.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Murat Murathanoğlu'nun deyimiyle 'kralisyon' kazandı. Ama finallerin adamı Miami'yi play-off'ta bekler, normal sezonda değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayrıca Hidayet dün maça müthiş başladı ilk periyotta 8 sayı kaydetti, sonra attığı 2 3lüğü daha girse belki 30'lara dayanırdı sayısı.. Süper oldu süper

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hido Orlando'da bambaşka gerçektende..

sakary Ali Misafir

Kaan Kural'ın dediği giydiği forma şutunu bile değiştirdi.Hedo adına çok sevindim.İnşallah eski formuna kavuşacak.

Howard,Nelson ve Richardson'ın son 3 dakika hariç çok kötü oynamasına rağmen kazanması çok önemliydi.Gerçi Boston'da Rondo oynasa böyle olur muydu bilmiyorum..Orlando savunmasının Nate göstediği ayrıcalığıda hayran kaldım.

Spurs ve Celtics galibiyeti çok iyi oldu Orlando adına.İnşallah yeniden eski Orlando'yu izleyeceğiz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Hedo, remembering the past days.

Sistem değişikliği psikolojik olarak da etkilemiş heralde Hidayet'i, Orlando'da yine eski lider konumuna döndü. Çok da iyi oldu.

Ayrıca Lakers'ı devirmemiz beni çok mutlu etti. Agresif Bosh karşısında babaannem'in olabileceği kadar hareketli olan bir Gasol olunca, ayrıca kobe'nin de şut kaçırması, maçın kilidi oldu. Lakers o defansının üzerine sayı yükünü çeken oyuncularını ortalama bir şekilde ekleyebilse, bu maçı kazanabilirlerdi, ancak hak ettiklerini aldılar, 16 fark. Boston da yenilince tabi, Heat de liderliğe yaklaştı, işimize yaradı. Let's Go Heat!

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Magic Acele Etmiyor

Magic playoff öncesi Howard'ın yedekleyecek bir uzun arıyor, fakat Otis Smith bu konuda acele etmiyor.

"Şuan ki önceliğim bu değil. Şuan ki en önemli önceliğim takımın maçları kazanması. Bizim Playofflar da uzun oyuncuya ihtiyacımız var. Ayrıca takas için beş takıma ihtiyacımız var." --- Otis Smith

Magic'in uzun rotasyonunda şuan Bass,Howard,Ryan Anderson,Malik Allen ve çaylak Daniel Orton bulunmakta.

nbatrky

Orlando, Ronny Turiaf’ı İstiyor!!!
    Dwight Howard’ın yedeği olarak bir uzun oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Orlando Magic’in, New York Knicks’in Fransız pivotu Ronny Turiaf ile ilgilendiği iddia edildi.

Polonyalı Marcin Gortat’ın, Phoenix Suns’a takas edilmesi sonrasında pota altında sıkıntı yaşayan Orlando Magic’in, gündeminin ilk sırasında bir uzun oyuncuyu kadrosuna dahil etmek bulunuyor. Howard’ın dakikalarını azaltmak isteyen Florida ekibinin, New York Knicks’de savaşçı kimliği ile dikkat çeken Ronny Turiaf’ı listenin ilk sırasına aldığı kaydedildi.

Bu sezon New York Knicks’de 21 karşılaşmada 4.1 sayı- 2.9 ribaund- 2.1 asist ve 1.3 blok ortalamalarıyla oynayan Fransız oyuncu, $4milyon kazanıyor. Orlando Magic’in, Turiaf karşılığında Knicks’e, yedek oyun kurucu Chris Duhon ya da Quentin Richardson’ı teklif etmesi bekleniyor.

basketbolseverler

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Sezonda 30-35 maç oldu Gasol Bitmiş yahu birkaç maç 30 Dk üstüne çıkmaması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu Turiaf 2 sene evvel Galatasaray'da değil miydi yahu

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yok canım, Golden State'de oynuyordu iki sene evvel Ondan önce de LAL'da

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bu Turiaf 2 sene evvel Galatasaray'da değil miydi yahu

İki sene önce Fransa Milli Takımında Türkiye'ye karşı oynamıştı. Belki oradan çağrışım yapmıştır.

Sayfa 7 / 46 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri