1 ile 30 arası toplam 79 sonuç

Konu: 17 yaş altı GS-FB derbisinde arbede çıktı

Hybrid View

Yapılanların savunulacak hiçbir tarafı yok,bu futbol magandaları bir an önce yakalanıp bütün çok uzun bir şekilde bütün spor müsabakalarına girememe cezalarını almalılar.

Önce o başlattı,o küfür etti,omuz attı diyip de ülkemizdeki fanatizmi,sporda şiddeti sorgulamak çok saçma oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    O ilginç teori dediğin şey benim demek istediğim zaten.Böyle omuz attı diye inip dövelim kafa yapısı her 3 maçtan birinde olay çıkartır.Sanki normal olan taraftarın yaptıkları da bizim oyuncunun yaptığı anormal.

Bizim amacımız zaten belli 17 yaşında gelmiş oyuncuların taraftarlar tarafından dayak yemesine bahane bulunmaması.

Ama yok omuz attı yok küfür etti ondan dövdüler kınayalım,sorgulayayım işte odur belli edilmemesi gereken amaç.Bunu savunduktan sonra gelip de ülkemizde fanatizm nereye gidiyor muhabbeti de hoş değil tabi.
    Hala savunma diyerek anladığınız yönündeki teorimi çürüttünüz. Demek ki hiçbir şey anlatamamışım.

O zaman şöyle basitçe anlatmaya çalışayım:

Yapılan bu rezilliği kesinlikle savunmuyorum. Suçlu kesinlikle o holiganlardır, en büyük cezalara çarptırılmaları da bir Galatasaray taraftarı olarak en büyük temennim.

Ancak, anlaşılmaz bir şekilde yapmaya devam ettiğiniz gibi, bu kalecinin de yaptığı/yapmak istediği şey kesinlikle affedilecek bir şey değil. 13-17 yaşında olması farketmiyor, o zaman 13-17 yaşındaki herkes kavga etsin, omuz atsın, adam dövsün, hatta ve hatta cinayet işlesin. Biz de o yaşlardan geçtik, ama her zaman karşımızda olana da saygı duymayı öğrendik.

Yarın belki omuz attığı o Galatasaray kaptanıyla birlikte Milli Takım için ter dökecek o kaleci. Ama ülkemizde omuz atma, tükürme, küfür etme, tehdit etme resmen bir gurur kaynağı gibi oldu.

Volkan seyirciye edep bölgesini gösterir, Sabri Emre'nin boğazını sıkar, Emre Sabri'ye ana avrat küfür eder, Arda Semih'i yumruklar.. Bu böyle sürüp gider.. Kulüpler arası nefret gittikçe artıyor ve hiçkimse de bunun önüne geçmek için birşey yapmıyor.

Bir üstteki paragrafta saydığım isimlerin hepsi bu olaylardan çok da uzun bir süre geçmeden Milli Takım kampında birlikte antreman yapıyor, birlikte yemek yiyor, birlikte eğleniyor.. Ama kendi formalarına döndüklerinde aynı nefret devam ediyor. Neden? İşte asıl incelenmesi gereken nokta bu bence..

Umarım şimdi daha açıklayıcı olmuştur..

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Yapılanların savunulacak hiçbir tarafı yok,bu futbol magandaları bir an önce yakalanıp bütün çok uzun bir şekilde bütün spor müsabakalarına girememe cezalarını almalılar.
    Bizim temennimiz de bu yönde.. Benim kulübümün adını bu şekilde kirletecek hiçkimseyi desteklemiyorum, aksine kınıyorum.

Mesaj Yetkileri