1 ile 30 arası toplam 79 sonuç

Konu: 17 yaş altı GS-FB derbisinde arbede çıktı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Güzel bir duyuru...

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Siz kendinizi onlarla özdeşleştiriyorsanız, daha diyecek birşey yok? SİZin yolunuz açık olsun? SİZ haklısınız.
    Ben şahsen kendimi kimseyle özdeşleştirmiyorum(ben şahsen hiçbir çocuğu dövmek için sahaya girmem), sadece demeye çalıştığım tüm suç bizim taraftarda değil zaten mantıklı düşünürseniz sizde anlarsınız; maç 1-1 gidiyor 17 yaş altı maçı maçta durup dururken taraftar sahaya mı inecek?Bana hiç mantıklı gelmiyor.Eğer siz bizim hiç suçumuz yok diyorsanız haksızsınız bence.Tamam suçun çok çok çok büyük oranı bizde kabul ediyoruz zaten diyorum cezamızı da en çok ne verilebiliyorsa versinler böyle olaylar yaşanmasın birdaha...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu işin takım, renk boyutuna girmeden, sadece 17 yaşındaki çocukların yeşil saha mücadelesi olmasını da geçtim, sokakta bile koca adamların gelip 17 yaşında çocukları linç etmeye kalktıklarını görsek nasıl tepki veririz ? Bu çocuklara dayak atan adamlar yarın gidip bu olayı kendi arkadaşlarına anlatsalar, eğer arkadaşları normal insanlarsa onlar bile tepki gösterir.

Sahada bazı gerginlikler olabilir, hatta abartayım sahada futbolcular tekme, tokat birbirlerine dalsalar dahi taraftar buna müdahil olamaz, olmamalı. Çünkü böyle olursa artık bu tip maçlar katliama dönüşebilir.

Umarım adalet önünde hakettikleri cezayı alırlar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri