Quote Originally Posted by namocuq View Post
Ben skin i indirdim.Dediklerinizi yaptım ama arka plan resimleri bi türlü gözukmuyo benim oyunum türkçe burda bahsettiginiz Use Skin Cache ve ReloadSkin On Confirm yazıları görüntü ve ses ayarlarının neresinde bulunuyo yardımcı olursanız sevinirim..
Arkadaşın dediği gibi sağ üst tarafta.

Olmuyo ne yaptıysam olmadı..
Show Background Pictures (Arkaplan Resimlerini Göster) seçeneği işaretli olmasa da ana arkaplan resmi çıkar, bende işaretli değil mesela.

ben darkstyle ı indirdim.onun arka planı resmi default olan gözukmuyo benim derdim bu.resimleri png olarak kaydettim ama gene bişi deişmedi.
Arkaplan resimleri JPEG formatında olmalıdır, .png yaparsanız çıkmaz.

Oyunda Skini seçebiliyorsanız herhangi bir ayar yapmaya gerek yok ve normalde arkaplan resminin çıkması lazım, yani ortada başka bir sorun var demek ki.

Şimdi; "\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2011\graphics" içerisinde backgrounds adında bir klasör var mı? Eğer bir grafik paketi yüklediyseniz ve bu klasör varsa bir çakışma yaşanıyor olabilir. Yani oyun bu klasördeki arkaplan resmine öncelik tanıyor olabilir. Birde Türkçe yama dışında başka birşey yüklediniz mi?

Eğer sorun yukarıda yazdığım da değilse o zaman görüntü & ses ayarları ekranının ekran görüntüsünü alıp buraya ekleyin bir bakalım.