1- En İyi Admin= Sekopej (Serkan abi 12 oy alarak yılın admini seçiliyor kutluyoruz kendisini.)
2- En İyi Üst Yönetici= GeNç KaRTaL (Şemsi abi rekor oy alarak 25 oyla yılın en iyi üst yönetici seçiliyor.Kutluyoruz kendisini.)
3- En İyi Yönetici= RaSenGan (12 oy ile en iyi yönetici olarak seçiliyorum.Teşekkür ederim herkese bu güzel ödül için.)
4- En İyi Erkek Üye= Börk & BaGa TaRKaN (6 oy ile Berk ve Mehmet abi en iyi erkek üye olarak seçiliyorlar kutluyoruz kendilerini.)
5- En İyi Bayan Üye= ayseeg (Bu kategoriye 3 arkadaşımız aday göstermiş.2 oy ile ayseeg en iyi bayan üye olarak seçiliyor.)
6- En İyi Araştırmacı= Perpetua (12 oy ile en iyi araştırmacı olarak Ömer abimiz seçiliyor.Tebrik ediyoruz.)
7- En İyi İmza= Zekirdek & Sleepwalker (Zekirdek = İstatistik mini etek gibidir � çok fazla şey gösterir ama esas görülmesi gereken şeyi göstermez - Alex FERGUSON , Sleepwalker = Fear can hold you prisoner. Hope can set you free)
8- En iyi Menajer= GeNç KaRTaL (FM Liglerini domine eden Şemsi abi yılın en iyi menajeri olarak seçiliyor.)
9- En Taktik Bilgili= Walter Sakana(Gabi abi İlhan abiyi geçerek 7 oy ile bu ödülü kazanıyor.)
10- En Karizma Üye Adı= EndoplazmiK RetikuluM (7 oy ile Emir kazanıyor ödülü.Bu ödülü başkası kazanamazdı zaten)
11- En Sevilen= RaSenGan (En sevilen 12 oy ile ben seçilmişim.Teşekkür ederim herkese.)
12- En Bilgili= Perpetua (13 oy ile Ömer abi en bilgilimiz seçiliyor.Tebrik ediyoruz kendisini.)
13- En Yakışıklı/Karizmatik= Vieri (Yıllandır değişmiyor ve Mustafa abi yine bu ödülü kazanıyor.=
14- En Sakin= Sekopej (11 oy ile Serkan abi en sakinimiz seçiliyor.İnşallah askerden döndüğünde değişmemiş olur bu özelliği (: )
15- En Komik= Aydın (En komik yine Aydın abi seçiliyor.Ama az daha mehmetd onu geçiyordu.)
16- En Ciddi= DisCo (15 oy ile açık ara en ciddi Burak abi seçiliyor.)
17- En Aktif= RaSenGan (17 oy ile en aktif ben seçilmişim.Teşekkür ediyorum.)
18- En Anlaşması Zor= Xacubona (9 oy ile Mustafa en anlaşması zor kişi seçiliyor.)
19- En Duygusal= İlhan (3 oy ile en duygusal İlhan abi oluyor.)
20- En Sabırlı= Sekopej (14 oy alarak en sabırlımız Serkan abi seçiliyor.)
21- En Çok Yüz Yüze Görüşmek İstediğiniz= Börk (8 oy alarak en çok yüz yüze görüşülmek istenen kişi Berk oluyor.)
22- En Fanatik= Bjk4ever (13 oy alarak açık ara en fanatiğimiz oluyor.)
23- En Fair(Rakip takıma saygılı)= Sekopej & TR.CaPTaiN (6 oy alan Serkan abi ve Muhammed abi en rakip takıma saygılı kişi olarak seçiliyorlar.)
24- En İyi Futbol Yorumcusu= TR.CaPTaiN (8 oy ile en iyi futbol yorumcusu Muhammed abi oluyor.)
25- En Yardımsever= Uchiha İtachi (8 oy ile en yardımsever bilgisayar uzmanımız Yaşar abi oluyor.)
26- En Online= RaSenGan (11 oy ile en online ben seçilmişim.Teşekkürler.)
27- En İyi Bölüm= Kariyer Hikayeleri (6 oy ile en iyi bölüm Kariyer Hikayeleri bölümü oluyor.)
28- En Beğendiğiniz Konu= Turksportal'dan Enstantaneler (3 oy ile enstantaneler konusu en beğenilen konu seçiliyor.)
29- En Yararlı Konu= Oyun İçi Bilgi Alışverişleri & Forum Kuralları (İki konu da 3 oy alarak bu ödülü kazanıyor.)
30- En İyi Kariyer= Nannar - Dinarspor (4 oy ile en iyi kariyer olarak Hasan Hüseyin hocamızın kariyeri seçiliyor.)
31- En Çok Açılmasını İstediğiniz Bölüm= Yeni Site (Bizler de sabırsızlıkla açılmasını bekliyoruz yeni sitemizin.)
32- Yılın En Çok Gelişim Kaydedeni= RaSenGan (22 oy alarak yılın en çok gelişim kaydedeni seçilmişim.Demek ki yavaş yavaş adam oluyorum)
33- Turksportal'da Yılın Kişisi= GeNç KaRTaL (8 oy ile yılın kişisi Şemsi abi seçiliyor.Tebrik ediyoruz kendisini.)

)
Alıntılı Yanıtla

Ama neyseki memleketimizle yaptığımız kariyer bize bir ödül getirmiş.... Oscar alan tüm menajerleri tebrik eder, bana oy veren tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım... Bakalım gelecek yıl neler olacak
Ödül alanları tebrik ediyorum.