Sayfa 409 / 1204 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon
12,241 ile 12,270 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Teknik direktöre küfür etmek çok normal bir olaymış gibi konuşuyorsun. O yerli kardeşlerden herhangi biri hatalı bir pas yapsa bile sapına kadar eleştirmeyi biliyorsunuz. Şu yabancı hayranlığını bırakalım bi zahmet.

Hadi son senesinde Kaptan "yerli kardeşleri" için bitirdi diyelim. İlk senesinde çok mu farklıydı Lincoln tavır olarak? İkinci senesinin ilk devresi dışında ne hayrını gördük Lincoln'ün?

Koskoca bir efsaneden bahsederken küçümser bir tavr takınmanı da yaşının bu efsaneyi efsane olduğu zamanlarla hatırlamaya yetmemesine bağlıyorum.
    yabancı hayranlığı değil benimki iyi oyuncu hayranlığı nası bi hakan ünsala ümit davalaya hakan şükür e hasan şaş a hayransam lincoln e de o yüzden hayranım sen tutupta yerli kardeşlerin dedi diye baros lincoln kewell gibi ilk yarıdaki neredeyse bütün gollerinde payı olan adamları takıma küstürmemelisin tabi büyük teknik direktörsen egon için adamları kadro dışı bırakıyosan lincoln ü çıkarıp mehmet güveni alıyosan büyük teknik direktör değilsin ben burda bülent korkmazın oyunculuğuna laf etmiyorum teknik direktörlüğüne ediyorum ki konumuzda lincoln ün performansıydı bülent korkmaz onu küstürmeseydi lincoln performansını çok çok iyi sürdürcekti sadece skibbe döneminde iyi olmucaktı yani bordo maçını bidaha izle derim ben bide ondan sonraki maçları

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Tartışmaya gerek yok arkadaşlar sakin olalım

Biglia gelirse muhteşem bir transfer olur orta saha için muazzam bi isim

Bu arada LigTV'de gördüm dünyaca ünlü bir golcü adı sır gibi saklanan bi isim TT Arena açılışında tanıtılabilirmiş.Bakalım haber doğruysa kim geleceğini cidden merak ediyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Newels old boys'un sitesinde Formicanın Galatasaraya transfer olduğu yazıyormuş galiba

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Tartışmaya gerek yok arkadaşlar sakin olalım

Biglia gelirse muhteşem bir transfer olur orta saha için muazzam bi isim

Bu arada LigTV'de gördüm dünyaca ünlü bir golcü adı sır gibi saklanan bi isim TT Arena açılışında tanıtılabilirmiş.Bakalım haber doğruysa kim geleceğini cidden merak ediyorum
    o adam Mutu
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    o adam Mutu
    hiç zannetmiyorum Özgür

6. Default

Bogdan Stancu haberleri görmüştüm o olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Facx View Post
    yabancı hayranlığı değil benimki iyi oyuncu hayranlığı nası bi hakan ünsala ümit davalaya hakan şükür e hasan şaş a hayransam lincoln e de o yüzden hayranım sen tutupta yerli kardeşlerin dedi diye baros lincoln kewell gibi ilk yarıdaki neredeyse bütün gollerinde payı olan adamları takıma küstürmemelisin tabi büyük teknik direktörsen egon için adamları kadro dışı bırakıyosan lincoln ü çıkarıp mehmet güveni alıyosan büyük teknik direktör değilsin ben burda bülent korkmazın oyunculuğuna laf etmiyorum teknik direktörlüğüne ediyorum ki konumuzda lincoln ün performansıydı bülent korkmaz onu küstürmeseydi lincoln performansını çok çok iyi sürdürcekti sadece skibbe döneminde iyi olmucaktı yani bordo maçını bidaha izle derim ben bide ondan sonraki maçları
    10 kişi kalan takımda kimleri çıkarabilirdik gel bir göz atalım:

De Sanctis: Kaleci, çıkmaz.
    Sabri: Sağ bek, çıkmaz.
    Emre Aşık: Atılan oyuncu, stoper. Yerini bir şekilde doldurmak gerek.
    Hakan Balta: Stoper, çıkmaz.
    Volkan Yaman: Sol bek, çıkmaz.
    Barış Özbek: Defansif orta saha, enerjik bir oyuncu. 2 kişilik pres yapabilir, çıkmaz.
    Ayhan Akman: Defansif orta saha, pres gücü yüksek, çıkmaz.
    Arda Turan: Mevkii itibariyle çıkarılması düşünülecek 3 oyuncudan biri. Presi var, defansa yardıma gelir. 10 kişi kaldığınızda skoru da tutmanız gerekiyorsa çıkmaz.
    Harry Kewell: Stopere çekilde, başka stoper oynayabilecek adam yok, çıkmaz.
    Cassio Lincoln: Çıkarıldı, yerine orta sahayı tutup skoru koruması için bir defansif orta saha alındı.
    Shabani Nonda: Çıkabilecek 3 oyuncudan bir diğeri. Tek forvet, gole en yakın ayak. Sürpriz bir pozisyon bulma şansı var. En azından bir gol ayağım olsun diyorsanız çıkmaz.

Bu durumda Lincoln'ün oyundan alınması en mantıklı seçenek. Lincoln zaten pres gücü olan bir oyuncu değil, kanat veya forvet oynayabilecek kadar hızlı veya güçlü de değil.

Üstelik de o maçtan almamız gereken sonucu almışız, evimizde alacağımız herhangi bir galibiyet bizi bir üst tura çıkaracak. Yani skorun korunması gerekiyordu, yapılan değişiklikle amaca ulaşıldı. Bülent Korkmaz'ın o maçta yanlış yaptığı bir nokta göremiyorum.

Bu durumda Lincoln hangi akla hizmet hocasına küfreder? Bülent Korkmaz'ın efsane olması boyutunu filan geçtim yani, herhangi bir hoca olarak düşünsek bile Lincoln'ün yaptığı bu iş hatalı bir iştir, zaten daha önceden de birçok vukuati olan Lincoln'ün kendi ekmeğiyle oynamasıdır.

Kalkıp da bu tip bir insan için Büyük Kaptan'a laf edilmesinedir tepkim. Teknik direktörlük yanını beğenmeyebilirsiniz, ancak bir efsaneyi bir şarlatan için harcamak çok fazla olmuyor mu? Hep aynı hataya düşmüyor muyuz?

Başlığa dönersek, Formica transferi bana biraz Carrusca'yı andırır gibi. Onun hakkında da çok iyi şeyler duyduk. Ancak zayıfın da altında bir fiziğe sahip olduğu için, şahane bir tekniği olmasına rağmen bu ligde tutunamadı. Umarım Formica da aynı yola çıkmaz..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

10 kişi kalan takımda kimleri çıkarabilirdik gel bir göz atalım:

De Sanctis: Kaleci, çıkmaz.
    Sabri: Sağ bek, çıkmaz.
    Emre Aşık: Atılan oyuncu, stoper. Yerini bir şekilde doldurmak gerek.
    Hakan Balta: Stoper, çıkmaz.
    Volkan Yaman: Sol bek, çıkmaz.
    Barış Özbek: Defansif orta saha, enerjik bir oyuncu. 2 kişilik pres yapabilir, çıkmaz.
    Ayhan Akman: Defansif orta saha, pres gücü yüksek, çıkmaz.
    Arda Turan: Mevkii itibariyle çıkarılması düşünülecek 3 oyuncudan biri. Presi var, defansa yardıma gelir. 10 kişi kaldığınızda skoru da tutmanız gerekiyorsa çıkmaz.
    Harry Kewell: Stopere çekilde, başka stoper oynayabilecek adam yok, çıkmaz.
    Cassio Lincoln: Çıkarıldı, yerine orta sahayı tutup skoru koruması için bir defansif orta saha alındı.
    Shabani Nonda: Çıkabilecek 3 oyuncudan bir diğeri. Tek forvet, gole en yakın ayak. Sürpriz bir pozisyon bulma şansı var. En azından bir gol ayağım olsun diyorsanız çıkmaz.

Bu durumda Lincoln'ün oyundan alınması en mantıklı seçenek. Lincoln zaten pres gücü olan bir oyuncu değil, kanat veya forvet oynayabilecek kadar hızlı veya güçlü de değil.

Üstelik de o maçtan almamız gereken sonucu almışız, evimizde alacağımız herhangi bir galibiyet bizi bir üst tura çıkaracak. Yani skorun korunması gerekiyordu, yapılan değişiklikle amaca ulaşıldı. Bülent Korkmaz'ın o maçta yanlış yaptığı bir nokta göremiyorum.

Bu durumda Lincoln hangi akla hizmet hocasına küfreder? Bülent Korkmaz'ın efsane olması boyutunu filan geçtim yani, herhangi bir hoca olarak düşünsek bile Lincoln'ün yaptığı bu iş hatalı bir iştir, zaten daha önceden de birçok vukuati olan Lincoln'ün kendi ekmeğiyle oynamasıdır.

Kalkıp da bu tip bir insan için Büyük Kaptan'a laf edilmesinedir tepkim. Teknik direktörlük yanını beğenmeyebilirsiniz, ancak bir efsaneyi bir şarlatan için harcamak çok fazla olmuyor mu? Hep aynı hataya düşmüyor muyuz?

Başlığa dönersek, Formica transferi bana biraz Carrusca'yı andırır gibi. Onun hakkında da çok iyi şeyler duyduk. Ancak zayıfın da altında bir fiziğe sahip olduğu için, şahane bir tekniği olmasına rağmen bu ligde tutunamadı. Umarım Formica da aynı yola çıkmaz..
    tamam dostum sakin olda ben küfr etmesi hoş demedim hiç bi zaman bülent korkmaz ın lincoln ü kazanmaya çalışmamasına da laf etmedim adamın performansına niye laf ediyosunuz dedim ki hoştur lincoln nondadan yavaşmı ?

bu arada konuya gelceksen formica bana göre doğru ve sürekli olarak kullanılırsa çok iyi olucaktır carrusca ya benzetenler olabilir ancak bana göre carrusca da çok teknik ve iyi bi oyuncuydu

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

tamam dostum sakin olda ben küfr etmesi hoş demedim hiç bi zaman bülent korkmaz ın lincoln ü kazanmaya çalışmamasına da laf etmedim adamın performansına niye laf ediyosunuz dedim ki hoştur lincoln nondadan yavaşmı ?

bu arada konuya gelceksen formica bana göre doğru ve sürekli olarak kullanılırsa çok iyi olucaktır carrusca ya benzetenler olabilir ancak bana göre carrusca da çok teknik ve iyi bi oyuncuydu
    Lincoln Nonda'dan yavaş değil, ancak Nonda güçlü bir oyuncu. Bu tip bir durumda forvet oynamak için bu iki özellikten en az birinin olması gerekli, ya çok hızlı olacaksın ya çok güçlü, ya da ikisi birden. Lincoln'de ikisi de yoktu, üstelik 58. dakikada oyundan alındı, yani yavaş yavaş yorulmaya da başlamıştı. Nonda'da en azında güç vardı, topu belli bir süre saklayabilecek güce sahipti Nonda. Ben de Lincoln'ün oynamak istediği zamanki performansına laf etmedim, sadece Bülent Korkmaz konusuna fazlaca üzülüyorum sanırım.

Carrusca'yı beğenmiyorum demedim bu arada, ama Carrusca'nın da bir şekilde bu ligde tutunamadığı ortada. Bu lig bu tip oyuncular için fazla sert bir lig, tutunmaları çok zor oluyor. Umarım Formica aynı yola çıkmaz, kendisini hiç izlemedim ama anlatıldığı kadarıyla fiziği güçlü bir oyuncu değil Formica.. Neyse hayırlısı neyse o olsun..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Lincoln Nonda'dan yavaş değil, ancak Nonda güçlü bir oyuncu. Bu tip bir durumda forvet oynamak için bu iki özellikten en az birinin olması gerekli, ya çok hızlı olacaksın ya çok güçlü, ya da ikisi birden. Lincoln'de ikisi de yoktu, üstelik 58. dakikada oyundan alındı, yani yavaş yavaş yorulmaya da başlamıştı. Nonda'da en azında güç vardı, topu belli bir süre saklayabilecek güce sahipti Nonda. Ben de Lincoln'ün oynamak istediği zamanki performansına laf etmedim, sadece Bülent Korkmaz konusuna fazlaca üzülüyorum sanırım.

Carrusca'yı beğenmiyorum demedim bu arada, ama Carrusca'nın da bir şekilde bu ligde tutunamadığı ortada. Bu lig bu tip oyuncular için fazla sert bir lig, tutunmaları çok zor oluyor. Umarım Formica aynı yola çıkmaz, kendisini hiç izlemedim ama anlatıldığı kadarıyla fiziği güçlü bir oyuncu değil Formica.. Neyse hayırlısı neyse o olsun..
    üst kısma değinmek istemiyorum artık ta carrusca ya benzeten bi sen değilsin ki niye üstüne alındın

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

üst kısma değinmek istemiyorum artık ta carrusca ya benzeten bi sen değilsin ki niye üstüne alındın
    Alıntı yaptığın mesajda o kısım da olunca ona cevap olarak yazdın sandım

Twitter da cok iyi bi oyuncuyla ilgilendigimiz konusuluyor transfer olursa bomba olacakmis. Yine ayni kisi R10 icin yillik 8.5 milyon euro istendigini bu miktarin cogunu sponsor öderim demis ama Adnan Polat kabul etmemis.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

http://www.youtube.com/watch?v=EZVKA6U5o7I

ufuk ve aykut a yapılmalı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Teknik direktör Hagi'nin "10 Ocak'da transferi bitirmiş olmalıyız" açıklamasına paralel, Galatasaray transferlerini bitirmek üzere..

Kazım Kazım ve culio'dan sonra Galatasaray'da transferin 3. ismi ADRİAN MUTU oldu..

TSN daha önce verdiği haberde , Florya'daki görüşmeden sonra, Sezgin'in , Başkan Polat ile görüşüp, Becali'nin teklifini aktarıp nihai kararın verileceğini açıklamıştı.

Nitekim o görüşme sonunda Sezgin, başkan Polat'ın da onayı ile son teklifi Becali'ye iletti ve BU BİZİM SON KARARIMIZ, OLURSA OLUR, YOKSA ELİMİZDEKİ ALTERNATİFLERE BAKACAĞIZ dedi..

Kısa süren görüşme sonrasında MUTU İÇİN ANLAŞMA SAĞLANDI..

TSN istihbarat kaynaklarının verdiği bilgiye göre FAKS YOLU İLE İMZALAR ATILDI..

Mutu Antalya kampına katılmayacak. Direk olarak Florya'ya, yani İstanbul'a gelecek.

Mutu'nun Pazartesi ya da Salı günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor.. TSN bu konuda da kesin tarih ve saati öğrenmek için istihbaratlarına devam ediyor..

NE KADAR ALACAK..
    TSN kaynaklarının verdiği bilgiye göre bu sezon sonuna 1 milyon euro alacak olan MUTU ile ÜÇ YILLIK ANLAŞMA SAĞLANDI..
    Mutu'ya diğer yıllarda ARDA TURAN'a ödenen rakam olan 2 MİLYON EURO ödenecek, Rumen futbolcu maç başına 15 bin euro alacak..

FORMİCA GERİ KALABİLİR..
    Cüneyt Tanman'ın ısrarla transfer edilmesini istediği Formica'nın da transferinin bir kaç gün içinde bitmesi beklenirken, Mutu transferinden sonra Formica'nın askıya alındığı da gelen bilgiler arasında...

TSN ÖZEL HABER..
    TSN son dakika olarak girmiş sitesine haberi...

Bütün keşler, fanteziciler bizde toplanıyor maşallah Ama adamlar dediklerini yaptılar operasyon yapıcaz dediler dünya futbolunu temizlemeye başladılar sırada Adriano var
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    TSN son dakika olarak girmiş sitesine haberi...

Bütün keşler, fanteziciler bizde toplanıyor maşallah Ama adamlar dediklerini yaptılar operasyon yapıcaz dediler dünya futbolunu temizlemeye başladılar sırada Adriano var
    jo da geri gelsin tam olur valla

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Jo'dan önce Kezman var, zaten kontratı feshedilmişti bir ara.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Beyler makarayı geride bırakalım artık diyorum

18. Default

http://www.youtube.com/watch?v=EZVKA6U5o7I

ufuk ve aykut a yapılmalı
    süper ötesi 3 topu aynı anda çıkardığı oldu maşallah

Traore G.Saray'da

Sarı-kırmızılılar hava toplarında rakip savunmaların kabusu olan Fildişili golcünün işini bitirdi. Cluj'un 21 yaşındaki yeteneği Lacina Traore, peşinde birçok takım olmasına rağmen Hagi devreye girince G.Saray'ı seçti

Galatasaray transferde çıtayı giderek yükseltiyor. Önce Colin Kazım'ı, ardından Romanya'nın Cluj takımından Culio'yu renklerine bağlayan sarı-kırmızılı ekip şimdi de yine aynı takımın dev golcüsü Lacina Traore ile anlaştı. 2.03'lük boyuyla hava toplarında rakip savunmaların kabusu olan Fildişili futbolcu, Arsenal, Napoli, Blackburn, Hamburg ve PSG gibi kulüplerin de kendisiyle yakından ilgilenmesine rağmen tercihini Galatasaray'dan yana kullandı. Henüz 21 yaşındaki Traore'nin Galatasaray'ı seçmesinde Hagi faktörünün belirleyici olduğu belirtildi.

Sarı-kırmızılı yönetimin, Hagi'nin ısrarla istemesi üzerine anlaşma sağladığı Traore'yi her an resmen açıklaması bekleniyor. Cluj'la sözleşmesi 2015 yılında bitecek olan genç oyuncu için Galatasaray'ın ne kadar bonservis bedeli ödeyeceği ise gizli tutuluyor. Bu sezon Romanya liginde 13 maçta 7 gol atan Traore, Şampiyonlar Ligi'nde de 12 karşılaşmada 4 kez fileleri sarsarak dikkatleri üzerine çekti. Hava toplarında olduğu kadar uzaktan attığı şutlarla da son derece etkili olan Traore için "İleride Avrupa'da adından çok söz ettirecek bir yıldız adayı" yorumu yapılıyor.

Kaleye de Almunia geliyor
    İyi bir kaleci arayan G.Saray'ın Arsenal'li Almunia'da mutlu sona ulaşmak üzere olduğu ileri sürüldü. İngiltere'nin Lancashire Telegraph gazetesine göre, bu sezon fazla forma şansı bulamayan 33 yaşında ve 1.91 metre boyundaki kaleci G.Saray'a transfer olacak.

İki görüş
    Popescu (Galatasaraylı eski futbolcu)
    Asist yönü kuvvetli
    Öncelikle yaşının genç olması büyük avantaj. Galatasaray gibi göz önünde olan bir takımda büyük gelişme sağlar. Devasa boyuna rağmen teknik ve takipçi. Her iki ayağıyla da gol atabiliyor. Orta sahada, forvet arkasında ve kanatlarda da oynayabilir. Uzun boyuna rağmen vücut dengesi mükemmel. Karşı karşıya olduğu pozisyonlarda çekingen değil. Ayrıca isabetli şutlar da atıyor. Bu sezon az gol attığına bakmayın, golden çok asist yönü kuvvetli. G.Saray onu satarken de büyük kazanç sağlar.

Engin Fırat (Fotomaç yazarı, teknik direktör)
    Adebayor gibi

Romanya ligini yakından takip ettiğim için Traore'yi de iyi tanıyorum. Kendisi için "Adebayor da Hakan Şükür'ün asist yapan, forvet arkası oynayanı" da diyebiliriz. Gençliği en büyük artısı. Galatasaray'da havasını bulursa çok iş yapar. Hırslı ve enerjik.

FOTOMAÇ

İnşallah hadi bakalım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yanlız kaynağın fotomaç olması her ne kadar ümitlerimi yıksada traore gelirse mükemmel olur

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Almunia İngiliz medyasında da çıkmış sanırım.

Fotomac haberlerine inanmayin. Sallamis yine..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hakan Şükür'ün asist yapanı? Hakan Şükür son sezonunda 11 gol 7 asistle oynadı

Almunia söylentileri var sakatti degil mi son haftlalarda?

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Almunia haberi, GOAL Almanya'da çıkmıştı.
    http://www.goal.com/de/news/968/tran...en-um-arsenals

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Almunia gelirse güzel olur gibi. Bu arada Belçika basını Biglia transferinin gerçekleşmediğini yazmış.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

almunia iyi kaleci arsenal birakirsa gelir neden olmasin.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Biglia'nin menajeri Belcika sitesine aciklamalar yapti. GS ile Anderlecht anlasamamis ve cumartesi gunu transfer kapanmis net olarak. GS teminat mektubu vermek istememis, Anderlecht de gecmiste garanti vermeyen kuluplerle sikinti yasadigi icin boyle bir transfere izin vermemis.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Anlaşsalar şaşardım zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tvde de sakatlık engeli olduğu için cayıldığını söylemişlerdi...

Mesaj Yetkileri