1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Hiç Maçta Kaleciniz Sakatlandı mı? Milli Takım'da Neden Maaş Ödenmiyor?

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Vallaha benim buradan çıkardığım hiçbir şey anlamadığım.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Vallaha benim buradan çıkardığım hiçbir şey anlamadığım.
    zannedersem bu dediğn bana,bir daha anlatayım anlaşılır şekilde

1-kaleci sakatlanabiliyor demek istedim,2.kaleciyi bulundur+ilave olarak güç antremanını düşürmemeli.

2-hem milli takımdan hemde klüp takımından maaş alınca karışıklık olabilir (kargaşa) demek istedim,bir de espri yaptım(milli duygular var ne parası )

3-id ile de aranabilmeli dedim ama yoksa böyle arar dedim biraz espri ile.

4-benim kariyerlerimin hepsi tr de idi ve stad görmedim(editörden eklenenler hariç) ve zor olduğunu demek istedim.

5-sadece o bölgenin çalıştırması değil,diğer özellikleri de önemli demek istedim
    bu özellikler de disiplin,determination,motivating.

adam yönetimi ise menager,asistan menager hatta koçlar da da olması gereken bir şey,
    benim editörden eklediğim bir personelin bu özellikleri düşüktü ve oyun onu gözlemci olarak gördü örneğin.

umarım daha anlaşılır olmuştur.

demek ki ne yapıyormuşuz editörden tüm maçları 10-0 kazanılmış olarak ayarlayıp lig tablosunda kendimize +200 puan ekliyormuşuz böyle daha kısaydı dostum ya çok fazla editörü kullanmışsın . yinede sağol yorumun için ; personeller için önerini dikkate alacağım

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by mad butcher View Post
    demek ki ne yapıyormuşuz editörden tüm maçları 10-0 kazanılmış olarak ayarlayıp lig tablosunda kendimize +200 puan ekliyormuşuz böyle daha kısaydı dostum ya çok fazla editörü kullanmışsın . yinede sağol yorumun için ; personeller için önerini dikkate alacağım
    o kadar da değil artık
    ama bu takımla maç kaybetme yada berabere kalma durumunda maçtan çıkma vardır
    çaktırma

Mesaj Yetkileri