1. soru : maç esnasında hiç kaleciniz sakatlandı mı ?
bayağı bir sezon ilerledim böyle bir sorun yaşamadım ,, yedekleri seçerken kaleci almıyorum bu yüzden . şimdi kaleci antremanlarını düzenliyordum güçden düşürüp başka özelliklere ekleyeceğim ama bu soru aklıma takıldısizde hiç oyuncunuz maçta iken sakatlandı mı ?
2. sorum ise , milli takımı yönetirken neden bize maaş ödenmiyor ?
3. sorum ise : benzersiz id ile nasıl oyuncu aranır? , mesela forumda oyuncu platformunda alex adında bir oyuncu tanıtılıyor , 2016 yılındayız , bu oyuncu transfer olduysa bulmak zorlaşır yani aramadan o oyuncuyu aradığımızda alex adında tonla oyuncu çıkar :F forumda oyuncuyu tanıtırken şablon olarak benzersiz id leri eklesek -- ve aramada benzersiz id yi yazarak oyuncuyu bulmak mümkün mü bunu soracaktım .d
4. sorum ise ; hiç stad inşaa ettiren oldu mu ? ne kadarlık bir harcama yaptınız bunun için
5. soru : personellerde adam yönetimi ne kadar önemli , yani atak - teknikseli 20 olan bir personel , adam yönetimi 1 ise , yeterince oyuncuya o bilgiyi aktaramaz mı ?

5 soru
 5 soru

Alıntılı Yanıtla
  Alıntılı Yanıtla 

Originally Posted by martymcfly
 Originally Posted by martymcfly

) ve değiştirmek için ekranına gitmek durumunda kaldım,değiştirdim 2.kaleciyle,başla dedim başlamıyor bi daha başla dedim başlamadı bende ne oldu gene mi sorun yaptı herhalde oyun bozuldu şimdi oyundan atar derken bi de ne göreyim:2.kaleci de sakatlanmış
) ve değiştirmek için ekranına gitmek durumunda kaldım,değiştirdim 2.kaleciyle,başla dedim başlamıyor bi daha başla dedim başlamadı bende ne oldu gene mi sorun yaptı herhalde oyun bozuldu şimdi oyundan atar derken bi de ne göreyim:2.kaleci de sakatlanmış tabi derhal oyundan çıktım ve bi daha oynadım,yani olabiliyor kaleci sakatlanması ve güç te önemli tabii.
 tabi derhal oyundan çıktım ve bi daha oynadım,yani olabiliyor kaleci sakatlanması ve güç te önemli tabii. paranın ne önemi var canım örneğin bizimkiler sırf milli duygularla oynar
 paranın ne önemi var canım örneğin bizimkiler sırf milli duygularla oynar 

yavaş yavaş gelişirsek 60 larda belki
 yavaş yavaş gelişirsek 60 larda belki