Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 327 sonuç

Konu: Ali Sami Yen Spor Kompleksi - Türk Telekom Arena

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bir açıklamada Başmüzakereci Egemen Bağış ve ona bağlı AB Genel Sekreterliği’nin müşaviri Yasin Ekrem Serim den geldi

[B]Cumhurbaşkanı Gül’ün ve Başbakan Erdoğan’ın stadı dolduran taraftarlar tarafından protesto edilmesi tartışılmaya devam ediyor.

Başbakan Erdoğan yapılan protestolardan sonra stadı bakanlarla birlikte terk etti.

ODATV'nin haberine göre, protestoya tepki duyan bakanlardan Egemen Bağış, şunları söyledi:
    “Bu yapılan nankörlük, sayın başbakanımızın bu stadın yapılışında büyük emeği var. Defalarca durma noktasına gelen bu stat inşaatı, başbakanımız sayesinde devam etti ve böyle mükemmel bir tesis ortaya çıktı.”

Haberin aktörü Yasin Ekrem Serim.
    Last edited by DisCo : 16.Ocak.2011 at 23:31

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Ne güzel değil mi? Vefasız Galatasaray, başbakanı da ıslıkladı, Fatih Terim'i de kızdırdı falan filan.
    Güzelliğini bilmemde vefasızlık doğru olmuş

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Güzelliğini bilmemde vefasızlık doğru olmuş
    Tamamen Fatih Terim'in sinirinden kaynaklandığını düşünüyorum. Gidip gösterilen yere sakince oturabilirdi ancak sinirli bir yapısı var.

Vefasız olsak sene ortasında Fatih Terim'e teklif götürmezdik.

Ayrıca, Ali Sami Yen arazisiyle ilgili cevabı da önceki sayfada verdim.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Herkes rant peşinde taraftar dışında kimsenin umurunda değil statmış başarılarmış güzel futbolmuş peh..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bunu burda tartışıyorsunuz anlamıyorum yani sonuç olarak ne olacak ? Adnan Polat aa Turksportal'da böyle yazmışlar özür dilemem lazım yada Başbakan haklısınız çocuklar falanmı diyecek. Bence tamamen gereksiz tartışmak zaten birbirinize fikirlerinizide kabul ettiremeyeceksiniz.

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Bunu burda tartışıyorsunuz anlamıyorum yani sonuç olarak ne olacak ? Adnan Polat aa Turksportal'da böyle yazmışlar özür dilemem lazım yada Başbakan haklısınız çocuklar falanmı diyecek. Bence tamamen gereksiz tartışmak zaten birbirinize fikirlerinizide kabul ettiremeyeceksiniz.
    Ee o zaman kimse hic bir yerde konusmasin. Dondurmak Gaymak'daki sosyalist rolündeki abimizin dedigi gibi "kardeşim meyhanede yapma, devlet dairesinde yapma, sendikada yapma, okulda yapma, dernekte yapma ya helada mı yapecez biz bu siyaseti? sadece tüsiatta mı yapılcek bu siyaset?" Kendi düsüncelerimizi de söyleyemiceksek artik...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Tartışmanın tek amacı karşındakine fikrini kabul ettirmek değil ki, burada bu konuyu okuyanlardan birisi bile öğrendiyse Aslantepe'nin rant, peşkeş yada hediye olmadığını ben mutlu olurum. Yazılanlardan bir çıkarım kazanmak amaç, karşılıklı fikir paylaşımı. Senin mantığınla bakarsak olaya forum olayı baştan sakat.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ne stadmış yahu.Çekemeyenlere gün doğdu bu olaylar sayesinde.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Nokta... Ama doğal karşılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Aynen hepsi hortladı..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

"KAMERALAR İNCELENECEK''

Protesto yapan kişilere, ''Bunlar Galatasaray camiasının içinden olan insanlar değildir. Bunlar milyonlarca Galatasaray taraftarının üyesi değillerdir'' sözleriyle tepki gösteren Adnan Polat, ''Kendilerini Galatasaraylı kabul etmiyoruz. Elimizde 200 stat, 40 polis kamerasının görüntüleri var. İncelemelerini emniyetle birlikte yapacağız ve bu insanları stadımıza sokmayacağız. Burada, ailelerin rahatlıkla gelip, günlerini geçirecekleri bir ortam yaratma isteği içindeyiz. Bozulmasına müsamaha etmeyeceğiz'' şeklinde konuştu.
    Football is simple,but Football Manager is not

Kimi inceleyecek yav sacmalamasin staddaki cogu kisi kendi davet ettikleri degil mi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Öncelikle stadyum galatasaray camiasına hayırlı olsun.Gelelim olaylara,adnan polat dahil başbakan yalakalığı yapmak için atıp tutan hatta hakaret eden o mevki sahibi insanlara yazıklar olsun.Ülkemizin geldiği durum işte,kraldan çok kralcılarla dolu.

Galatasaray başkanı olan Adnan Polat'ın yaptıgı daha da vahim bir şeydir.Hepimiz izledik 50bin kişi varsa 40bini yuhlamıştır.Sen çıkıp o taraftarlara atıp tutamazsın.Ayrıca çocuk kandırır gibi kameralardan bakıp ceza kesicez falan diyemezsin.Hangi birine ceza vereceksin bırak bu işleri.Ama finansal zekası calısıyo ya tüm kombinesi olanları suçlayıp kartlarını iptal eder tazminatta
    ödemez belki bu sayede 2 kez satar aynı koltukları ne zeki adam bu adnan polat.

Ben sadece Fatih Terim konusunda galatasaray'ı haksız buluyorum.Bu da siz seyircilerden kaynaklı değil yönetimle alakalı.Gerekirse başkan oturmaz Fatih Terim oturur protokolde,yapılan ayıptır.Detayları bilmiyorum tabi ama o insanı kapıdan çevirmemeleri gerekirdi ne olursa olsun.

Son olarak burda en çok muhalefet olan üye bence galatasaraylı olmadıgı için değil basbakan hayranı için böyle davranıyor.Fenerbahcelilik ile alakası yok yani durumun.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Olayın hiç bu kadar büyüyeceğini tahmin etmemiştim. Yuhlamayı hem Adnan'a hem Başbakana bekliyordum. Çünkü birisi tüm kredilerini doldurmuş , taraftarı takımdan soğutan birisi, diğeri her çeşit düşünceden olan insanların karşısına çıkıyor, onu sevmeyenlerin sayısı sevenlerin sayısından fazla olduğu illaki için protesto edilecekti.

Ben başbakana yapılan tepkiden çok Toki görevlisine takıldım. Yahu sen Galatasaray stadına gelip nasılda Galatasarayı küçültmeye çalışırsın ? Konuşmaya başlamasından belliydi zaten bişey olduğu. Bağıra bağıra konuşuyor sanki miting yapıyor. Taraftar da dalgaya vurdu her cümle sonunda "Oleeey" çekmeye başladı. Ama kimse onun böyle bir ortamda bu kadar saçmalayacağını düşünmüyordu heralde. Bende izlerken ekranın karşısında 1-2 saniye kalakaldım "Acaba ben mi yanlış anladım" diye düşündüm ama ıslıkları ve yuhlamaları duyunca anlaşıldı.

Görsel şovlara gelirsek çok güzeldi. Stada yakışır şekilde olmuş. Özellikle 11 formanın TT Arena çimenlerine gömülmesi güzeldi.

Maça gelirsek Ayhan yine yedi bitirdi beni Artık kızmıyorum gülüyorum. Başbakanın "Fenerin Türkiye kupası alamamasına alıştık artık. " dediği Galatasaray Taraftarıda bunlara alıştı artık

Suarez boş kaleye kaçırınca bilerek atmadı diye düşündüm ama bi sonraki pozisyonu (Ufuğun ayaklarıyla kurtardığı pozisyonu) görünce yanlış düşündüğümü anladım

Tribünler bu maçta çok sık bağırmadı. Sebebi taraftar sayısının az olması. 40 bin kişinin çoğu davetli zaten. Ama bağırdıkları zaman süper bağırdılar. Derbide çıkacak sesi düşünemiyorum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Toki başkanı Galatasaray Kongre üyesiymiş, fıkra gibi olay.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adnan Polat Ali Sami Yen stadinin kapanis macinda Fatih hoca istedigi mekanda oturur isterse sahaya cikar takimin basinda olur isterse oynar gibisinden bir laf etmisti kaynak nedir o konuda?

Galatasaray'ı sahipsiz mi sandınız.Başbakanın keyfini bekleyeceğimize Lise'nin bahçesinde oynarız.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Default "Galatasaray'ın Bir Kuruş Yatırımı Yok"

Başbakan, stadyum açılışında yaşanan protestoyla ilgili ilk yorumunu yaptı: ''600 trilyonluk yatırımın karşılığı bu olmamalıydı. Çok açık konuşuyorum, Seyrantepe'de A'dan Z'ye yapımında Galatasaray kulübünün bir Allah kuruşu yoktur. ''

Galatasaray'ın bir yatırımı yok,evet bu doğru.O "yuh"lamaların stadın karşılığı değil de,başka şeylerden olduğunu herkes biliyor.Türkiye'nin başbakanının yaptığı açıklamalar hiç yakışmamış.

Bir de Adnan Polat'ın bir sözü var ki akıllara zarar

Dün protesto edenleri stada bir daha almayacaklarmış.O kadar kombinesi olan adamlar var.Eğer olursa hepsinin mahkemeye verme şansı varmış.

"200 stadyum ve 14 polis kamerası incelenerek kişileri tespit edeceğiz ve stadyuma sokmayacağız"

Bu da Galatasaray'ın başkanı olamaz.Bir başkan stadı nasıl stadı terk eder ? Yazık gerçekten.Eğer o protesto edenleri de stada almazlarsa artık 10000'i aşmayan rakamlarla maçlara çıkarız.

Konuyu açmamın bir amacı yok ama en azından Adnan Polat'ı tartışmak istiyorum.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Default Fatih Altaylı: 'Ayıptır ayıp!'

İşte Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Fatih Altaylı'nın olaylı gece hakkında yazdıkları.

Galatasaray'a gerçekten bir haller oldu.
    Giderek kendinden, kendi ananesinden, kendi terbiyesinden uzaklaşmaya başladı.
    Dün Ali Sami Yen Telekom Arena'nın açılışında olan bitenler tüm Galatasaraylılar için utandırıcı bir olaydır.

Bir Başbakan, fikirlerine katılırsınız, katılmazsınız, tarzını seversiniz, sevmezsiniz kimse karışamaz. Sizin stadınızın açılışına gelmiş, konuğunuz, üstelik de açılışını yaptığınız stadın yapımında başından sonuna destek olmuş, organize etmiş, zorlamış hatta bu yüzden tepki toplamış, siz o Başbakan'ı yuhalayamazsınız.

Eğer yuhalayacak kadar kendinize, kulübünüze uzak buluyorsanız toplarsınız genel kurulunuzu ve dersiniz ki, Biz o stada gitmiyoruz. Biz onun yaptırdığı stadı istemiyoruz ve orada maç yapmayacağız Galatasaray'a hediye edilen bu stadı reddedersiniz.

Açılışına gitmek bir yana, açılışını yapmazsınız bile.

Sonra da Ali Sami Yen'i zaten iade etmiş olduğunuz için gidersiniz Kartal da mı, Güngören de mi neredeyse maçlarınızı oynarsınız.

Ama Başbakan'ı orada yuhalayamazsınız bu biiiiir!

İkincisine gelince.

Yahu bu bırakın Galatasaray'ı, Türklüğün ananesinde yoktur konuğa hakaret etmek.
    İnsanın evine kanlısı gelse dokunmaz, tek kelime etmez, sokakta vuracağı adam evine gelince biraz adam gibi adam olan ona dokunmaz, hakaret etmez. Hürmete layık değilse bile hürmet gösterir konukluğun hatırına.

Galatasaray taraftarının yaptığı büyük ayıptır.

Hem de en büyüğünden.

Ve bir şey söyleyeyim mi, Başbakan bunu ödetir Galatasaray'a.

O stadın ne yan yolları yapılır, ne başka bir şeyi bundan sonra.

Doğru mu yapar!

Bence doğru yapar.

Siz siyasetle sporu, siyasetle konukseverliği birbirine soktunuz mu, o da sokuverir.
    Bu hakkı da ona siz vermiş olursunuz.

Anladınız mı!

HTSPOR

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Hadi bakalım birazdan çıkar Siirt Köy Hizmetleri Kulübü Başkanı'da bir açıklama yapar: "Stadı terk ettim, başbakana yapılan ayıptır." diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bir stadyum açılışı yapıldı. İşin içine ister istemez siyaset karıştı. Sırf siyaset karıştı diye stadın güzelliğinden bahsedenleri veya yaşanan olayları konuşanları engellemek olmaz.

Konuyu tekrar tartışmaya açıyorum. Ancak sınırı bilmeden yorum yapanlara ve forumdaki kişilere, Galatasaray yönetimine, devlet büyüklerine herhangi bir hakaret içeren söz, ima olduğu takdirde gerekli işlemler yapılacaktır. Cümlelerinizi tartarak kurun sonrasında bu forum benim herşeyimdi olmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Tamamen Fatih Terim'in sinirinden kaynaklandığını düşünüyorum. Gidip gösterilen yere sakince oturabilirdi ancak sinirli bir yapısı var.

Vefasız olsak sene ortasında Fatih Terim'e teklif götürmezdik.

Ayrıca, Ali Sami Yen arazisiyle ilgili cevabı da önceki sayfada verdim.

Fatih Terime sene ortasında teklif götürmek mi vefa ?
    Last edited by DisCo : 16.Ocak.2011 at 21:54

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalniz stat inanilmaz gercekten zeminde biraz sıkıntı var dun herkes kayiyordu ama mac oynamaya inanilmaz elverisli bir atmosfer var. En buyuk korkum cekim kamerasinin Saracoglu'ndaki gibi uzak olmasiydi o da olmadi. Acikcasi ben cok begendim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Böyle bir stada kavuştuğumuz için çok şanslıyız.Gerçekten harika bir stad oldu.Birde yönetim değişse tadından yenmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Akustik de inanilmaz yalniz statta.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yalnız stadın Galatasaray'a ait olduğuna dair bir iz, işaret arıyorum bulamıyorum. O canımı sıkıyor. Stad boşken herhangi bir takımın stadıymış gibi bir görüntü var.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Yalnız stadın Galatasaray'a ait olduğuna dair bir iz, işaret arıyorum bulamıyorum. O canımı sıkıyor. Stad boşken herhangi bir takımın stadıymış gibi bir görüntü var.
    Koltukların sadece kırmızı olduğunu görünce ben de böyle düşünmüştüm.Stadın dış cephesinde Galatasaray amblemi var ama sanırım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fileler sarı kırmızı o yeter

Aslında koltuklar sap sarı olsa daha güzel olurdu.Yada orta kısma sarı koltuklarla Galatasaray yazısı şekli verilseydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen, bende koltuklarin uzerine Galatasaray yazilmasini beklerdim belki ilerleyen zamanlarda olur. Tribunler ve loca arasindaki serit bloklara led tabelalar gelecek daha NBA salonlarindaki gibi olacak adeta. Acilir kapanir catinin uzerinde de Galatasaray logosu olacak yuksek ihtimal.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Fileler sarı kırmızı o yeter

Aslında koltuklar sap sarı olsa daha güzel olurdu.Yada orta kısma sarı koltuklarla Galatasaray yazısı şekli verilseydi.
    Koltuk renkleri psikologlara danisilarak renklerin enerjisi dusunulerek yapilmis ki bence koltuk renkleri gercekten cok guzel. Koltuklarin uzerinde Galatasaray olmasa bile 1905 filan yazmali.

Evet, 2 Galatasaray logosunun arasinda Turk Telekom Arena yaziyor.

Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri