Öncelikle stadyum galatasaray camiasına hayırlı olsun.Gelelim olaylara,adnan polat dahil başbakan yalakalığı yapmak için atıp tutan hatta hakaret eden o mevki sahibi insanlara yazıklar olsun.Ülkemizin geldiği durum işte,kraldan çok kralcılarla dolu.
Galatasaray başkanı olan Adnan Polat'ın yaptıgı daha da vahim bir şeydir.Hepimiz izledik 50bin kişi varsa 40bini yuhlamıştır.Sen çıkıp o taraftarlara atıp tutamazsın.Ayrıca çocuk kandırır gibi kameralardan bakıp ceza kesicez falan diyemezsin.Hangi birine ceza vereceksin bırak bu işleri.Ama finansal zekası calısıyo ya tüm kombinesi olanları suçlayıp kartlarını iptal eder tazminatta
ödemez belki
bu sayede 2 kez satar aynı koltukları ne zeki adam bu adnan polat.
Ben sadece Fatih Terim konusunda galatasaray'ı haksız buluyorum.Bu da siz seyircilerden kaynaklı değil yönetimle alakalı.Gerekirse başkan oturmaz Fatih Terim oturur protokolde,yapılan ayıptır.Detayları bilmiyorum tabi ama o insanı kapıdan çevirmemeleri gerekirdi ne olursa olsun.
Son olarak burda en çok muhalefet olan üye bence galatasaraylı olmadıgı için değil basbakan hayranı için böyle davranıyor.Fenerbahcelilik ile alakası yok yani durumun.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly