Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Antalyaspor kazanır

4 20.00%
  • Fenerbahçe kazanır

11 55.00%
  • Berabere biter

5 25.00%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 57 arası toplam 57 sonuç

Konu: Antalyaspor - Fenerbahçe [18. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

alex o son dakikadaki pozisyonu nasıl kaçırır ?

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by ahmetnarin86 View Post
    alex o son dakikadaki pozisyonu nasıl kaçırır ?
    Kaçırır çünkü kampta oyunculara aşırı derecede fazla kondüsyon yüklenmiş yorgundur.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Gerçekten herkes çok biliyor yahu.Alex'i çıkarıp Özer'i alsa ki eminim yapmak istediği bu ama yapamıyo sayenizde eleştiriyosunuz.Alex'i maç sonuna kadar oyunda tutsa eleştiriyosunuz.Ne yapsın stoper falan mı değiştirsin son 15-20 dakikada hoca.

Kondisyon eleştirisine gelince Gökhan Emre Mehmet özellikle çok diri göründüler.Yarıda güzel kondisyon yüklenmiş evet.Alex ciddiyetsiz davrandığı için atamadı orada,kondisyonla alakası yok.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ciddiyetsizliğini kastetmiştim bende umarım ayağı sürçmüştür

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Alex bence yaşı nedeniyle 90 dakikayı zor kaldırıyor. Zaten hiç bir zaman kondisyonu yüksek bir oyuncu değildi. Ama son dakika bile olsa tehlike yaratabilen birisi, çıkarsan dert çıkarmasan ayrı dert.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

İdmandayım golü göremedim varsa biri koyabilirmi linki buraya :=)
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Gökhan'ın golunu 10-15 defa izledim abartısız. Atmış adam.

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    İdmandayım golü göremedim varsa biri koyabilirmi linki buraya :=)
    Profile gel Turgut profile gel

facebook.com/armamortale.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kötü maçtı. Doğru düzgün organize atak yok, pozisyon yok, ikili mücadelelerde saçma sapan kararlar veren hakem var vs.

Gökhan'ın golü muhteşemdi. Trabzon maçından önce herhangi bir kayıp zaten kötü olan moralleri iyice bozacaktı. 3 puan güzel oldu ama ilerisi için takımın ışık verdiğini söylemek zor.

Takımımıza tebrikler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3 puan almak güzel.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

maç 0-0 odaya giriyorum başkan bana feneri kötülüyor.evlat atar diyorum 30 sn sonra evlat aşırtıyor.başkan şokta. evlat'ı almak için çevirdiğim filmler geldi aklıma.süper senaryo,süper oyunculuk.süper casting ve figürasyon.tam oscarlık.bravo bize. via@ Zafer Önder Özen..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/Default.aspx?lgn=1

üye olarak golleri izleyebilirsiniz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bu tür maçları kötü oynayarak kazanmak da güzel..

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Ben Alex'i eleştrimedim. Alex bildiğimiz Alex ancak Brezilya sol beki sezonun geneline bakınca dökülüyorsa CSKA'da iyi oynayan Caner GS2de döküldükten sonra bizde de ayakta duramıyorsa hocanın suçudur bu kadar basit.

Ayrıca maç başladı baktım daha ilk 5 dakika bitti. Takımda hırs denen bi şey yok bana göre.Koşmaya hevesleri yok sanki.

Bir de Alex tabii ki çıkarılmaz benim eleştirim 2 forvetin 2 si de oyundan mı alınır hiç mi futbol bilmiyorsun . Alex'e ver iki kişi gerisi ileri çıksın son 5 dakika Fener baskı yesin yer tabi Forvet yok ileride .. Niang çıkmamalıydı. Golü korumak demek forvetsiz oynamak demek değildir aksine forvet yoksa gol yeme ihtimalin artar.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yalnız bugün beğenilmeyen Santos maçın en iyilerindendi..

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Yalnız bugün beğenilmeyen Santos maçın en iyilerindendi..
    Bende buna katılıyorum Niang'ın hemen hemen 0 yardımına rağmen solda bazı pozisyonları kesebildi.Özer girdikten sonra zaten oradan tehlikeli pozisyon verdiğimizi hatırlamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by The.Crow View Post
    Ben Alex'i eleştrimedim. Alex bildiğimiz Alex ancak Brezilya sol beki sezonun geneline bakınca dökülüyorsa CSKA'da iyi oynayan Caner GS2de döküldükten sonra bizde de ayakta duramıyorsa hocanın suçudur bu kadar basit.

Ayrıca maç başladı baktım daha ilk 5 dakika bitti. Takımda hırs denen bi şey yok bana göre.Koşmaya hevesleri yok sanki.

Bir de Alex tabii ki çıkarılmaz benim eleştirim 2 forvetin 2 si de oyundan mı alınır hiç mi futbol bilmiyorsun . Alex'e ver iki kişi gerisi ileri çıksın son 5 dakika Fener baskı yesin yer tabi Forvet yok ileride .. Niang çıkmamalıydı. Golü korumak demek forvetsiz oynamak demek değildir aksine forvet yoksa gol yeme ihtimalin artar.
    farklı bir maç izlemedik aslında ama Niang'ı sahada tutmak 10 kişi oynamaktan farksızdı bana kalırsa.Dia'yı da forvet olarak aldı aykut kocaman oyuna.Ayrıca son 5 dakika pozisyon yemedikki biz özer ve dia girmeden önce yedik.Son anlarda da ufak bi baskı kurdular.Yoksa asıl baskı ikinci yarının ilk 20-25 dakikasındaydı.Çünkü koşmayan 3 adam vardı sahada.Ben kenarda olsam dia'yı daha erken ve kanat oynaması için alırdım ama aykut kocaman bunu yapmadı diye sen futbolu bilmiyorsun diye eleştirilemez.
    Last edited by sananes : 23.Ocak.2011 at 01:59
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Öyle ya da böyle, galip geldiniz, fark 7 ye indi, haftaya Trabzon maçı var... O maçta kazanılırsa 4 e iner... Tabi ne Trabzon u izledim ne Fenerbahçe yi, o yüzden birşey diyemiyorum ama hafta içi biz Trabzon u yenersek geriside gelir gibime geliyor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şu durumda güzel oyunu düşünecek değilim. Antalya takımı güzel oynadı mı, hayır. Beni ilgilendiren kısım 3 puanı almamızdı. Böyle zor bir durumda 3 puan çıkarmak kolay değil. Zaten Tolga Özkalfanın kararlarını gördük. Aleyhte lehte bir çok yanlış karar verdi. Apaçık faulleri çalmadı. Emreye yapılan faulde kart vermesi gerekirken vermedi Emre'nin itirazı sonucu kart çıkardı. Hem kendisini hemde F.Bahçe kulübünü zor durumda bıraktı böyle yaparak. O kartı çıkaracaksan oyuncu itiraz etmeden ver yok çıkarmayacaksan da oyuncu itiraz etsede verme...

Özer girdikten sonra ikinci yarıdaki Antalya baskısı kesildi. Niang bitik bir haldeydi. Bir pozisyon dışında ceza alanı içinde etkili olduğunu hatırlamıyorum. Forvetlerin şuanki durumu itibari ile (Niang formsuz- Semih formsuz - Güiza sakat) F.Bahçe'ye bir forvet alınsa bile yeridir. Takımın abartısız en mücadeleci ismi G.G.'dü... Attığı gol enfesti. 2 Antalyalı oyuncunun anlaşmazlığını o anda çok iyi değerlendirdi ve aşırttı. Aykut Kocaman'ı eleştireceğim tek nokta böylesine açık oynayan Antalya karşısında Dia gibi etkili kontracı bir oyuncuyu daha erken almaması olabilir onun dışında taktik kısmı kendi bileceği iş. Mağlup olduğunda eleştiriliyorsa galip geldiğinde alkışlanacak...

Unutulmamalı ki bu takım hala geçen sezonun tramvasını unutmaya çalışıyor. Kolay değil tek golle şampiyonluğu kaçırmak.

Ve de gördük ki takımımız daha iyi mücadele ediyor. Toparlanma sürecine girmiş. Bunu inkar etmek yanlış olacaktır...
    Last edited by SAİT71 : 23.Ocak.2011 at 02:30

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ne güzel bir tablo.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Maçın en iyisi : Gökhan Gönül
    Maçın en kötüsü : Tolga Özkalfa
    Hakemin oyuna hiçbir etkisi yoktu, gayet iyi yönetti.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by The.Crow View Post
    90 Dakikaya 2 forvetle başlayıp maçı forvetsiz bitiriyorsun helal olsun çok iyi oyun okuyorsun. Çıkar forvetleri ki rakip takım daha fazla oyuncuyla dolaşsın ceza sahasında.
    Doğru olanı yaptı, ortada kalanların hepsi çalışkan oyuncular. Kanatlarda Dia ve Özer iyi pas yapan oyuncular. Hepsi sakin kalıp seri bol pas yaptılar ve oyunu yavaşlattılar.

Top Antalya'ya geçince de topun arkasında tamamı mücadele edip alan daraltan 9 oyuncu + kaleci kaldı. Emre-Topuz-Selçuk'un göbekteki ekstra defansif çabası Alex'i forvete itince toplu ve topsuz orta sahayı kalabalıklaştırdı ve rakibe oyun izni hiç vermedi.

Bunun için eleştirmek anlamsızdır, ben de olsam aynısını düşünürdüm sanırım.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

22. Default

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hakemin oyuna hiçbir etkisi yoktu, gayet iyi yönetti.
    Ben gördüğümü yazdım. Maçın kontrolü elinde değildi, oyuncuların, taraftarın etkisinde kaldığı zamanlar oldu. Beni rahatsız etti yönetim şekli.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Ben gördüğümü yazdım. Maçın kontrolü elinde değildi, oyuncuların, taraftarın etkisinde kaldığı zamanlar oldu. Beni rahatsız etti yönetim şekli.
    Aynı şekilde bende rahatsız oldum yönetiminden. Emreyi yine her maç olduğu gibi biçmeye başaladılar. Ancak sadece iki pozisyonunda sarı kart gösterdi hakem.

Maça gelecek olursak hiç tat vermedi maç. Bi ara topla oynama yüzdesi %38 e %62 Antalyaspor lehineydi yanlış görmediysem. Bu takımın futbol anlayışı daha fazla topa sahip olup hızlı pas yapmak olduğunu sezon başından bu yana söyluyor Aykut hoca ama yine bu maçtada bunu gösteremediler.
    Oyuncu değişikliklerine hiç bir anlam veremedim. Son 20 dakika forvet olmadan mücadele ettik. Ama olsun yinede iyi köyü 3 puanla evimize döndük. Bu hafta bi şans yüzümüze gülsede Trabzon maçından 3 puanla ayrılıp farkı 4'e indirsek . Tek güvencem sahadaki Emre, GG ve 12. adam .

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Kötü oynadık , gelecek için ışık vermedi futbol ama bugün çok iyi oynayıp kaybetseydik hiçbir anlamı olmayacaktı.Bu maçı geçen seneki 9 maçlık seri yaptığımız maçlara benzettim.Tabir-i caizse skora yatıp maçı 1-0 da olsa almaya çalışan futbol.Beni her ne kadar memnun etmediyse de kazanmamız güzel oldu.

Pozisyon üretmekte sıkıntılıydık fakat ben defansif anlamda iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum.Bu maçın anlam kazanması için Trabzonspor maçını mutlaka kazanmalıyız.Tebrikler Fenerbahçem.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bence takım iyi kapandı maç başından sonuna kadar pozisyon vermedi Antalya okadar topla oynadı ama sadece oynadı kalemize gelemediler,ilk dönemdeki gibi bol pozisyon vermiyoruz hatta hiç vermedik Mehmet Yıldız,Tita,Necati 3 forvete karşı pozisyon vermemek savaşmak başarılı bir durumdu.

Pozisyon zenginliğimiz yoktu,Gökhan'ın üstün çabası ve harika golü sayesinde 3 puan aldığımız için ben memnunum.

Bol pozisyon ve ayağımızda Antalya'ya nispeden top tutamamız eksiğimiz ancak pozisyon vermememiz takım halinde mücadelemiz (savunma anlamında) gayet başarılıydı.

Artı 1 nokta daha var takım acayip stres olmuş durumda,Alexin 90 da kaçırdığı pozisyon bunun en büyük örneği yorgunlukla falan alakası yok,bir örnekte maç sonunda sevinmeleri,rahatlamaları.

Takım stres attı Trabzon maçında seyirci desteğiyle 3 puanı alıp şampiyonluk iddaamızı sürdüreceğiz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Deplasmandaki bütün maçlar hemen hemen bunun gibi olacaktır. Zevksiz oyun kötü futbol kazanabilirsek böyle süpriz goller. Gelecek vaat etmiyor maalesef takım.

Trabzon'un ve Bursa'nın puan kaybetmesiyle bu galibiyetimiz daha da anlamlı oldu.

Golden sonra bütün takımın Aykut Hoca'ya koşmasında çok içlendiğimi söylemeliyim,takımda bir kenetlenme görmek beni çok mutlu etti.

Oynanan futbolun çok iyi olmadığı aşikar,yalnız unutulmamalı ki Antalyaspor gibi cesur ve pozitif bir futbol oynayan bir takıma karşı takdir edilebilecek bir mücadele gösterdik.

Uçurumun kenarındayız.Beşiktaş maçına kadar puan kaybına tahammül yok.Trabzon,Manisa,Kayseri ve Beşiktaş olmak üzere çok zor 4 maç oynayacağız.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri