Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

21 72.41%
  • Sivasspor kazanır

2 6.90%
  • Berabere biter

6 20.69%
1 ile 30 arası toplam 81 sonuç

Konu: Galatasaray - Sivasspor [18. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    42.500 kişi hoparlörlerle birlikte 105 desibele çıkabilmiş demekki =P
    Bunu demek için nasıl bir psikolojiye sahip olman gerektiğini merak ettim bak..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Bunu demek için nasıl bir psikolojiye sahip olman gerektiğini merak ettim bak..
    Sen bu yazının sonundaki =P ifadesini görmeyip veya görmezden gelip bunun sadece basit bir şaka olduğunu anlayamamak adına nasıl bir psikolojiye sahipsen bu da aynen öyle bir psikoloji her neyse..

Maça gelecek olursak , Sivasspor gole kadar çok iyi bir direnç gösterdi. Futbolcular eminim birbirlerinin kemik seslerini duymuşlardır. Kıran kırana bir maç oldu her ne kadar pozisyon açısından çok kısır bir mücadele olsa da. Galatasaray gerek oyun anlamında gerekse manevi anlamda çok çok ihtiyacı olan bir galibiyeti zor da olsa elde etti.

Bu arada Stancu'yu şahsen beğendim oynadığı kısıtlı sürede. Bileklerine hakim bir oyuncu , çok da hareketli. Kedi lakabını hakettiği belli bu kadar hareketli oluşundan

Yekta da bence çok iyi oynadı. Hiç yabancılık çekmedi , sırıtmadı. Çok faydalı olacak bence.

Böylesine zor bir ortamdan 3 puanı çıkarttığı için tebrik etmek lazım Galatasaray'ı ..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Sen bu yazının sonundaki =P ifadesini görmeyip veya görmezden gelip bunun sadece basit bir şaka olduğunu anlayamamak adına nasıl bir psikolojiye sahipsen bu da aynen öyle bir psikoloji her neyse..
    Sonuna gülücük filan koyarak sempatik veya şakacı olarak görülmüyorsunuz..

Maça dönersek, Yekta ve Stancu için önemli bir maçtı. İlk izlenimler iyi gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Sonuna gülücük filan koyarak sempatik veya şakacı olarak görülmüyorsunuz..

Maça dönersek, Yekta ve Stancu için önemli bir maçtı. İlk izlenimler iyi gibi..
    Öyle görünmek gibi bir niyetim yok meraklanma kendimce bir şaka yaptım. Bu kadar basit bir şeyi niye böylesine büyüttün onu da anlamış değilim.

Bu arada Arda Turan'ın dün oynamama sebebi yine kasık bölgesindeki ağrılarmış.

Mesaj Yetkileri